Spánek přes den

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17026
26.6.06 20:48

ahoj Evropanko,
rikas pozitivni vedeni,ze v tom nejsi sama… :wink:
Nevim,jestli ti to napsat,ale nektere deti nezacnou spat ani po sestinedeli,ani po trech mesicich ani po pul roce 8) .
Protoze to co jsi popsala za mimco byl muj syn a je to nic moc spac i dnes(temer dva roky).Toz tak.
Kdyz byl malicky,byl to docela horurek,maximum 12h bylo opravdu vyjimecne,spise tech 8,ale nezridka 4..5h za 24h.Ale hodne ho bolelo brisko a taky by spal,ale moc mu to neslo.zkratka to „neumel“..dost mi pomohl clanek na slovenskych stankach,jenze bohuzel nevim na jakych :oops: /snad babetko??/neco jako jak naucit deti spat nebo tak…
vlastne jsem nedelala nic jineho,nez hodinu kojila,hodinu uklidnovala plakajici mimi a dalsi hodinu uspavala,nacez usnul na 35minut a jelo se na novo..ooo jee,predpokladam,ze dalsi sourozenec bude desne spave miminko,ktere se bude budit jen na jidlo :lol: :lol: :lol:
Od 16.mesicu byl uz problem,aby vubec mel nejaky spanek po obede(a to samozrejme nesmelo byt nic videt,nic slyset) a ted uz to snad ani neresim :roll:,vedne spi,kdyz je nemocny…i kdyz do postele jde po O kazdy den,vetsinou tam keca se zviratky nez pro nej zas prijdu..
Jedna rada-dost si davam pozor na rezim(i kdyz u tebe jeste o tom nemuze byt rec),opravdu jsem na to jako pes :lol: ,takze v osm je urcite v posteli,kdy si usne je jeho vec(vetsinu tak kolem pul desate..)
Proste jsou deti,ktere moc spat nepotrebuji(rekla mi tehda pani doktorka :wink:,ale treba u vas to bude lepsi a za mesic napises,ze uz spinka krasne.
PS:ale nemysli si,samozrejme ze se to zlepsi vekem,to uz se dnes ani neda srovnat,je to mnohem lepsi,protoze spi aspon v noci :D

Any

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky