Spaní osmi měsících děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
214
19.2.18 22:51

Muj nazor? Kdyz vydrzi u babicky tak uz bych ji napit ani dudlik nedala. Proste vi ze ty ji obslouzis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
19.2.18 22:52

A zkousela si spat s ni u babicky? Jestli to je zmenou prostredi nebo tim ze tam nejsi ty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
19.2.18 22:53

Ještě jsem říkala že zkusíme to že mamka s ní bude spát u nás a já pak u nich ale věřím že mamce bude doma spát a mě u rodičů ne.. u mamky je taky kolem 20-21 stupně na noc. Je pravda že je to kamenný barák a my bydlíme v novostavbě v bytě ale že by ji tohle vadilo? První dcera spí úplně normálně já a tatínek taky. A ona od dvou měsíců takhle zlobí :-( že ji utěší jen pití a dudlík a spí dál ale za chvilku je vzhůru občas i v průběhu noce vyvetram aby měly holky čerstvý vzduch a ani to nepomůže stejně se opět vzbudí.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
19.2.18 22:55

Tak ji mám nechat plakat? Taky jsem.si říkala že to zkouší ale zase aby pak neplakala do rána :nevim: @mpavlic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
19.2.18 22:57

Tohle chci vyzkoušet.. jelikož tam byla podruhé abych si ověřila že to není náhoda tak teď bude na řadě tohle @hapola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
19.2.18 22:58

Takže to takhle trvá půl roku a ty to řešíš až ted? Proč? :think:.. A nejvíc mě na tom teda zaráží, že osmiměsíční dítě šoupneš na noc k babičce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
19.2.18 22:59

Divej muj kluk je hrozny nespavec ale po dvou mesicich vstavani po pul hodinach na cucnuti jsem to utla. Ano prvni noc plakal a nebyl spokojeny ale byla jsem snim a utesovala a druha noc byla daleko lepsi a treti uz se treba jen probudil zaknurkal a spal dal. Intervaly se krásně prodluzovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
19.2.18 23:01

Prvni to ale zkus jak pisou hky spi u babicky a uvidis jestli to je prostredim nebo tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
19.2.18 23:02
@Kikuška90 píše:
Takže to takhle trvá půl roku a ty to řešíš až ted? Proč? :think:.. A nejvíc mě na tom teda zaráží, že osmiměsíční dítě šoupneš na noc k babičce :roll:
Řeším to už dýl jen mě zajímá jestli někdo nemá zkušenost jelikož paní doktorka taky neví co s tím, proč bych nemohla dát svou dceru k babičce, když ona sama mi nabídla že ji pohlída abych se po půl roce alespoň jednu noc vyspala, každý den v šest vstávám a vozím starší dceru do školy.. dny mám hodně nabité a už viděla že jsem vyčerpaná a se svou mamkou mám víc než dobrý vztah tak nevím proč by si nemohla přes noc vzít vnouče když to sama nabizi.. a malá je na ní zvyklá jsme u ní obden na návštěvě jelikož od nás bydlí pět minut autem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
19.2.18 23:05

Vyzkousime o víkendu @mpavlic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
19.2.18 23:05
@Kikuška90 píše:
Takže to takhle trvá půl roku a ty to řešíš až ted? Proč? :think:.. A nejvíc mě na tom teda zaráží, že osmiměsíční dítě šoupneš na noc k babičce :roll:

Co je divného na tom, že babička přes noc hlídá miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
19.2.18 23:07
@iiiv
@iiiv píše:
Co je divného na tom, že babička přes noc hlídá miminko

Taky nechápu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
19.2.18 23:08

@iiiv Vsechno :nevim: Takhle male mimco ma byt u rodicu, ne u prarodicu, hlavne v noci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
19.2.18 23:10

@Kikuška90 a co mu u babičky chybí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
19.2.18 23:10

@Anetka2011 Kazda to vidime jinak. Mam rocni dite a nedokazala bych ho na noc poslat pryc abych se vyspala :nevim: Takhle se problemy dle meho neresi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí