Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Zdravím!
Včera jsem do maželova auta ( audi q7) omylem natankovala ( zvyklá ze svého) 0,75 l benzinu, dolila jsem 40 l nafty, ale trnu co se stane s autem, nestalo se to někomu Z Vásjsem de.il
![]()
![]()
Neboj, nic se nestane. Můj chlap je profi řidič a na zimu mi do nafty přidává trochu benzinu, aby nezamrzla ![]()
Manžel ti vzkazuje, že máš být v klidu. Toho benzínu jsi tam dala trošku, tak to auto ani nepozná
Holky díky!!! Jsem jelito, od včera trnu co se stane ![]()
Ještě jednpu děkuju ![]()
Zítra napiš jestli ráno při rozjezdu nezačala svítit kontrolka stop:-) to totiž moderní auto ráda dělají, jakmile se jim cokoliv nelíbí tak se prostě vypnou.
Ja jsem taky slysela, ze to lidi dolejvaj do nafty, aby nezmrzla, takze trochu to urcite snese - je otazka, co je trocha. Ja bych to asi zacala resit hned na te benzince, musi se jim to stavat - pidila bych se po tom, jestli se to neda treba vycucnout.
mimochodem co se stane, kdyz se to udela naopak - kdyz se nataknuje nafta do benzinaku?
@Pudloslava
myslím, že se ti to výrazně prodraží…
Ale jeslti se nepletu, tak pistole na naftu je větší právě proto, aby se to nestalo… ![]()
Diky, takže se nemůže stát že by třeba auto začlo hořet
samozřejmě jsem četla spoustu diskuzí, kde píšou že v novějších autech může až takhle dojít, ale nikde nepíšou při jakém množství
achjo, starý dobrý koje auto, který je bohužel v servisu a ja dělám takový blbosti ![]()
Zdravím!
jsem de.il

Včera jsem do maželova auta ( audi q7) omylem natankovala ( zvyklá ze svého) 0,75 l benzinu, dolila jsem 40 l nafty, ale trnu co se stane s autem, nestalo se to někomu Z Vás