Kolotoč nad postýlkou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.10.20 20:37

Kolotoč nad postýlkou

Zdravím všechny, zajímal by mě názor na kolotoč nad postylkou. Malá začala špatně usínat, od malička má kolotoč, tak jsem vyzkoušela vše možné proč špatně usíná a poslední věc mě napadl ten kolotoč.
Máme s promítáním na zeď.. Myslíte že ji mohlo začít vadit to světlo z něj? A nebo celkově ta hudba? Nemám odvahu na to ji položit do tmy bez světýlka a hudby a odejít tak než ji to odepru zajímá mě vás názor. Dekuji :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37121
23.10.20 20:42

Ja teda mela bez svetylka, ale syna to vubec nezajimalo, vlastne ani jednoho. Jeidny ucel co cely kolotoc mel bylo to, ze kdyz si v postýlce zacli stoupat, tak za nej tahali, dokud to uplne neurvali :roll: co koupit jenom noční lampicku, když nechces v pokojiku uplnou tmu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
23.10.20 20:57

Podle mě by se dítě mělo od mala učit, že v noci je tma (příp. šero - tlumené světlo) a ticho. A ne že hraje hudba a něco svítí.
Jestli ji nechceš nechat ve tmě a tichu a odejít, tak použij tlumené světlo, zazpívej jí ukolébavku a buď tam s ní.
Mimochodem, zpívání ukolébavky mi přijde pro dítě mnohem přínosnější (mámin uklidňující hlas, pocit bezpečí a blízkosti maminky) než umělá hudba, navíc ze svítícího kolotoče.

• Citovat
  • Upravit
308
24.10.20 21:15

Souhlasím, kolotoče mi vždy přišly zbytečné a zbytečně rušivé…prcek ho neměl, v postýlce se prostě spalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pjg
19
1.1.21 00:25

Možné je všechno a odvahu seber:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.21 10:05

Máme a je to dobrá věc

• Citovat
  • Upravit
308
1.1.21 20:48
@Anonymní píše:
Máme a je to dobrá věc

To je hodně citlivé téma, že byl zvolen anonym😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
4.1.21 21:07
@Anonymní píše:
Zdravím všechny, zajímal by mě názor na kolotoč nad postylkou. Malá začala špatně usínat, od malička má kolotoč, tak jsem vyzkoušela vše možné proč špatně usíná a poslední věc mě napadl ten kolotoč.
Máme s promítáním na zeď.. Myslíte že ji mohlo začít vadit to světlo z něj? A nebo celkově ta hudba? Nemám odvahu na to ji položit do tmy bez světýlka a hudby a odejít tak než ji to odepru zajímá mě vás názor. Dekuji :hug: :hug:

co to je špatně usíná? asi se jí nelíbí být samotné bych to tak viděla ;) což je naprosto normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí