Spaní 11měsíčniho miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.10.20 20:20

@Pocahonta - tak stávaní s oporou už umí zhuba od 9 měsíce, teď se nic zvláštního nenaučil, takže to asi nebude ono, ta hrubá motorika.

• Citovat
  • Upravit
5069
25.10.20 20:28
@Anonymní píše:
Nene zoubky nerostou, už jich má 6 a zatím jsem nedohledala ani náznak, že by rostl další.

Jde o to, že kdyby alespoň třeba brečel, nebo se kroutil, to by mohlo být třeba, že má prdy nebo ty zoubky ale on vždycky jen pobrekne a když vejdu do ložnice se podívat, tak už stojí o postýlku a culí se na mě.

Tak mě prostě ani nenapadá co by to mohlo být a hlavně čím.

Jen mě napadlo, jestli třeba není jen hladový, proto mu teď 3 den dělám ten hipp ale podle všeho hladový není.

Nespoléhej na to, ze nerostou… Moje mala mela na 10 měsícich taky jen 6, ted ji je rok a ma jich 12…najednou prisly 4 stolicky, a s tim horsi spani, vyžaduje vic byt u me…
A ani neslintala, nebyla ubulena… Ted lezou spodní dvojky.. A asi se chystaji spicaky… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
26.10.20 23:19

Já také pozoruji zhoršení spánku tak od těch 11m. Ale on se probudí s pláčem a háže sebou ze strany na stranu. Uklidní ho až mliko. A zuby máme jen 2, takže já to přičítám zejména tomu. No a taky to začalo tak nějak od doby, kdy jsem se ho pokusila odnaučit noční krmení :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.20 09:57

Tak mě už se naštěstí uklidnil a probouzí se opět okolo 2-3h ráno, za co jsem ráda, lepší jak probouzení po půl hodinách.

• Citovat
  • Upravit
16
27.10.20 13:32

Noční vstávání

Reaguju na ženy co píši o te hrubé motorice.. Maly se behem 8-10 mesice naučil hodně nového - lézt, stoupat, obcházet, atd.
A zhruba tak ty 2-3 měsíce opravdu v noci nespi, nenapadlo me, ze by to mohl byt tim. V noci se budi tak 10× a většinou je pretoceny na bricho, sedi nebo stoji 8o a z toho je nekdy vzhuru i na hodinu.. Nekdy staci nakojit a spi dal, problem je, ze uz se mi ztraci mleko a kdyz se dost nenapije, tak take většinou neusne.. (a to jsem ho chtela uz odnaučit nočnímu kojeni, ale kdyz nenakojim je jiste, ze nebude pak jeste treba hodinu, dve spat)
Jde to nejak ovilvit? Nikdy nespal predpisove, ale ted je to opravdu hruza uz jsem jak zomie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
13.11.20 12:14

Malá mi takhle spala když nani něco lezlo nebo rostli zoubky tak jsem sní ležela na posteli než usla a pomohlo to ale teď ji je 16 měsíců nespí mi přes den tak je to celkem zahul aspoň uvařit když furt tahá za nohy a chce na ruku.. ale zase spi celou noc usne kolikrát v půl 6 a vstává v 7 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.20 20:58

Mám podobný problém ale s usínáním synek (11měsíců)dříve usínal mezi 19-21hod. nyní už skoro 14dní usíná až kolem půlnoci a já už jsem z toho vyčerpaná. Zkoušela jsem i čajík Hajánek a hlazení od kořene nosu ale marně. Poraďte mi prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5069
16.11.20 21:52

@LucieaMarek2 zuby nerostou? Nasi maly 13 mes se uz asi pul roku tlaci jeden zub za druhym. Ted jsme u spicaku. Takze usinani je nekdy taky podes, ale spat chodi pravidelne v 7. Vzdy nez jde spat, namazu dasne calgelem a kdyz je uknourana tak dam na noc Nurofen cipek, coz bylo asi 3×.
Jinak chodim si lehnout s ni, vetsinou je do 10 min tuha a prendavam do postylky. Pres den mi spi teda jen jednou uz, takze vecer jde spinkat utahana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.12.20 05:07

V 11. Mesicich vstava 3x za noc a jedine co ji uklidni je UM.

Dobry den, uz jsem vycerpana, malou davam spat kolem 7 az 8 vecer, cca do 12 hodiny vstane jednou a pak vstane jeste 2× do te 5 hodiny ranni, po veceri nedokaze v noci spat dele jak 3 hodiny. Pokazde ji uklidni jedine UM jinak rve jak pavian, uz ji nechci davat tri flasky za noc ale jinak se proste neuklidni a neusne. Nejake rady jak by mi v noci mohla spat dele nez ty tri hodiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
19.12.20 10:49

@Hedulin a dáváte ji spát, že je unavená a dá to najevo nebo že chcete takový režim?
Já jsem tu psala příspěvek, že jsem se snažila odnaučit všemožnýna způsobama pití v noci v 11,5 měsících, ale vedlo to k totálnímu rozhození spaní, vykašlala sem se na to po týdnu. Teď mu bude za týden 14 měsíců a už přes 14 dnů sám od sebe přestal v noci pít UM :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.12.20 10:54

@Polnik myslite vecer nebo celkove pres den? Vetsinou je to tak ze uz na ni poznam kdy je unavena a potrebuje spinkat a je to 1× dopo a 1× odpo a pak kolem te pul 7 a 7 uz je na spanek tak vykoupu nakrmim a jde spat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
19.12.20 11:40

@Hedulin u nás se občas stalo, že malej nešel spát svůj spánek odpolední a nebo ho něco vzbudilo třeba po 15 minutách a pak už byl kolem 19h úplně mimo, tak jsem ho dala spát, ale za hodinku a něco se vzbudil a zase fungoval, chtěl si hrát, proste si doplnil jen svůj odpo spánek. Jinak chodil spát 20.30 - 21h a v těch 11m se budil 01-02 a pak 05-06. No a teď chodí spát pořád 20.30 až 21h a budí se na mlicko až kolem 7 ráno, v 9 vstáváme. Z noci na noc se to změnilo. I moje Dr. mi říkala, že do roku to nemám řešit, že to ty děti tak mají a pak rušit dle uvážení. Já vyzkoušela opravdu vše (kaše dřív, kaše později, obedove jídlo na vecu, misto UM vodu, čaj, uchlácholit, jsem proti vyřvání, to jsem jediný nezkoušela), ale nic nepomohlo, až teď to odešlo samo od sebe :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
19.12.20 15:02

@Hedulin Nedávno jsem četla tuhle knihu, třeba tam nějakou radu přímo pro vás najdeš
 https://www.databazeknih.cz/…adani-178293

• Citovat
  • Upravit
28.12.20 16:39

Já jsem vždycky ve školce spaní nesnášela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.20 15:40

Posouvám

• načítám...
  • Citovat