Špatné pasení

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14895
8.12.13 16:43

Převracet se na bříško

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27587
8.12.13 16:44

Tak syn se taky začal usmívat o 14 dní dýl a otáčet hlavičkou taky přesně o 14 dní později, ale ty koníčky prostě nepásl ani ve 3,5měsících a nebyl ani náznak, že by začal tak to už mi přišlo divný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
8.12.13 16:52

Tak já mám 7,5 měs. kluka, cvičil teda 2 měs. tu vojtovku pro tu predilekci, ale neznám co je líné dítě :lol: je strašně akční, furt nějaký pohyb, aktuálně si sám sedá a zapírá se na kolenách o nábytek
Mě by to znervozňovalo a kdyby dr. neřešila tak bych šla sama dobrovolně na neurologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27587
8.12.13 16:56

Znám dítě které v roce nepase koníčky, neleze, nesedí, prostě nic a není to tím, že by bylo postižené je to jen tím, že rodiče jsou náramně spokojení s tím, že umí natáhnout ručičku a prý je podle nich dost čilé je to o přístupu rodičů jak už jsem psala synovi pediatr taky řekl, že koníčky dožene když je dřív narození mě se to nezdálo tak jsem si o žádanku prostě řekla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
8.12.13 17:00

Já zas zastávám teorii každé dítě má svuj čas, neřeknu když zaostává všude, pak to fakt musí být, jenže když syn je ve předu v jedněch věcech, ale pozadu v druhých..nemyslím si že notně to znamená, že musím pádit sním povině cvičit. žádný fyzioterapeut neřekne mamince že syn je ok nemusí te sem chodit a tak přijde o peníze..vidím sama že si věci zjednodušuje jak on sám chce..a pak se zabejčí když chci jinak. někdy předvede ukázkového koníka a někdy hejá, na bříšku to rád nemá no, nejraději by se nosil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
8.12.13 17:00

@ka2ka
no právě, já bych měla strach, možná jen stačí taky procvičit zádový sval nebo pořádně břišáky a hned by bylo po líném dítěti :nevim:
takhle u nás vypadá 7,5 měs. (focené včera, tak se baví, když peču cukroví :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
8.12.13 17:03
@Malike píše:
Já zas zastávám teorii každé dítě má svuj čas, neřeknu když zaostává všude, pak to fakt musí být, jenže když syn je ve předu v jedněch věcech, ale pozadu v druhých..nemyslím si že notně to znamená, že musím pádit sním povině cvičit. žádný fyzioterapeut neřekne mamince že syn je ok nemusí te sem chodit a tak přijde o peníze ..vidím sama že si věci zjednodušuje jak on sám chce..a pak se zabejčí když chci jinak. někdy předvede ukázkového koníka a někdy hejá, na bříšku to rád nemá no, nejraději by se nosil.

to je blbost syn cvičil od 2,5 měs. do 5,5 měs. pak řekli, že predilekce v pořádku, páteř si srovnal a že teda cvičit už nemusí, jen máme docházet na kontroly, takže od září necvičí a má se dojít jen ukázat v lednu, zbytečně ho cvičit nenechali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27587
8.12.13 17:07
@Malike píše:
Já zas zastávám teorii každé dítě má svuj čas, neřeknu když zaostává všude, pak to fakt musí být, jenže když syn je ve předu v jedněch věcech, ale pozadu v druhých..nemyslím si že notně to znamená, že musím pádit sním povině cvičit. žádný fyzioterapeut neřekne mamince že syn je ok nemusí te sem chodit a tak přijde o peníze..vidím sama že si věci zjednodušuje jak on sám chce..a pak se zabejčí když chci jinak. někdy předvede ukázkového koníka a někdy hejá, na bříšku to rád nemá no, nejraději by se nosil.

víš ono je pozadu a pozadu když syn nepásl koníčky ve dvou měsících nic jsem neřešila a když je nepásl ve třech měsících nechala jsem to, protože je předčasně narozený a čas měl, ale když jsem o 14dní později viděla, že koníčky nepase a ani hlavičku sám nedokáže zvednout z podložky tak jsme na tu rehabilitaci šly, nemá sílu v pravém rameni a paži, jinak jsem moc nepochopila jak to myslíš s těmi penězi já nic neplatím protože, jsme tam na žádanku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27587
8.12.13 17:07
@Kelsey píše:
@ka2ka
no právě, já bych měla strach, možná jen stačí taky procvičit zádový sval nebo pořádně břišáky a hned by bylo po líném dítěti :nevim:
takhle u nás vypadá 7,5 měs. (focené včera, tak se baví, když peču cukroví :mrgreen: )

moc pěkně se baví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
8.12.13 17:16

Tak malej pásl koníky v 17 dnech a jak, pak pásl ve třech měsích, hlavičku zvedal, pak pásl koníčky líp, ale ruce dával do zadu…pak konečně je dával pod sebe, ale při každém pasení začal řvát a to má dodnes… 10 minut víc z něho na břiše nedostanu. Doktorce věřím, je zkušená a sama si malého prohlížela jak pase a jak se projevuje..vypávala se mě a každé mé nervozní,,a neměl by,, oduvodnila, nebudu hystericky vykřikovat že syn se nedrží tabulek, když já se jich rozhodně nedržela a chvátat za prvním neurologem že dítě není ok…taky nechvátám za zubařem protože nemá ani jeden zub a měl by…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
8.12.13 17:21
@Kelsey píše:
to je blbost syn cvičil od 2,5 měs. do 5,5 měs. pak řekli, že predilekce v pořádku, páteř si srovnal a že teda cvičit už nemusí, jen máme docházet na kontroly, takže od září necvičí a má se dojít jen ukázat v lednu, zbytečně ho cvičit nenechali

Jo, mě taky na rehabilitaci řekli, že chození/nechození je jen na mě. Že není od věci, aby kvůli některým věcem byl malý pod kontrolou a případně se vhodně stimuloval, ale že záleží čistě na mě. Lézt, sedět, chodit bude, i bez chození na rehabilitaci. Samozřejmě mi nikdo pak nezaručí, že to bude dělat kvalitně. A já to doma jako laik neposoudím, takže si s mí klidně jednou za měsíc na tu rehabilitaci sjedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27587
8.12.13 17:22

Rozdíl je v tom, že tvůj syn jak sama píšeš hlavičku zvedal a koníčky pásl tak ve tvém případě taky nevidím důvod jít na rehabilitaci, ale můj syn tohle nedokázal jak už jsem tu několikrát napsala a to je podstatný rozdíl já se tu nevytahuju že musíme cvičit vojtovku jen píšu, že nepatří mezi maminky, které jsou na svoje děti tak hrdé a nevidí, že nezvládají pasení koníčku, nebo mluvení atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
8.12.13 18:07

Tady nejde o to že bych se chlubila já nebo ty, jen říkám že bohužel taky podle mě nepase koníky jak by měl…měl by se zvedat už na lokte, začít se snažit podsouvat nožičku, místo toho rozplácne ručičky nebo škrábe o pěnové puzzle a nohama kope…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27587
8.12.13 19:32

To je to co jsem psala každý rodič to cítí jinak a jen na tobě jestli s ním budeš obcházet doktory a řešit to a nebo cítíš že je fakt línej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
8.12.13 19:43
Určitě e] @Kelsey píše:
Určitě vše prober s neuroložkou, možná bych si dala práci a dceru natočila na kameru a ukázala neuroložce video, víš, aby měla prostě představu, že ty děcka jsou výlupci, já vždycky chtěla, aby syn ukázal neuroložce co se mi zdálo špatně a on se jinak choval doma a jinak na neurologii :zed: :roll: a pak se to hůř vysvětlovalo, ona se nám snažila upravit cvičení na míru.
Tak to s ní určitě prober vše co se ti nezdá, aby upravila cvičení nebo zjistila kde je třeba problém.
Držím palce, aby bylo vše ok :kytka:

Urcite natočil, snažím se ji dávat na bříško často a teď začala dělat letadlo, je hrozně aktivní a hned jak je na brisku začne machat rukama. Nelíbí se mi to.Tak krásně pasla ac později kvůli i refluxu. Dětská neresila ano to když se mi malá prohla do luku a měla výraznou predilekci a uklon.Pak jsem si po vyšetření na utz vy utíká návštěvu neurologa a ta byla ráda že jsme přišli až v 5.měsících, ale teď mně spíš štve že místo vojtovky cvicime diagonalku. A vse se protahuje jen :( je mi z toho smutno a vycitam si to že jsme mohli začít driv. Vždyť je narozena o 6.týdnu dřív a nic se takovou dobu nedělo. Dětská nic neřeší. Jen mi řekla že je opožděna a že ma i horší děti ale neodcita ji věk tak ji nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí