Špatné palivo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.11.16 18:15

Špatné palivo

Zdravím!
Včera jsem do maželova auta ( audi q7) omylem natankovala ( zvyklá ze svého) 0,75 l benzinu, dolila jsem 40 l nafty, ale trnu co se stane s autem, nestalo se to někomu Z Vás :oops: jsem de.il :zed: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1309
2.11.16 18:22
@Anonymní píše:
Zdravím!
Včera jsem do maželova auta ( audi q7) omylem natankovala ( zvyklá ze svého) 0,75 l benzinu, dolila jsem 40 l nafty, ale trnu co se stane s autem, nestalo se to někomu Z Vás :oops: jsem de.il :zed: :palec: :palec:

Neboj, nic se nestane. Můj chlap je profi řidič a na zimu mi do nafty přidává trochu benzinu, aby nezamrzla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
2.11.16 18:22

Manžel ti vzkazuje, že máš být v klidu. Toho benzínu jsi tam dala trošku, tak to auto ani nepozná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
2.11.16 18:23

Ještě radí trochu auto projet, aby se to dost promíchalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.16 18:26

Holky díky!!! Jsem jelito, od včera trnu co se stane :roll:

Ještě jednpu děkuju :hug:

• Citovat
  • Upravit
6611
2.11.16 19:17

Zítra napiš jestli ráno při rozjezdu nezačala svítit kontrolka stop:-) to totiž moderní auto ráda dělají, jakmile se jim cokoliv nelíbí tak se prostě vypnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
2.11.16 19:36

Ja jsem taky slysela, ze to lidi dolejvaj do nafty, aby nezmrzla, takze trochu to urcite snese - je otazka, co je trocha. Ja bych to asi zacala resit hned na te benzince, musi se jim to stavat - pidila bych se po tom, jestli se to neda treba vycucnout.

mimochodem co se stane, kdyz se to udela naopak - kdyz se nataknuje nafta do benzinaku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
2.11.16 20:08

@Pudloslava
myslím, že se ti to výrazně prodraží…
Ale jeslti se nepletu, tak pistole na naftu je větší právě proto, aby se to nestalo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.16 21:01

Diky, takže se nemůže stát že by třeba auto začlo hořet :roll: samozřejmě jsem četla spoustu diskuzí, kde píšou že v novějších autech může až takhle dojít, ale nikde nepíšou při jakém množství :roll: achjo, starý dobrý koje auto, který je bohužel v servisu a ja dělám takový blbosti :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák