Spaní osmi měsících děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
189
19.2.18 23:13

No asi by jste mluvila jinak kdyby jste půl roku nespala a máma mi chce pomoct nevidím na tom.nic špatného.. kamarádka dává malého k babičce od 3 měsíců.. @Kikuška90

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
19.2.18 23:14
@Kikuška90 píše:
@Anetka2011 Kazda to vidime jinak. Mam rocni dite a nedokazala bych ho na noc poslat pryc abych se vyspala :nevim: Takhle se problemy dle meho neresi…

Tak asi si se nikdy nepotřebovala vyspat. Já zakladatelku úplně chápu, k mladšímu jsem vstava do dvou let po hodine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
19.2.18 23:18

Možná si moji mámu představuješ jako nějakou babičku o holi ale mě je 30 máme je 50 není to babička která by nezvládla mít u sebe v noci vnouče starší dcera s nima od tří let litá i k moři to je strašný co že ji pustím pane jo hokla si v létě užije moře s babičkou a pak i s maminkou @Kikuška90

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
19.2.18 23:19

Holky co jste poradily děkuji za rady, vyzkouším spaní s ní u babičky aby sem jí nestrcila k babičce samotnou :-D a pak se pokusím odstavit pití v noci :-) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
19.2.18 23:24

@Anetka2011 Tak to je kamaradka fakt na poplacani po rameni, jak tu peci o sve dite zvlada :pankac:… A zkousela jsi ji dat do postele tatinkovi a ty jsi spala jinde? Nebo aby k ni v noci vstal manzel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
19.2.18 23:29

Manzel k ní taky chodí ale stejně vzbudí i mě, malá spinká v pokojíčku se starší sestrou, když je starší sestra pryč a je tam sama žádná změna není, ani když spí u nás i když
si ji vezmem k sobě do postele, jediná změna je vážně jen u mamky první noc jsem si říkala že to byla náhoda a, tak jsme to vyzkousely na podruhé a opět spala 11h v kuse bez probuzení.. teplotu máme v pokoji stejnou 20-21 stupňů.. ji tam to samé pije to same @Kikuška90

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
19.2.18 23:33

@Anetka2011 Takze ikdyz za ni chodi jen manzel celou noc tak je taky tolikrat vzhuru, jo? Zkusila bych prestehovat postylku na jine misto v pokojiku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
19.2.18 23:36

Ta už byla na třech místech :zed: bez výsledku @Kikuška90

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
20.2.18 04:46

A nekeca babicka trochu? :lol: Hele ani mala mimina nejsou blba, mne treba syn neusnul jinak nez kojenim nebo vozenim, moji mamce usnul normalne jen zpivanim…ja koukala jak blazen. No matka nebyla po ruce, prso nikde, babicka ho nenalozila do kocaru, tak usnul.
Docela bych verila i tomu, ze ty se budis na kazde zaknourani, zatim co babicka ne, a mala mozna zase usne sama. Ja bych too pro srandu zkusila, jit tam spat taky, treba do jine mistnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
20.2.18 05:35
@Kikuška90 píše:
@Anetka2011 Kazda to vidime jinak. Mam rocni dite a nedokazala bych ho na noc poslat pryc abych se vyspala :nevim: Takhle se problemy dle meho neresi…

Ano, u prvního dítěte, které bylo hodné a řešila jsem „prkotiny“ jsem si to taky nedokázala představit. To druhé, co celý den řvalo, bych po půl roce klidně dala na týden. Nikdy neříkej nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
20.2.18 06:22

@Anetka2011 radu pro tebe bohužel nemám, ale jen se té chci zastat v té situaci s babičkou a hlidanim. Já mám, teď už naštěstí, spaveho 5mesicniho chlapečka. Na hlídání přes noc ještě nebyl a dlouho nebude. Ale ještě před měsícem se mi budil cca 5krat za noc. S prikrmem to ustalo. Taky mám starší dcerku, kterou vodim do školy. A kdyby se mi stále tak často budil a já byla ta ko jak jsem byla, už by na hlídání byl :mrgreen:. Nejsi stroj a potřebuješ načerpat trosku energie. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
20.2.18 06:43
@beruska9 píše:
A nekeca babicka trochu? :lol: Hele ani mala mimina nejsou blba, mne treba syn neusnul jinak nez kojenim nebo vozenim, moji mamce usnul normalne jen zpivanim…ja koukala jak blazen. No matka nebyla po ruce, prso nikde, babicka ho nenalozila do kocaru, tak usnul.
Docela bych verila i tomu, ze ty se budis na kazde zaknourani, zatim co babicka ne, a mala mozna zase usne sama. Ja bych too pro srandu zkusila, jit tam spat taky, treba do jine mistnosti.

Taky myslím, že babička nereaguje třeba na každé zakňourání a malá znovu sama usne :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
20.2.18 07:01

@Anetka2011 A proc nenechas dceru doma s tatinkem a sama nejdes spat k babicce? Ty prece potrebujes aby dobre spala doma a ne u babicky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
20.2.18 07:02
@Kikuška90 píše:
Takže to takhle trvá půl roku a ty to řešíš až ted? Proč? :think:.. A nejvíc mě na tom teda zaráží, že osmiměsíční dítě šoupneš na noc k babičce :roll:

co je na tom divneho, moje mala spi od 7,5m o babicky kazdy tyden jednu noc.

Zakladatelko, ja bych si tipla, ze mala vi, ze TY ji obslouzis. Asi si zvykla na tyto kratke spankove cykly. Ja bych zkusila to, co navrhovala Aries, proste nechat trosku poplakat. Nenechat ji vystupnovat se do hysteraku, ale reagovat na jeji plac se zpozdenim, pak max dat dudlika, pohladit a spat dal. Mam o par mesicu starsi dcerku a spi relativne krasne, ale i tak se 2-3× za noc budi a pobrekne. Obcas si s manzelem rikame, ze proste NE. Je 4h rano, uz jsme k ni vstali 2× a ted se proste bude spinkat. Ona si par krat pobrekne a za chvilku je zase ticho, takze spi dal. Tohle bych zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
20.2.18 07:03

Holky klidne si svoje deti davejte na hlidani uz od porodnice. Me je to fuk :nevim: To je prece nejjednodussi reseni odlifrovat dite babicce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí