Spaní u 3m mimča

P.
2302
15.12.08 12:08

Spaní u 3m mimča

Ahoj, mám doma 3,5 měsíční holčičku. pres den mi neusne nikde jinde nez v kocaru, popripade na mne, kdyz chodim a pohupuju se…:-) uderem 8vecer po kojeni ale dikybohu usina samovolne v postylce. ale nikdy se nestalo, ze i kdyz je silene unavena a rve unavou, aby usnula v houpatku nebo na decce…nemate na to nejaky recept? :-) v noci se pak budi 2× na kojeni.ody kdy zhruba prospi mimco celou noc? dekuju vam za vase zkusenosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5100
15.12.08 12:20

nechci strašit, ale já jsem se celou noc vyspala u prvního po 1,5 roce… ale je to hodně individuální. Jednou to přuide, neboj. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17941
15.12.08 12:34

P ., omlouvám se, ale mně ve třech měs. přijde takové večerní usínání a dvojí probuzení za noc dost luxusní :D Právě mi psala jedna maminka se stejně starým mimčem, že se budí v noci po dvou hodinách, a to znám i ještě větší tyránky :wink:
a přes den, no zaplaťpámbu, že někde vůbec usne, kočárek v bytě by řešení nebyl?

A mmch. dvojčata prospí celou noc od 14 měsíců, jupí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
15.12.08 12:41

jo, jo, noci luxusni jsou, ale ty dny. jsou dost fyzicky narocny, musim ji furt nosit, jinak desne rve, a taky rve casto unavou, padaji ji ocicka, ale usne jen v kocaru nebo teda na me…takze minim. 2× denne musim ven.doma ji to v kocaru moc nejde, asi ten vzduch dela svoje a atky hjak je v kombinzece naducla ve fusaku a nemuze se moct hejbat…nevim, jak se pres den zbavit toho noseni.1. mesic jsme ji dost chovali, protoze mela bolavy brisko, koliku, a ted si na to mrska holt zvykla, davam ji co nejvic na decku, hraju si s ni, ale po chvili zas zacne a chce se chovat, chvili odolavam, ale rev se meni na hysterak, jak ji zvednu, zacne se usmivat, ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17941
15.12.08 13:04

A co vyslat s kočárem babičku, nejde?

A balkon nemate? Nebo na ni otevřít v ložnici okno. Nebo nám se s dvojčaty taky přes den osvědčila hacka, když fakt nemohli zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
15.12.08 13:14

balkon mame, ale jak to tam nedrnca, neni to bohuzel ono…hi, hi…ale stejne, i kdyz nespi, furt se chce se nosit…uf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Efa
208
15.12.08 13:19

Taky myslim, ze spani v noci mas luxusni. V tomhle obdobi se Maxik budil co 2,5 hodky. Ale celou noc spime od 10ti mesicu, kdy jsem zrusila nocni kojeni. Parada!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17941
15.12.08 13:22

P ., jestli tě to potěší, nošený děti jsou bystrý! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fik
15.12.08 13:45

P. asi te nepotesim, ale nase Cacorka je od narozeni stejna.
A to jsme do 4 mesicu uspavali na balone i vecer a v noci..
budila se po 3 hodinach..
doted spi pres den jen na balkone zabubana v kocare, nebo na prochazce..

Kdyz mela tri mesice byla casto v satku, cokoliv doma s ni udelat byl boj…

• Citovat
  • Upravit
P.
2302
15.12.08 13:48

a cacorka se chce nosit i ted? cekam, kdy ji to prejde, precejen, je uz dost tezka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fik
15.12.08 13:58

jak roste tak je to s ni lepsi, protoze se uz zabavi i sama s hrackama, ne sice dlouho ale prece…

Mam zkusenost z okoli, ze maminky, ktere mely/maji spava ditka, tak maji snahu mi tvrdit, jak to neni mozne :roll:

Nase Sofi usina sama jen vecer a v noci, kdyz ma ubrecenou-zjistila jsem, ze nechat ji vyrvat nema vyznam, je vse pak jeste horsi.

Kdyz je nejhur /roste zub, je nemocna/ tak do satku putuje opet.

• Citovat
  • Upravit
P.
2302
15.12.08 14:01

dekuju, budu teda dpufat, ze s kazdym tydnem navic to bude lepsi a lepsi a noseni a revu bude ubyvat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fik
15.12.08 14:04

ja si vzdycky rikam, ze mam holt temperamentni dite a jednou se nam to vsechno vrati :) :)

Drzim moc palec, treba se to u vas vyvine lip nez u nas :) :)

• Citovat
  • Upravit
7374
15.12.08 14:07

Ahoj,

nas Stepan delal od narozeni uplne to stejne - pres den jen na ruce, jak jsem ho polozila rev a v kocarku bud spal nebo rval :roll: A v noci se budil taky 1-2× a co jsem z okoli slysela, tak to bylo opravdu luxusni spani :wink: Od tretiho mesice uz to zacalo byt pres den lepsi, protoze zacal vic vnimat a vic se hybat, takze vydrzel na dece a opravdu se to tyden od tydne zlepsovalo. Ale chovaci nalady ma porad, akorat je tezsi a tezsi!To co se ale zlepsilo pres den, tak se zhorsilo v noci :twisted: Urcite nam bude jeste nejakou dobu trvat, nez bude spat celou noc!

Jo a jak jsem zjistila, jake mame chovaci dite, tak jsme hned bezela koupit manducu, abych vubec neco udelala :D Pokud nemas nejake nositko ci satek, tak bych ho docela doporucila si ho poridit…

Snad jsem Te aspon trochu povzbudila, ze v tom nejsi sama :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
15.12.08 14:25

dekuju vam. chvilema to bylo skoro na skok z okna..:-) bud rev - hysterickej - nebo noseni…kor kdyz uz vecer treba cloveku dochazi sily…a kdyz u kamaradek vidi, jak jejich mimca krasne usnou a nevydavaji ani hlasku.navic jak jsou vdecny,kdyz je nekdo na chvili pochova…:-) tak noseni zdar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí