Špatné pasení

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14895
8.12.13 19:52
@kanourek píše:
Určitě e] @Kelsey píše:
Určitě vše prober s neuroložkou, možná bych si dala práci a dceru natočila na kameru a ukázala neuroložce video, víš, aby měla prostě představu, že ty děcka jsou výlupci, já vždycky chtěla, aby syn ukázal neuroložce co se mi zdálo špatně a on se jinak choval doma a jinak na neurologii :zed: :roll: a pak se to hůř vysvětlovalo, ona se nám snažila upravit cvičení na míru.
Tak to s ní určitě prober vše co se ti nezdá, aby upravila cvičení nebo zjistila kde je třeba problém.
Držím palce, aby bylo vše ok :kytka:
Urcite natočil, snažím se ji dávat na bříško často a teď začala dělat letadlo, je hrozně aktivní a hned jak je na brisku začne machat rukama. Nelíbí se mi to.Tak krásně pasla ac později kvůli i refluxu. Dětská neresila ano to když se mi malá prohla do luku a měla výraznou predilekci a uklon.Pak jsem si po vyšetření na utz vy utíká návštěvu neurologa a ta byla ráda že jsme přišli až v 5.měsících, ale teď mně spíš štve že místo vojtovky cvicime diagonalku. A vse se protahuje jen :( je mi z toho smutno a vycitam si to že jsme mohli začít driv. Vždyť je narozena o 6.týdnu dřív a nic se takovou dobu nedělo. Dětská nic neřeší. Jen mi řekla že je opožděna a že ma i horší děti ale neodcita ji věk tak ji nechápu.

tak změn dětskýho ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
8.12.13 20:10

@Malike zmenim už hledám…a kamaradka mi i nějaké doporučila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
3.9.15 18:25

Špatné pasení?

Ahoj,

Potřebuji poradit. V neděli nám bude 5měsíců. A naše dětská dr. říkala, že paseme špatně, že už bysme měli pást se zvedlým tělíčkem. Ale co jsem našla na netu, tak to co ona po nás už chce, dělají děti až koncem 6./začátkem 7.měsíce. Posílá nás na rehabilitace, ale já myslím, že je to zbytečný, že má ještě čas se to naučit, a hlavně nás objednali až za měsíc. Dám sem foto jak by měla pást podle dr. A jak paseme my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
3.9.15 18:27

A takhle to děláme my

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
15.11.15 18:50

Ahoj, oživuji. Syn, 4 mesice, pasl celkem pekne, nyní najednou jako kdyby to zapomnel. Bud ma ruce podél těla, zadek zvedá do vzduchu, obličej trochu zvedá, ale spis funi do podložky.
Kdyz mu ruce upravim, tak ma dlaně v pest, jednu ruku natazenou a naklani se ke straně. Asi třikrát uz se takhle převážil na zada.
Co s tim? A proc to dela? Po hračkách nesahá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
15.11.15 19:00

@sisk náš malý to taky dělal - pásl ukázkově, ale pak najednou hlava zabořená do matrace, zadek vystrčený, ruce podél těla a jakoby se odrážel nožkama… ale přešlo ho to a začal pást zase normálně ;) říkala jsem to kamarádce fyzioterapeutce a ta se tvářila, že je to celkem normální, a hlavně dočasné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
15.11.15 19:07

@JLP tak super, dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
15.11.15 19:08

@sisk je to normoš taky krásně pasem ale občas má den a ani zaboha to neudělá to se radši vztekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
19.11.15 17:51

Malá pásla taky podivně ještě ve 4 měsíci, hlavu jen na jednu stranu, nechtěla zvedat do 45 úhlu. Byla jsem s ní párkrát cvičit na balonu a hle…ono se to samo opravilo a pase jak profík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí