Spaní osmi měsících děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21593
20.2.18 07:06
@Kikuška90 píše:
Holky klidne si svoje deti davejte na hlidani uz od porodnice. Me je to fuk :nevim: To je prece nejjednodussi reseni odlifrovat dite babicce…

jeste jednou, co je na tom spatneho? Moje mama vychovala 3 deti, tchyne 5. Ze by se nedokazaly o dite postarat? Myslim, ze dokazou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
20.2.18 07:11

@warita Diskuze je o necem jinem.. Delej si co chces :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
20.2.18 07:43

Nam to dela dcera také :? V loznici se budila, co pul hodinku 8o ted ma postylku v obyváku a je klid :palec: asi blbá zona :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
20.2.18 08:11

@Anetka2011 dej vedet po vikendu jak to vase spani dopadlo. Jinak teda nevim proc bys ji nemohla dat k babicce. Pokud je babicka schopna postarat se o dite podle tvych predstav tak nevidim problem. Ja bych treba tchyni nesverila ale to je na jinou diskuzi. Moje mama se taky postara najednicku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
20.2.18 09:40

Tchýni bych taky asi přes noc nedala ale s mamkou problem nemám.. nic méně jsem dnes o třetí hodině řekla a dost dala jí dudlík a vzala starší dceru spát k nám a ji nechala v pokojíčku zavřela jsem ji i nám slyšela jems že sem tak knoura někdy to bylo hlasitější ale mě že by hystericky plakala kolem půl páté pláč utichl, stejně jsem nespala ale ani tam nešla tak uvidíme co dnes jak to bude probíhat ale taky tam půjdu max 1-2 víc ne. Taky si myslím že ví že maminka přijde.. no uvidíme, k mamce s ní půjdu spát hned jak to půjde a jestli tak bude spinkat i semnou tak se stěhujeme ???? děkuji za rady a za zastání v tom že i prtata můžou jít na hlídání ke schopné babičce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
23.2.18 08:18

Tak holky jak jsem ji nechala jak sem psala v pokojíku a nesla jsem tam, tak tři noci už spí líp vzbudí se jednou dvakrát kňoura nejdu tam a zase usne. Jednu noc spala 10 h v kuse 8o tak snad už bude jen líp a líp, základ mateřství je spánek :dance: děkuji všem za rady hlavně za tu nechat být a nechodit k ní na každé fnuk :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí