Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsou tam vazy dělohy, „hnula“ jsem si tím snad stokrát, občas to byla dost síla.
Zkus si říct, jak moc pravděpodobné je, že by příroda vymyslela, že těhotenství půjde ohrozit spánkem ![]()
@Kryptozoo
Je mi jasný, že spánek ublížit nemůže i jsem četla o děloze, jak se zvětšuje, apod., Nejsem zase taková ta očekávající matka, která má strach ze všeho, ale když je vše v pohodě a najednou tě probudí velká bolest, tak přišel prostě i tak strach…😀
Ahoj holky, jsem v 22. týdnu těhotenství a minulou noc se mi stalo něco, z čeho jsem docela nervózní…spím na levém boku, sem tam se probudím na zádech a méně často na pravém boku. Tu noc jsem se probudila na pravém boku, ALE s docela velkou bolesti (něco jako křeč, nebo nevím, k čemu to přirovnat) v místě mezi bokem a pravým podbřiškem. Změnila jsem různě polohy, ale pořád to bolelo, pak jsem ani nevím jak usnula…ráno vše v pořádku, žádné krvácení, prcek pořád kopal. Docela mě to vyděsilo a pořád jsem z toho v rozpacích, jestli se něco nestalo…stalo se vám to taky?