Spánek u 6 měsíčního miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22.5.23 10:05

Spánek u 6 měsíčního miminka

Ahoj maminky,

Potřebovala bych názory a zkušenosti. Mám skoro 6 měsíční holčičku a poslední 2 týdny hodně bojujeme se spaním v noci. Jako novorozeně prospala celou noc a teď se jí to otočilo a přes den by pořád spinkala a večer se neustále budí (hladem to není) a vstává ve 4 připravena si hrát. Za jakýkoliv názor nebo radu budu vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.5.23 10:10

Kolem půl roka nám to dělala taky. řekla bych, že je to tím, jak se naučila novou věc/pohyb. Stát, klečet, přitahovat se…
Někdy nám pomohla trocha vody do láhve. Kdy si cucla a zalezla.

• Citovat
  • Upravit
11777
22.5.23 10:53

Vítej ve světě miminek..spánek se mění..pořád…někdy to chvíli vydrží jindy je to jinak pomalu každý den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
22.5.23 11:24

Tady se to strašně hejtí, ale mně se na spánek vždycky nejvíc osvědčuje hlavně režim. Jak vypadá ten váš?
My začínali snad hned po návratu z porodnice. Dítě se nedovede moc orientovat v tom dni a ten režim pomáhá. Takže jsme dodržovali krmení, spánek, koupání v určitý čas. Pak pomohlo dítě nepřestimulovat, ale zároveň zajišťovat dost podnětu a hooooodně pobytu venku hned od narození (denní světlo je úplně nejdůležitější)

• Citovat
  • Upravit
22.5.23 15:59

@Tosidelassrandu rozhodně nehejtim, protože podle mě je režim taky důležitý. Samozřejmě vím, že se to mění a vždy situaci přizpůsobím ale dá se říct, že se nám režim od narození posunul třeba jen o 30min-hoďku. Malá je i po druhým očkování a říkám si, že to tqky mohlo napomoci jejímu rozhození. Ale děkuju za zprávu😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
22.5.23 18:47

Nehejtím, soucítím. Jedeme s naší skoro stejně starou poměrně přesný denní režim, každý den jsme venku, všechno pořad stejné a z ničeho nic mezi 3.30 a 4.00 obři očička, hrozná legrace a maminko, budeme si hrát :zed: takže nejste v tom sama. Dřív vydržela 6~7 hodin v noci v kuse spát, pak se to postupně zkracovalo a malo kdy ji teď ve 4 ještě přesvědčím spát.. dělám si naději, že to zase přejde, ale nevím, jak dlouho to ještě dám :lol: :zed: :lol:… v ty 4 ji přebalím, vezmu k nám do postele, nakojím, dám hračky, co nedělají hluk a dál polospím, dokud vyloženě nevyžaduje mou interakci.. občas ji ošalím zase prsem, tak mě nechá třeba do 5.30~6.00 "spát', nebo si ji na chvíli vezme partner, který vstává do práce.
Vyzkoušela jsem kde co, tak teď si říkám vydržet, ono se to zase otočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí