Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Kikuška90 píše:
Holky klidne si svoje deti davejte na hlidani uz od porodnice. Me je to fukTo je prece nejjednodussi reseni odlifrovat dite babicce…
jeste jednou, co je na tom spatneho? Moje mama vychovala 3 deti, tchyne 5. Ze by se nedokazaly o dite postarat? Myslim, ze dokazou.
Nam to dela dcera také
V loznici se budila, co pul hodinku
ted ma postylku v obyváku a je klid
asi blbá zona ![]()
@Anetka2011 dej vedet po vikendu jak to vase spani dopadlo. Jinak teda nevim proc bys ji nemohla dat k babicce. Pokud je babicka schopna postarat se o dite podle tvych predstav tak nevidim problem. Ja bych treba tchyni nesverila ale to je na jinou diskuzi. Moje mama se taky postara najednicku ![]()
Tchýni bych taky asi přes noc nedala ale s mamkou problem nemám.. nic méně jsem dnes o třetí hodině řekla a dost dala jí dudlík a vzala starší dceru spát k nám a ji nechala v pokojíčku zavřela jsem ji i nám slyšela jems že sem tak knoura někdy to bylo hlasitější ale mě že by hystericky plakala kolem půl páté pláč utichl, stejně jsem nespala ale ani tam nešla tak uvidíme co dnes jak to bude probíhat ale taky tam půjdu max 1-2 víc ne. Taky si myslím že ví že maminka přijde.. no uvidíme, k mamce s ní půjdu spát hned jak to půjde a jestli tak bude spinkat i semnou tak se stěhujeme ???? děkuji za rady a za zastání v tom že i prtata můžou jít na hlídání ke schopné babičce ![]()
Tak holky jak jsem ji nechala jak sem psala v pokojíku a nesla jsem tam, tak tři noci už spí líp vzbudí se jednou dvakrát kňoura nejdu tam a zase usne. Jednu noc spala 10 h v kuse
tak snad už bude jen líp a líp, základ mateřství je spánek
děkuji všem za rady hlavně za tu nechat být a nechodit k ní na každé fnuk
![]()