Spánek u 1,5 ročního dítěte: Taky vám nespí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4607
15.10.25 11:08

A nezkousela jsi kocar nebo nositko? Mne v tomhle veku kluci usinali v nositku nebo kocaru desne rychle, pak stacilo prenest. V posteli se neumeli zklidnit, k tomu oba dozrali kolem dvou let. V posteli to byl proces min na hodinu nezavisle na dennim spanku i programu, v nositku nebo kocaru bylo do 20 min hotovo. Ja bych ji do denniho spanku moc nezasahovala, je jeste mala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.25 11:21

@Luminance já denní spánek ani nechci rušit nebo něco, fakt ji stačí hodina když se probudí a je celý den katastrofa, je znát že ten spánek ještě potřebuje a když spí tu hodinu a půl je to něco jiného, nehledě na to že ikdyž spí jen hodinu nebo míň, tak večer stejně neusne
kočárek jsem zkoušela ale jakmile je doma věčně se zvedala a nedokázala se uklidnit, takže to taky nepůjde a nosítko jsem nezkousela ale mám ho doma tak bych dneska mohla vyzkoušet, děkuji za tip

• Citovat
  • Upravit
4222
15.10.25 11:27
@Anonymní píše: Více

Dala bych jí spát později, kolem osmé rychlá sprcha, doma už jen přítmí, nějaký klidový aktivity, v devět do postele, přečíst, prohlídnout pohádku, zhasnout, lehnout vedle a držet aby usnula.
Zkus delší dobu vařit meruňkový čaj…
Nemá smysl x hodin uspávat.
Prostě lehnout, přikrýt, zhasnout, lehnout si do postele s ní a jde se spát…
Při jakémkoli pokusu o vstanuti, fakt držet, aby usla.
Polední spánek bych taky nerušila.
Občas bylo období, kdy fakt blbě mé dítě spalo, tak jsem v tom kočáře fakt uspávala i doma..
Teď už je starší školák, tak se přiznám, že když má extra nespave období, zájmu dám prášek na alergii :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí