Spánek na jednom boku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4092
25.6.10 12:13

Spánek na jednom boku

Ahojky můj dvouměsíční chlapeček si zvykl spát jenom na jedné straně. Když se ho pokusím otočit strašně řve :-( Nevíte dokdy by měla miminka spát střídavě na obou stranách aby se jim nepřeležela hlavička? Ať vím jak dlouho mám ještě bojovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6895
25.6.10 12:27

Ahoj.mates taky upřednostňoval jednu stranu a když byl vzhůru,tak jsme museli cvičit i tu druhou tím,ze jsme mu hračky ukazovali na druhou stranu.cvičil tak obě strany a dnes už to je v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
25.6.10 13:44

My jsme s tím také měli problémy. Malý upřednosťnoval taky jednu stranu, hlavičku měl lehce sleželou, poznal to i pediatr.

Poradil nám následující - do postýlky ho vždy položit tak, aby toho, kdo je u něj, koukal na tu horší stranu. Aby ho to donutilo hlavičku otáčet.
Pak jsme cvičili - když byl vzhůru, položila jsem ho na postel a hlavičku mu opatrně otočila na tu horší stranu, chvilku držela a pak pustila, opakovat asi třikrát a několikrát denně.

Pomohlo obojí :palec:

• Citovat
  • Upravit
4092
25.6.10 13:57

super diky vyzkoušíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
25.6.10 13:59

Ahoj,můj případ to není,ale kamarádky kluk taky upřednostňoval jednu stranu,a tak mu musela dávat mouku kolem hlavičky,aby jí neotáčel(pozor poradil doktor). taky to zabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
25.6.10 14:25
milhaus píše:
Ahoj,můj případ to není,ale kamarádky kluk taky upřednostňoval jednu stranu,a tak mu musela dávat mouku kolem hlavičky,aby jí neotáčel(pozor poradil doktor). taky to zabralo.

mouku?? jako mouku na pečení?? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
25.6.10 14:29

JJ, balíček mouky nebo cukru. Ale u nás to nepomohlo vůbec !! Dávali jsme na jednu stranu, ale mouka vydržela tak 5 min, mlátil do ní hlavou tak dlouho, dokud ji neodšoupnul :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10052
25.6.10 14:41

tak ted jsem se musela zasmát jak jsem pitomá protože už jsem si představovala jak miminko obsypáváte moukou :lol: naše klárka měla taky šišatou hlavičku z toho jak spala na jedné straně, a pomohlo nám prostě otočit postýlku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí