Spaní 8měsíčního mimča

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2318
4.5.11 18:28

Sajano, dětskej pokojíček máme v jiným patře než ložnici, takže 2-3× za noc běžet schody, tak asi umřu :-)

Ad spací pytel, ten máme už hodně dlouho… Dnes v noci spal skoro celou dobu se mnou v posteli a bylo to trochu lepší, ale nechci ho na to zvykat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
7.2.14 07:59

Ahoj u nás je to naprosto to samé. I ten spánek ve dne i vstávání okolo sedmé. A v noci je vzhůru co hodinu, začne sebou házet, vrtět se a plakat. Ja dávám jen dudáka a spí dál, ale za hodinu to samé. Taky už jsem se chystala se zeptat doktora, protože u nás už to trvá tak 4 měsíce. Ale jak ctu ty diskuze tak s tím bojujeme fakt skoro všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
7.2.14 08:00

Jinak jsem se chtěla zeptat jestli už bych mohla dat meduňkový čaj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
10.2.14 09:08

Ahoj, náš 9-ti měsíční syn nespí skoro od narození :)Zkrátka nikdy nepotřeboval moc spát. Když byl pak o něco starší, tak se to trochu zlepšilo, že chodil spát třeba v 10 a vstával v 8, ale přes den nespal skoro vůbec. Poslední dobou ale začíná chodit spát kolem 11 a vstává v 7, a to ještě v noci vyžaduje jídlo. Přes den spí tak hodinku. S manželem jsme dost vyšťavení, nemáme moc čas sami na sebe. Já teda doufám, že se to třeba ještě zlomí a začne spát, ale nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
10.2.14 09:09
@monika25 píše:
Jinak jsem se chtěla zeptat jestli už bych mohla dat meduňkový čaj?

myslíš, že meduňkový čaj pomůže??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
10.2.14 19:24

@berusa84 Já nevím, ale je na uklidnění a spánek. Už nevím co vyzkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
10.2.14 19:56

Zeptat se pediatra, samotnou by mě to zajímalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.15 18:26

8 měsíční miminko stále spí

Dobrý den maminky, chci se zeptat jestli jste se někdo setkali s tím že vaše miminko chce stále spát..Dneska máme ukončený osmý měsíc a malý chce stále jenom spát.. Ráno vstává o půl 9 a v 9 hodin už zase zíve a tře si očka… Tak to máme i po obědě kdy jde spát a spí třeba dvě hodiny ale za půl hodiny už zase zíve :mrgreen:..Jsem už z toho zoufalá, nechce si ani hrát, nic ho nebaví. Když ho dám na hrací deku a dám kolem něj spousty hraček tak začne hned zívat a mrčet.. Nemáte s tím někdo zkušenost? Jestli třeba mu nemůže chybět v těle nějaký vitamín? Když mě to dělal jako půlroční dítě tak jsem si říkala že je ještě malý že spát je normální, ale v 8 měsících by si měl hrát a být trochu akční.. Děkuji za každou odpověď..Hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
9.10.16 15:46

Ahoj já mám opačný problém, malý prý málo spí. Byly jsme na neurologii a paní doktorka říkala, že má hodně málo spánku a tak jezdíme od 10 do 12 v kočáru abychom spali alespoň hodinku a od 15 do 17. Jinak malej usíná kolem 20:00 a vstává kolem 7 ráno. Pak si chrupne cca 20 minut kolem 10 a pak jde spát až kolem té 20:00. Na neurologii nás odkázala paní doktorka protože ty noci jsou taky hrozný - je vzhůru cca každou půl hodinku a vzlyká nám ze spaní a občas má apnoe. Tak nás raději proklepnou na neurologii aby vyloučili nějaké onemocnení. Tak teď jezdíme. Prý čím méně spánku u takhle malých dětiček přes den, tím méně kvalitnější spánek v noci :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
9.10.16 19:03

Jo, prý to tak je. Naše dvojčata si to cca od 8měs. vymysleli tak, že spali v kočárku cca od9-10:30hod, potom rychle domů, protože chtěli lézt a blbnout a ve 14hod. už jsem tahala kočár znova z baráku a chtěli spát od 14-15hod a zase rychle domů lézt a hrát si, v kočárku je to nebavilo.Ale denně sami usnou do dneška cca v 18-18:30a jsou tvrdí. Ráno vstávají sami po 6hod. Teď mají rok a pomalu odbouráváme tu druhou procházku. Už mě to taky nebaví je to honička, ale potvrdilo se, že když vynechají ten druhý spánek, tak jsou v noci častěji vzhůru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
9.10.16 19:07

…jo a taky se často budili, ale pokaždé jim dám napít čaje a spinkají dál. Někdy je to horší, ale někdy vstávám jen dvakrát. Díky tomu se zase naučili pěkně pít čaj, jinak jim to nejelo a když si navykli v noci, chutná jim i ve dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
5.3.17 08:50

@mikoy máme to poledni obou stejny do 6m dobry jakstaks a ted des. Prijde mi ze jak jsme zacali s prikrmy.Jak to s vamy dopadlo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí