Spánková obrna
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
No tak dám ještě jeden..
Syn měl v určitém batolecím a raném dětství „kamarádku“ Aničku.. holčička „chodila“všude s náma..zamkla jsem branku a malej řval že je Anička za vrátky, abych ji vzala do auta sebou..OK dětská představivost-otevřela jsem Aničku připoutala..dosud nic divného že..prostě byl sám, vymyslel si kamarádku..drželo ho to 2 roky!!
Jenže..manžel v práci, syn v pokojíčku já v obýváku. A najednou za stolem malá holčička, krásné kudrnaté vlásky, tak ve věku max.5let..Kluk přiběhl a jak přišel byla pryč..řekl, že Anička už nepřijde.. ![]()
Ale k tomu „pánovi“ co u nás vidělo více lidí, jedna dobrá duše mi říkala abych s nima mluvila před spaním, aby odešli, že tu nemají co dělat..první 3 dny šílený sny a od té doby klid.. už tomu budou 2 roky, tak snad.. ![]()
Hezký den
- Citovat
- Upravit
Ahooj holky teda musim rict ze po cteni vasi diskuze mam teda husy kuzi uplne vsude
jako milovnice hororu a ruznych bubackych prihod bych asi takovou vec neprezila
tomu se rika odvaha ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
První byt měli na starém pohřebišti z roku 850 n. l. zjištěno z histor. zdrojů. Najdu někde diskuzi co to tam popisuju podrobněji - asi jsme „prokletí“.blázni nebo více vnímaví
Prostě se jí u nich líbí…Cítí se tam asi dobře..
Tu diskusi určitě najdi, mě takové věci strašně zajímají.. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ja ma husi kuzi uplne vsude, fakt vsude… i tam!!!
To je masakr.
Ja si myslim, ze duchy obcas vidim, zadne konkretni, jen vim, ze tam je, bavila jsem se pani, ktera se tim zabyva. Vykladala jsem ji to, ze jsem uplne svihla a vzdy se okriknu, ze tomu tak nemuze byt a ona mi rika - proto vidis jen ty obrysy, protoze jim neveris ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No tak dám ještě jeden..Syn měl v určitém batolecím a raném dětství „kamarádku“ Aničku.. holčička „chodila“všude s náma..zamkla jsem branku a malej řval že je Anička za vrátky, abych ji vzala do auta sebou..OK dětská představivost-otevřela jsem Aničku připoutala..dosud nic divného že..prostě byl sám, vymyslel si kamarádku..drželo ho to 2 roky!!
Hezký den
Jenže..manžel v práci, syn v pokojíčku já v obýváku. A najednou za stolem malá holčička, krásné kudrnaté vlásky, tak ve věku max.5let..Kluk přiběhl a jak přišel byla pryč..řekl, že Anička už nepřijde..
Ale k tomu „pánovi“ co u nás vidělo více lidí, jedna dobrá duše mi říkala abych s nima mluvila před spaním, aby odešli, že tu nemají co dělat..první 3 dny šílený sny a od té doby klid.. už tomu budou 2 roky, tak snad..
My měli doma pána..Prostě jsme se vrátili z chaty, malý šel spát, byl v pokoji cca 20 minut a najednou šílený řev..I jsem se tam bála jít, co se tam děje..
Vejdu do pokoje, malý nacpaný v rožku postele a ukazoval na balkón a křičel, že je tam pán..
Snažila jsem se ho uklidnit a chtěla jsem si lehnout za ním..Měl takový histerák, že to prostě nešlo..
Utekl do ložnice, kde se uklidnil a za chvilku usnul..
Na druhý den do pokoje ani nešel, ani pro svou oblíbenou hračku..
Pár dní se tam bál jít a pak tam začal chodit normálně, ale pořád o pánovi mluvil. Třeba jsem vařila a slyšela jsem, jak malý mluví v obyváku, říkal, Máš tam drobky a pak došel do kuchyně a vzal si smetáček a lopatku, tak mu říkám, na co to chce a on že pán zametal, ale nechal tam drobky..
Mluvil o něm skoro pořád..Pak s ním jednou v noci mluvil v pokojíku..Vzbudila jsem se, slyšela jsem malého mluvit, došla jsem do pokojíku, malý seděl na posteli, říkám mu s kým tu mluvíš? A malý říká s pánem, tak jsem se ho ptala, co říkal…A malý, že půjdu do školky..Tak jsem na něho hleděla, protože nás při zápisu nevzali…
Toto už mě ale vyděsilo, že s ním komunikuje, tak jsem našla hodnou paní, která nám pána odvedla..Do školky nás pak nakonec vzali..
Ale řeknu vám, bylo to hrozné období, nemohla jsem vůbec spát..Byla jsem vystrašená, pořád jsem někoho cítila za zády..Přecházel mě mráz..V noci jsem se vzbudila a jak kdyby jsem někoho zahlédla mezi dveřmi..Fakt hrůza, ale teďka už máme klid..
Ještě vám pak napíšu o malém své kamarádky..
- Citovat
- Upravit
Taky mam par historek. Nestalo se to sice uplne mi osobne, ale mam blizkou kamaradku, ktera se tim zabyva (mou osobni kartarku) a od toho se vse odviji… jen si k tomu budu moci sednout az za chvili!!!
Holky, pridavejte sve poznatky, miluju takove pribehy! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže..Syn kamarádky má svoji imaginární kamarádku..
Oni si z toho dělají celá rodina srandu, že má velkou představivost, ale co mi vykládala, tak jsem měla husinu až na prd!!!
Takže jejich malý říká, mám kamarádku, jmenuje se Fejka a my si spolu hrajeme..Kamarádka na něho, A kde si hrajete? Na hřišti? A on ne, doma..Kamarádka se ptá, Doma v pokojíku? A malý, Ne, v kuchyni, když je tma..A kamarádka mu říká a na co si hrajete? A on Sbíráme dřevo na oheň, už ho máme hodně..
Pak mi vykládala, že když se jim narodila malá, tak její muž začal spávat v obyváku a že fakt už malého kolikrát v noci načapal potmě v kuchyni..Vždycky tak po druhé hodině ráno..
Pak jel s babičkou do Prahy, k jejich nevěstě..Ta nevěsta má taky malého kluka..
Vlezla za nima do pokojíku a ten kámoščin malý tahal duchnu z postýlky a ona mu říká, co děláš? A on říká, Fejka mě nechce dát peřinu. A nevěsta. Ona je tady? A on že jo, že ona je naštvaná, že ji nechal doma samotnou a že nemá s kým sbírat dřevo.. ![]()
Jako já jsem jí říkala, že to je celkem drsné, ale oni z toho mají srandu..
Mě by dost vadilo, kdyby malý chodil v noci po bytě, ani neví, co tak dělá.. ![]()
Já bych ho asi sledovala, strašně by mě zajímalo, co se v té kuchyni potmě odehrává.. ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky, to jsou teda příběhy..
Určitě posílejte dál..
Doufám, že to zakladatelce nevadí.. ![]()
- Citovat
- Upravit
Mam znamou, vyklada karty, pracuje s Tibestskou misou, vysava zle energie, „komunikuje“ s duchy.
Ja sama nevim, co si o vsem myslet, na jednu stranu, po tom vsem, co jsem s ni „zazila“ tomu vsemu verim, muj dospelacky pohled na svet mi rika, ze to neni realita…
bije se to ve me.
Prejdeme to, ze vse, co mi vylozila v kartach se stalo, naprosto do puntiku!!! ![]()
Jednou za ni prisla pani se synem. Nechavali si vylozit karty, nejak dosli na byvaleho manzela, syn mel silene problemy ve skole a bla bla ba… udelala s tim synem sezeni, vysala z nej vsechnu satnou energii, a syn se ve skole zlepsil, zdravotni stav se mu ustalil a byl celkove spokojenensji. Ona dva dny blila cernou vodu, bylo ji zle a az to ze sebe dostala ven, bylo vse jako driv… ![]()
Jeji vnucka duchy vida taky (ma ctyri roky a umi cist karty)… casto si povidala s Tonickou… byla to jeji „nejlepsi kamaradka“ asi rok a potom, na nejake vystave starych fotek z jejich vesnice dostala malem infarkt, ukazovala na fotografii a volala - to je Tonicka, to je Tonicka!!! Ta holcicka byla na fotce, kdyz se ve vesnici otvirala skola, nevim, kolik to mohlo byt let, tak padesat urcite! ![]()
Jednou delala memu Macesakovi masaze Tibetskou misou - uvolneni energie a procisteni karmy a ja nevim kyho slaka jeste. V noci dostal neskutecne zimnice, byl uplne v tranzu a videl svou dceru, jako by byla prusvitna. Pak tam prisla jeho maminka a babicka - obe po smrti. Druhy den, hned rano jel okamzite za ni, at mu to vysvetli… A ona se na nej napojila, a rekla, ze se mu odplavilo to, co ho nejvice trapi (jeho dcera je nemocna, neni to zadna smrtelna nemoc, „jen tezka cukrovka“) ale ona si to vsechno jeste zhorsuje, protoze se jen lituje, nic ji nebavi a dela ze sebe jen chudinku. A ze videl duchy. Protoze i kdyz je ta dcera normalne, ziva, jen preziva, nema v zivote nic dobreho a nikdy neni stastna, proste nezije… jako clovek je „mrtva“…
No masakr, bylo toho mnohem vice, ale hned tak si to nevybavim!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barca12345 píše:
Mam znamou, vyklada karty, pracuje s Tibestskou misou, vysava zle energie, „komunikuje“ s duchy.
Ja sama nevim, co si o vsem myslet, na jednu stranu, po tom vsem, co jsem s ni „zazila“ tomu vsemu verim, muj dospelacky pohled na svet mi rika, ze to neni realita…bije se to ve me.
Prejdeme to, ze vse, co mi vylozila v kartach se stalo, naprosto do puntiku!!!
Jednou za ni prisla pani se synem. Nechavali si vylozit karty, nejak dosli na byvaleho manzela, syn mel silene problemy ve skole a bla bla ba… udelala s tim synem sezeni, vysala z nej vsechnu satnou energii, a syn se ve skole zlepsil, zdravotni stav se mu ustalil a byl celkove spokojenensji. Ona dva dny blila cernou vodu, bylo ji zle a az to ze sebe dostala ven, bylo vse jako driv…
Jeji vnucka duchy vida taky (ma ctyri roky a umi cist karty)… casto si povidala s Tonickou… byla to jeji „nejlepsi kamaradka“ asi rok a potom, na nejake vystave starych fotek z jejich vesnice dostala malem infarkt, ukazovala na fotografii a volala - to je Tonicka, to je Tonicka!!! Ta holcicka byla na fotce, kdyz se ve vesnici otvirala skola, nevim, kolik to mohlo byt let, tak padesat urcite!
Jednou delala memu Macesakovi masaze Tibetskou misou - uvolneni energie a procisteni karmy a ja nevim kyho slaka jeste. V noci dostal neskutecne zimnice, byl uplne v tranzu a videl svou dceru, jako by byla prusvitna. Pak tam prisla jeho maminka a babicka - obe po smrti. Druhy den, hned rano jel okamzite za ni, at mu to vysvetli… A ona se na nej napojila, a rekla, ze se mu odplavilo to, co ho nejvice trapi (jeho dcera je nemocna, neni to zadna smrtelna nemoc, „jen tezka cukrovka“) ale ona si to vsechno jeste zhorsuje, protoze se jen lituje, nic ji nebavi a dela ze sebe jen chudinku. A ze videl duchy. Protoze i kdyz je ta dcera normalne, ziva, jen preziva, nema v zivote nic dobreho a nikdy neni stastna, proste nezije… jako clovek je „mrtva“…
No masakr, bylo toho mnohem vice, ale hned tak si to nevybavim!!!
Ty kokos
Když si ještě na něco vzpomeneš, tak to sem hoď.. ![]()
- Citovat
- Upravit
Mi osobne se nic tak vazneho nestalo.
Akorat jednou, kdyz dedu odvezli do nemocnice. Uz to vypadalo dobre, zacinal se zlepsovat. Rano mi vola mamka a se smichem mi popisuje, ajk se ji zdalo, ze rodim dvojcata. Riam - mami, mi se taky zdalo o narozeni mimina a ona rika, ty jo, jdu do snare… rika - narozeni ditete znamena smrt, jdu volat babci no a deda nad ranem, okolo pate hodiny umrel… ![]()
Ale ta kartarka… mazec, predpovidala mi brzicko dite, rikam haha, beru prasky, die neplanujeme. Sup, otehotnela jsem asi za tri mesice pres antikoncepci. Predpovedela nam jedno soudni jednani, nemoci, lidi okolo, jako mazec. Rikala, at s partnerem nejdeme do hypoteky, ze nam to jen ublizi a budou kvuli tomu tahanice, rikam proc, mame se radi, planujeme spolecny zivot…Ted, kdyz jsem tam byla naposledy (podotykam, ze se vidame jen pri techto prilezitostech, je z mesta vzdalene skoro 70 km, jinak se nevidame)… me varovala pred rozchodem, byla to karta pritomnosti, tudiz HNED!!! Ja jsem nechapala, relativne bylo doma vse v pohode, chyby jsem se naucila prechazet a bylo… do tydne se partner stehoval!!! A Hypoteka??? On to nechal vse na me, ja si to platim, ted cekame na soud, protoze jsem mu rekla, ze pokud ja to platim, da svou cast nemovitosti dceri… prozatim nic nenamital, stani jeste nebylo narizeno, tak mam z toho docela nervy… ale rikala, ze to dopadne v muj prospech, i kdyz to relativne potrva, tak uvidime…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem u kartářky ještě na střední škole..
Všechno, co mi řekla, byla pravda a všechno se splnilo..
je to mazec.. ![]()
- Citovat
- Upravit
Moje dcera měla cca ve 3letech imaginárního pejska alíka, to jmeno nikde slyšet nemohla. Mela ho asi rok. Vzdy sel s nami, nekde ho privazala kdyz si hrali a treba jsem si rikala ze po hodine hrani si na nej ani nevzpomene. Nicmene sedela v aute a hysterak, ze u kamaradu zustal Alik, tak jsem sla s ni a u mista kam ho,,privazala,, ho zase odvazala. Takovych situaci se psem mela hodne. Jednou jsem ji psa fiktivne vzala za voditko a dala za dvere. No opet rev, ze ji uteče. Alik u nas chvili byl, chvili zase ne. Nekdy si hrala a kdyz se ji ptám kde má Alíka, tak prý šel pryč. Jindy ho česala, hladila. Jednou Alik nepřišel a už o něm nikdy nemluvila. Že se už nevrátí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja na takove veci verim…a na jednu stranu me to desi a na stranu druhou uklidnuje, ze kdyz mi nebude prano a zemru, nebude temno, ale uvidim svoje milovane dal, i kdyz oni me uz ne…
Ja pridam cerstvou historku. Manzelova maminka prisla o sestru jako mala holka. Strasna rodinna tragedie, holcicka mela 8 let, tchyne 3 roky. Zanedlouho potom zemrel i jeji tatinek a maminka to neunesla, skoncila v Bohnicich. Neustale rikala, ze ji Marenka povida, at neni smutna, ze se jednou vrati, to opakovala porad dokola, proste byla vysinuta…Maminka tchyne je uz nekolik desitek let po smrti, celkove se na to zapomelo…
Nam se narodila holcicka, krasna, velikansky oci, uz rok cela rodina intezivne zkouma komu je podobna, do vcera jsme na to nemohli prijit. Kazdy nosil fotky malych deti celeho pribuzenstva…zadna shoda, delali jsme si srandu, ze nam ji vymenili:-)
Vcera na navsteve u tchyne jsme si povidali a tchyne si vzpomela, ze jsem v lete ji prosila, jestli by mi neukazala fotky svoji maminky, ze to byla krasna zenska. Holky, ve me by se krve nedorezal, byly tam i fotky male Marenky…nebo respektive nasi dcerky-jsou uplne stejne, jak kdyby se nase mala fotila v retro obleceni. Manzel z toho byl taky vedle, jen jsme se vydesene na sebe podivali…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak příběh manžela
Bylo to pár dní po tom, co se do domu jeho rodina přistěhovala..nyní zde žijeme.. bylo mu cca 12,měl pokoj tam kde nyní bydlíme, v patře..ostatní místnosti půda. sdílel pokoj se sestrou. Usnul, v noci se probudil a nad ním chlap v kabátě.. manžel se nemohl hýbat nic jen chlad..a po chvilce, když zmizel třesavka..od té doby do cca 20let nedokázal usnout za tmy. Jeho expřítelkyně po hádce s mým manžou, právě v tomto pokoji viděla toho chlapa taky, prostě z ničeho nic..a můj syn ještě do nedávna říkal, že v pokojíčku nespí, neb tam je ten pán a jde z něj strach…pokračování asi večer..zakl.