Spaní v letadle - dvouletý

Napsat příspěvek
Velikost písma:
teresa20
31.7.12 19:26
@monika32 píše:
Třeba proto, že většině matek přijde zbytečné ládovat dítě léky, nad některými co se tu doporučily se mi zježily vlasy. Kvůli dovolené :zed:

no a láduje to někdo do tvýho dítěte?? :mrgreen: :mrgreen: tak to neřeš

• Citovat
  • Upravit
17014
31.7.12 19:31
@madi píše:
no a láduje to někdo do tvýho dítěte?? :mrgreen: :mrgreen: tak to neřeš

No ještě aby, takovýmu člověku bych srazila vaz… No každej má priority někde jinde že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ddj
7
31.7.12 19:35

To jsem se s chutí zasmála, madi!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ddj
7
31.7.12 19:38

Člověk to musí brát s nadhledem!
Dnes se do lidí ládujou ještě větší svinstva vrchem spodem a tu se hysterčí kolem čtvrtky dithiadenu před letem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
31.7.12 19:42

No právě. to je jako kdyby monika tady řešila, že někdo dává dítě do chodítka. a to je horší než jeden kinedryl v letadle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3400
31.7.12 19:42
@monika32 píše:
Třeba proto, že většině matek přijde zbytečné ládovat dítě léky, nad některými co se tu doporučily se mi zježily vlasy. Kvůli dovolené :zed:

A ted to opravdu neber ve zlem, ale pokud by tvoje dite dostalo v letadle panickou ataku a tomu podobne, tak to do nej naladujes sama a jak rada a jeste to budes trhat letusce z rukou, ze je moc pomala. Ja to na jednom letu zazila a ver, ze to neni nic pekneho. A prave proto chci byt pripravena. Protoze co? Stesti preje pripravenym a nas to nepotka :) ale proc nemit informace, ze i neco jako leky na uklidneni proste pro deti jsou a existuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
31.7.12 19:45
@Barusak78 píše:
A ted to opravdu neber ve zlem, ale pokud by tvoje dite dostalo v letadle panickou ataku a tomu podobne, tak to do nej naladujes sama a jak rada a jeste to budes trhat letusce z rukou, ze je moc pomala. Ja to na jednom letu zazila a ver, ze to neni nic pekneho. A prave proto chci byt pripravena. Protoze co? Stesti preje pripravenym a nas to nepotka :) ale proc nemit informace, ze i neco jako leky na uklidneni proste pro deti jsou a existuji.

No mě by se to nestalo, já bych s tak malým dítětem neletěla, kór když bych věděla že to nezvládne. když se stane tak budiž, ale dávat dítěti léky na předpis pro jistotu mi přijde šílené no… Ale jak říkám, každá jsme jiná… Já pokud není nutno neláduju děti zbytečně žádnýma lékama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ddj
7
31.7.12 19:46

Jasně, člověk si posbírá informace, připraví se na různé eventuality.
Co pak chceš dělat x kilometrů nad zemí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
31.7.12 19:54

Jenze tam je blby, ze muzes letet klidne poprve az s 10letym a budes si myslet, ze to zvladne a ono ejhle. Dokud do toho letadla nevlezes a nevzletis, tak nevis bohuzel nic. A oni ty mensi to mnohdy zvladaji s prehledem lepe nez pak v pozdejsim veku. To je opravdu tezke rict. Nekdo se sam letadel boji jak cert krize a ma sam boj letet a tak to pak prenasi na dite a nekdo klidne leti za ocean hned po sestinedeli. Dite da v letadle do postylky a na pristani koji a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
31.7.12 19:58
@monika32 píše:
No mě by se to nestalo, já bych s tak malým dítětem neletěla, kór když bych věděla že to nezvládne. když se stane tak budiž, ale dávat dítěti léky na předpis pro jistotu mi přijde šílené no… Ale jak říkám, každá jsme jiná… Já pokud není nutno neláduju děti zbytečně žádnýma lékama.

to jestli to zvládne nebo ne nikdy nevíš dopředu. s první dcerou jsme letěla poprvý v roce, když jsme v jejich dvou letech letěli po 3. k moři tak jsme si myslela že ok a najednou začla jančit. jak jsme byla ráda za kynedril… (měla jsme ho an doporučení od mudr kvůli žaludečním potížím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
31.7.12 20:06

@spiky01 @Barusak78 @ddj Jde o to, že zakladatelka jak vidno ví už dopředu že to malej nezvládne, to se mi zdá prostě úplně mimo, to bych radši ještě počkala, když vím, že dítě špatně sníší cestování. když se to stane klidnému dítěti, stane se a pak se vyplatí lék podat, ale přeci až když je nutný, ne ho uspat už na letišti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
31.7.12 20:06
@Barusak78 píše:
Prasky na spani a uklidneni pro deti samozrejme existuji. Prasky se jmenuji Phenaemaletten a jsou od 6 tydnu veku. Jsou na predpis, takze se porad s pediatrem. Nevidim duvod proc jednorazove nepouzit.

teda dát dítěti fenobarbital kvůli dovolené? jako to už mi připadá hodně přes čáru. to bych měla problém si vzít sama natož to rvát do prcka 8o

Příspěvek upraven 31.07.12 v 20:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
31.7.12 20:08
@monika32 píše:
@spiky01 @Barusak78 @ddj Jde o to, že zakladatelka jak vidno ví už dopředu že to malej nezvládne, to se mi zdá prostě úplně mimo, to bych radši ještě počkala, když vím, že dítě špatně sníší cestování. když se to stane klidnému dítěti, stane se a pak se vyplatí lék podat, ale přeci až když je nutný, ne ho uspat už na letišti…

tak existují i homeopatický přípravky, navíc o uspání na letišti jsme tam nic nevyčetla (ale možná jsme nechápavá). a pokud bude předem nervní matka tak to přenese na dítě-takže možná lepoší podat hom. na letišti a být v klidu všichni ikdyby to bylo jen placebo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
31.7.12 20:16
@spiky01 píše:
tak existují i homeopatický přípravky, navíc o uspání na letišti jsme tam nic nevyčetla (ale možná jsme nechápavá). a pokud bude předem nervní matka tak to přenese na dítě-takže možná lepoší podat hom. na letišti a být v klidu všichni ikdyby to bylo jen placebo

Ta o homeu jsem nic nepsala, homeo je přírodní, ale třebas toto ne Phenaemaletten. A o to jde rvát do dítěte něco tak strašného kvůli dovolené. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
31.7.12 20:19
@monika32 píše:
Ta o homeu jsem nic nepsala, homeo je přírodní, ale třebas toto ne Phenaemaletten. A o to jde rvát do dítěte něco tak strašného kvůli dovolené. :nevim:

přiznám se že envím co Phenaemaletten obsahuje za účinnou látku, pokud je to driák tak souhlasím že kvůli dovče bych to nedala. na druhou stranu matky dělají i horší věci a je to jejich věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí