Od kdy příkrmy?

P.
2302
13.12.08 16:22

Od kdy příkrmy?

ahoj, prosím vás, od kdy se dávají kojeneému mimču příkrmy? a jaké? naší holčice je 3,5 měsíce a chcoi ji zatím určitě ještě tak 9 měsícuů kojit…ale něco navíc asi potřebovat bude..co dáváte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1762
13.12.08 16:42

Řekla bych, že takových diskusí je tu spousta. Obecně platí, že od ukončeného 6. měsíce, začíná se mrkví. Určitě ale pohledej a najdeš toho spoustu, vypisovat to všechno nebudu. Např. tady http://www.miminko.estranky.cz/…krmy-v-praxi

Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.12.08 23:33

Máš ještě moře času nad tím uvažovat. :_))

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.12.08 23:34

Máš ještě moře času nad tím uvažovat. :_))

• Citovat
  • Upravit
9534
14.12.08 17:35

Já teda z toho důvodu že Kája měla problémy se stolicí tak jsem jí od ani ne ukončeného 5 měsíce občas dala lžičku mrkve atd a bylo poproblému, ale také si myslím že jinak jim mlíčko zatím stačí, kdyby měla málo tak se určo přihlásí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
18.12.08 10:55

Ahoj, tak já myslím, že pokud má malá dost mlíčka, pokud jí stačí, tak jí zatím vůbec nic nemusíš dávat, je ještě brzy. Můj syn je skoro 8 měsíců starý a pořád plně kojíme, samozřejmě že i krmíme normálnim jídlem ale prso chce každé 3 hoďky. Já měla spíš opačný problém, nechtěla jsem mu nic dávat, protože mlíčko mu stačilo ale všichni do mě od 4 měsíců hučeli, ať mu něco dam. Tak od pátého měsíce jsem mu trochu přesnídávky (né víc jak půl té malé skleničky), myslím že HAMI, jablečné, banánové apod. teď už jí vše a o mlíčko zájem neztratil :) .. ale myslím, že není kam spěchat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
18.12.08 12:23

no tak to záleží na tom, kolik budeš mít mlíka. jestli ho budeš mít dost, tak nemusíš vůbec přemýšlet nad tím, kdy začneš dávat příkrmy. znám děti co byli do roka plně kojené (ale to bylo spíš tím že odmíly lžičku…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
18.12.08 12:39

Tak pokud plně kojíš,opravdu do ukončeného šestého měsíce máte čas,pak je lepší začít se zeleninkou,protože když se začne ovocem některé děti pak zeleninu nechtějí a na kaše je čas podle mého doktora do ukončeného osmého měsíce.Pokud by ses chtěla vyspat a zasytit prcka,tak taky od ukončeného šestého měsíce.Od ukončeného čtvrtého měsíce se přikrmuje u dětí na UM,ale taky to není potřeba.Každopádně pořadí si najdeš kdekoli na netu i tady je toho už spousta napsáno,jinak obecně platí,začít mrkví,po třech dnech třeba brambor,brokolici,dýni,květák,…po měsíci maso a po dalším měsíci ovoce,můžeš dávat šťávy.Existují v lékaárně od hami první lžičky a s tím se začíná,ale jak už jsem psala máte čas a je toho spousta k dohledání,tak hlavně ať pak chutná! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí