Spánková obrna
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zazila jsem to, ale bez halucinaci, a doufam, ze s nimi to nikdy nezaziju
- Citovat
- Upravit
Už mají za sebou čištění bytu i domu kde teď žijí a nic nepomáhá
je to holka kolem 12 let, prý
a je na ně fixovaná
- Citovat
- Upravit
@Silwinka87 píše:
To co tady popisuješ je šílenéJako když jsem to četla, tak mi běhal mráz po zádech..
Já bych asi měla strach, že mi z toho časem hrábne..
Já se na to právě dívám dvěma pohledy - ten první je ten emotivní, strašně mě to děsí a stávat se mi to častěji, tak mi taky hrábne. Ten druhý je ten racionální, vím, že to není nic nadpřirozeného, má to své lékařské vysvětlení a vlastně mi to nemůže ublížit..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lulu Jung píše:
Já se na to právě dívám dvěma pohledy - ten první je ten emotivní, strašně mě to děsí a stávat se mi to častěji, tak mi taky hrábne. Ten druhý je ten racionální, vím, že to není nic nadpřirozeného, má to své lékařské vysvětlení a vlastně mi to nemůže ublížit..
To jsi dobrá.. ![]()
Já si to vůbec nedokážu představit..Těžko říct, jak bych se s tím vyrovnala..
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Už mají za sebou čištění bytu i domu kde teď žijí a nic nepomáháje to holka kolem 12 let, prý
a je na ně fixovaná
Fixovaná je z určitého důvodu, asi potřebuje něco vyřešit. Ono se to neděje jen tak.. snažili se pátrat v minulosti? Pokud jim výrazně neškodí a neubližuje, jen „otravuje“.. nemělo by to být špatně.. asi potřebuje jen pomoct, jestli víš, co tím myslím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Už mají za sebou čištění bytu i domu kde teď žijí a nic nepomáháje to holka kolem 12 let, prý
a je na ně fixovaná
Ty brďo
Tak to musí být oříšek..
Ona tam s nima normálně žije.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Silwinka87 píše:
To jsi dobrá..
Já si to vůbec nedokážu představit..Těžko říct, jak bych se s tím vyrovnala..
Jéééj, zas tak dobrá nejsem.. věř mi, že ty emoce převládají! Od toho probuzení tady sedím a nemyslím na nic jiného a bojím se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lulu Jung píše:
Fixovaná je z určitého důvodu, asi potřebuje něco vyřešit. Ono se to neděje jen tak.. snažili se pátrat v minulosti? Pokud jim výrazně neškodí a neubližuje, jen „otravuje“.. nemělo by to být špatně.. asi potřebuje jen pomoct, jestli víš, co tím myslím.
To by chtělo někoho, kdo si s ní,,promluví'' nějaké medium…Někoho kdo jí pomůže odejít..
- Citovat
- Upravit
@Silwinka87 píše:
To by chtělo někoho, kdo si s ní,,promluví'' nějaké medium…Někoho kdo jí pomůže odejít..
No to je právě ono, tak to myslím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lulu Jung píše:
Jéééj, zas tak dobrá nejsem.. věř mi, že ty emoce převládají! Od toho probuzení tady sedím a nemyslím na nic jiného a bojím se.
No jsi..Protože jak se znám, tak já bych se tomu asi strašně poddala..
Jsem prostě taková ![]()
- Citovat
- Upravit
@Lulu Jung píše:
No to je právě ono, tak to myslím
Jako já bych doma tak dlouho nikoho netrpěla..Samozřejmě chápu, že před pár lety by je každý považoval za blázny, kdyby sháněli někoho, kdo je zbaví ducha, ale teďka je spousta takových medií..Věřím tomu, že by jim někdo dokázal pomoct.. ![]()
Vždyť i duch té holky už by měl určitě rád klid..Po takové době..
- Citovat
- Upravit
První byt měli na starém pohřebišti z roku 850 n. l. zjištěno z histor. zdrojů. Najdu někde diskuzi co to tam popisuju podrobněji - asi jsme „prokletí“.blázni nebo více vnímaví ![]()
- Citovat
- Upravit
Kopíruji z jiné diskuze ať nedohledáváte :
Narazila jsem tu na téma duchařina, energie atd. I já mám pár příběhů ze života co se mě nebo mé blízké rodině stalo. Rozdělím je do pár přehledných sekcí.
Začnu u sebe
Dětství
Jako malá 9-ti letá holčička jsem milovala svoji babičku, že byla nemocná, jsem netušila. Na prázdninách jsem byla na táboře a tam se mi o babičce zdálo, že ke mě přišla, sedla si vedle mě a říká, že musí odejít, na dlouho, ale abych se nebála, že mne má ráda. Když jsem po 3 dnech přijela z tábora domů, naši nic říkat nemuseli-věděla jsem, že zemřela. Rok na to, moje prababička-její maminka- byla už velice stará a já do dnes vidím sen, kdy tatínek sedí s hlavou v dlaních, že babička zemřela.. ráno se probudím a kolem oběda to co se mi zdálo, stalo se.
Puberta
Byla jsem se sestrou a mamkou na chatě. Ostatní rodina v práci a měli dorazit za cca 2hodiny. Ležíme v postelích v jednom pokoji, když se ze spodního patra ozve rána, jakoby průvan. Myslely jsme, že se vrátil taťka tak mamča šla dolů a nic. Nikde nikdo. Ulehly jsme s tím, že sousedi. Za chvíli se ozvalo z kuchyně jako by někdo chystal oběd. Prostě otvírání skříněk, vyndávání talířů, co cinkají o dlažbu(měli jsme linku z dlažby)to už jsme znejistěly, ale dolů nešla ani jedna z nás, přepodkládaly jsme že by ten dotyčný přišel za náma (babi, děda taťka)..nikdy jsme nepřišli na to, co to je
každopádně tyhle zvuky jsou slyšet jen v patře. Když spíme v obýváku je klid pro ty co spí dole, ale nahoře v ložnicích to slyšet je..
Pokud vás zajímá pokračování, napíšu během večera co se děje v dospělosti a v rodině..mám pocit, že jsme trošku vnímavější na tohle než jiní.. máte s tím zkušenosti..?
Radši anonym-nechci tu být za cvoka
- Citovat
- Upravit
Dospělost
Vdala jsem se a přestěhovala se k manžeovi-dům cca 120let starý. První rok klid, i když mě manžel strašil co se děje v tom domě. Zažila to jeho mamka, babička..jeho ex i on..ale o tom později. Když bylo našemu kloučkovi půl roku, měli jsme jet na výlet. Bydlíme v patře a manžel byl něco zařídit ve městě. dole bouchly dveře a slyším kroky na schodech do mezipatra a k nám.. tak chystíám kluka, dávám ho do autosedačky a mluvím na manžela..že se zdržel atd. Neodpovídá..jdu do koupelny, on nikde..a slyším běh z kuchyně do ložnice..tak jdu do ložnice, že na mě bafne.. nikde..to už mi bylo fakt divné
v kuchyni taky nebyl. A v tom se začal prcek nahlas smát..
tak mi to nedalo a volám chlapovi a slyším ho jasně jak jede autem a říká, že je za chvíli doma..
pokračování až dopeču..
- Citovat
- Upravit
To co tady popisuješ je šílené
Jako když jsem to četla, tak mi běhal mráz po zádech..
Já bych asi měla strach, že mi z toho časem hrábne..