Špatná cytologie

2511
30.8.11 14:36

spatna cytologie

.ahoj holky.v pulce srpna jsem byla na pravidelne prohlidce vse ok s tim,ze mi udelal cytologii a kdyz bude vse ok nezavola kdybz se neco delo tak se ozve a pred chvili volal gyndar,ze jak jsem byla na te prohlidce a delal mi tu cytologii ze prisly vysledky s doporucenim dalsi kontroly za pul roku a ze kdyz se snazime o mimi tak by to chtelo dovysetrit a udela dalsi odbery z cipku.takze se tam stavim v pondeli.holky ja mam strach aby se tam neklubala rakovina delozniho cipku.to je poprve v zivote co mi nedopadla dobre cytologie.ach jo a zrovna kdyz se snazime o miminko.mate s tim nektera zkusenost?dost me to vydesilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
30.8.11 14:42

Já si mylsím že nemusíš mít až takovy obavy, pokud chodis pravidelne jednou nebo 2× za rok, tak se nic nedeje. Zmeny na cipku jsou normlani u nekoho casty u nekoho mit. Nekdo chodi na gyndu kazdyho pul roku na stery a nekdy jsou treba 2 roky stejny vysledky a pak najednou je vse ok. Jen se to proste hlida o nic nejde. Gyndar je podle me dobre, takovy je docela malo. Uvidis v pondeli ale udela jen dalsi ster dalsi cytolku a proste to bude hlidat. Mimoto spouste holek s dost blbym nalezem je doporuceno otehotneni pze casto se cipek da vyborne dokupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
30.8.11 14:47

Ahoj a neprodělala jsi nějaký zánět, mykoza, výtoky? Ony ty testy na cytologii jsou dost citlivé… mě to jednou taky ukázalo špatně ašla jsem na KO taky po půl roce..možná dřív a od té doby je to zase dobrý..měla jsem před tou KO,kdy to dopadlo „špatně“ mykozu, tak byl čípek podrážděný.. jinak rokovinu by ti podchytil, když chodíš pravidelně, myslím, že se bát nemusíš.. teď tě bude kontrolovat a třeba to na příští KO bude lepší.. nenervuj se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
30.8.11 14:50

v klidu, mě jednou vyšel špatně test a chodila jsem co 3měs na kontroly a po roce to skončilo a nic se nedělo, bud ráda že na to přišli před otěhotněním než až bys byla těhotná, jen tě budou víc hlídat a bud vše ok

• Citovat
  • Upravit
2511
30.8.11 14:55

prave ze zadny zanet ani nic takoveho jsem neprodelala.tak to snad nic nebude,ale ten telefonat me teda trochu vydesil,kor kdyz jsem necekala,ze se ozve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
30.8.11 14:56

Fakt se neboj, bud rada za dobrýho gynekologa kterej je peclivej. Zmeny na cipku muze zpusobit cokoliv, spatna imunita atd…nemej strach bude to ok! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
30.8.11 14:58

ono ne každé špatné vyšetření značí hned rakovinu, mě například na začátku těhotenství našli změny na čípku ale není to nic vážnýho tak se s řešením čeká až po šestinedělí. Bud vklidu, moc o tom nepřemýšlej, běž tam co nejdřív at máš jasno a uvidíš že to bude dobré

• Citovat
  • Upravit
2511
30.8.11 15:29

diky holky docela jste me uklidnily.jo za gyndare jsem rada.je vybornej a resi vse hned.snazime se 3 mesic o mimi a kdyz se nebude darit tak mi chce hned delat testy a vysetreni plus i spermio tak jsem za nej rada.nekteri nic moc resit nechteji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
30.8.11 15:36

Tak 3 mesice jeste neni doba na to nejak razantne to resit…z cytolky si nic nedelej a drzim palce at se s mimcem zadari :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
30.8.11 23:20

Kdyby to bylo špatný jako na operaci,tak by jednal hned si myslím.Mě po stěrech zavolal,šla jsem hned na předoperační vyšetření a za pár dní na konizaci.Za 3měsíce jsme na doporučení začali hned pracovat na miminku(ikdyž jsme chtěli sami,ale čím dřív,tím prý líp,nevím proč),povedlo se napoprvé :mrgreen: Přeju dobré výsledky a brzy miminko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí