Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, přítel obvykle nechce spát na chatě když jedeme na nějakou akci, tentokrat jede sám na narozeniny (nechce mě tam, protože mě tam nikdo nezná a za druhé si chce vypít sám dle jeho slov ) ale přijdu si nějak divne, ze mu to najednou nedělá zle někde přespat (nebudou tam jen chlapy ale i ženy ) jaký je na to vás názor?
Nechapu vetu nechce me tam, protoze me tam nikdo nezna..takto jsem to mela jans kluky, se kterymi jsem to nemyslela vazne a nechtela je seznamovat se svymi prateli..
Takový, že bych mu to dopřála, nic neřešila, nerýpala a s kamarádkami si udělala také hezký večer.
@Lotuskaaa Když té bude chtít podvést, nepotřebuje k tomu chatu ![]()
@Lotuskaaa Tak když tě mezi své přátele nevezme, logicky tě nepoznají nikdy a je z toho nekonečný kruh, kdy tě vlastně nikdy nepoznají.
Asi to s tebou moc vážně nemyslí. Měla jsem to tak taky s jedním klukem. Byl fajn, ale budoucnost to nemělo, takže jsem neměla potřebu seznamovat ho s rodinnou atak. ![]()
A pokud tam budou chlapi, tak budou s měkkým „i“. Sorry, nemohla jsem si pomoct.
Vypít si? To jako plánovitě se opíjet? Fuj. Stojí to peníze, je po tom špatně, tělo a hlava trpí, čověk se chová jako blázen…
To je nějaká zábava? Jo někdy se to stane.
Tak neplánovaně. Ale dělat to schválně? Nemá lepší zábavu?
@martina.se píše:
@Lotuskaaa Když té bude chtít podvést, nepotřebuje k tomu chatu
To je sice pravda, ale s tou chatou je to přece jen snadnější. ![]()
Přespání na chatě by mi nedělalo takový problém jako to, že mě nechce seznámit se svými přáteli.
@Lotuskaaa píše:
Dobrý den, přítel obvykle nechce spát na chatě když jedeme na nějakou akci, tentokrat jede sám na narozeniny (nechce mě tam, protože mě tam nikdo nezná a za druhé si chce vypít sám dle jeho slov ) ale přijdu si nějak divne, ze mu to najednou nedělá zle někde přespat (nebudou tam jen chlapy ale i ženy ) jaký je na to vás názor?
A to je pánská jízda?
Pokud je to přítel a jste spolu relativně krátkou dobu, tak to asi není obvyklé, zvláště když tam budou některé ženské od těch kamarádů. Možná se chce zlejt jak hovado a nechce abys to viděla.
@Lotuskaaa píše:
@Pan Dan Bydlíme spolu skoro rok nejsme spolu krátce
Bydlíte spolu skoro rok a ty neznáš nikoho z těch lidí? Jak to? ![]()
@Pan Dan píše:
To je sice pravda, ale s tou chatou je to přece jen snadnější.
Nemusí to tak být.. spousta lidí to zvládne i v práci při pauze atd ![]()
@martina.se píše:
Nemusí to tak být.. spousta lidí to zvládne i v práci při pauze atd
Ano, ano, spolužačka mé neteře dělala v privátu a největší frmol byl o polední pauze ![]()
Příspěvek upraven 27.01.22 v 14:08