Špatně provedená revize

Napsat příspěvek
Velikost písma:
83
29.8.13 13:28

To nevím, na mě se dívali docela vyjeveně, že se tam ten kousek tak drží, že se to moc nestává, ale taky si myslím, že to nebude nějaká výjimka :)
každopádně mě bylo doporučeno, ať se začnem zase snažit co nejdřív, takže aspoň něco pozitivního 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
29.8.13 22:01

Já jdu právě v pondělí na gyndu a když tam ještě něco bude, tak hned ten den půjdu znovu. Můj doktor to dělá u sebe a hned dělá utz, takže bych měla jistotu, že se to naproduhé už povedlo.

Jinak teda snažení určitě až po tom, co mi na gyndě řekne, že je to ok. Jinak by mi to přišlo fakt jako docela risk.

Ale jak jsem v poslední době byla u víc gynekologů, když jsem chodila na kontroly do nemocnice, tak jsem se každýho ptala, kdy se můžeme začít snažit znovu a všichni říkali, že stačí jedna menstruace a můžeme. Jen teda nevím, zda mysleli po jednom celém cyklu po šestinedělí (což jsou vlastně 2 ms) nebo stačí první ms po šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
29.8.13 22:20

Bacha otěhotnět se zbytkem po revizi v děloze jde, narazila jsem na to v jiné diskuzi o tomtéž tady, jen už jí nemůžu najít. Dotyčná pak potratila znovu. Asi nejlepší je jít na revizi někam, kde mají kameru a nedělají revizi naslepo lépe řečeno po sluchu, třeba jako Neratovice nebo Gyncentrum, sice tam člověk něco zaplatí i na 4lůžkovém pokoji, ale má klid. Měla jsem podobný problém po první revizi, ihned mi vylítla teplota a bylo mi zle, můj gyndr.mi řekl, že to může být i krevní sraženina, která v děloze zůstala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
2.9.13 11:15

Teda, fakt si myslíte, že to jde - otěhotnět? Já teď dobrala léky, které mají podpořit stahy dělohy, aby při další MS se vše vyčistilo samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
2.9.13 14:03

Ahoj, to netuším, zda to jde každopádně nechápu ty, co to riskují. přeci vydržet, aby pak byl člověk 100% v pořádku, se snad dá.

Jinak já byla dnes na kontrole, vše se menstruací vyplavilo. Jsem pěkně čistá, těsně před ovulací a doktor povídal, že můžeme se snažením začít hned!
Takže asi fakt stačí pouze ms po šestinedělí a když má člověk v pořádku kontrolu u dr, tak není na co čekat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
2.9.13 14:14
@iizabela píše:
Teda, fakt si myslíte, že to jde - otěhotnět? Já teď dobrala léky, které mají podpořit stahy dělohy, aby při další MS se vše vyčistilo samo…

ahoj, otěhotnět se s tím zbytkem opravdu dá, určitě bych nic neriskovala a chránila se do té doby než doktor na kontrole řekne, že je vše ok.. taky jsem někde četla, že nějaká holčina s tím otěhotněla a pak znovu potratila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
2.9.13 16:58

Já nejsem žádnej blázen, jen mi doktor na poslední kontrole po revizi řekl, že se vše odplaví samo a nemám to řešit..a 3 měsíce se chránit…to jsem udělala! Jenomže 3 měsíce utekly a ne že bych hned chtěla zas otěhotnět, jen jsme tomu daly po těch 3 měsících zas volný průběh…jenomže pak mě začalo bolet břicho tak jsem jen pro jistotu šla na kontrolu a zjistila toto!!!Od té doby si dávám pozor..vlastně mi dal jen prášky a zas neřeší, jestli mi teda ty prášky pomůžou se toho zbavit, jsem si musela sama vyptat kontrolu po MS! No nic, dnes jsem se objednala jinam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
2.9.13 17:00

Jo a vám, co jste už ok - hodně štěstí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
2.9.13 17:26

Tady na té diskuzi jsem četla o otěhotnění přes rezidua - https://www.emimino.cz/…lohy-144805/ je tam dost rad i jak toto řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
3.9.13 08:33

Teda iizabel to nechápu, jak ten doktor může s takovou jistotou tvrdit, že se vše odplaví samo 8o a vůbec, že tě s tím nechává tak dlouho, mě už teda po měsíci (injekce i prášky, kontryhel, ale také pravidelné kontroly) řekl, že musím na další revizi, naštěstí s hysteroskopem, že to tak nemůže zůstat, dobře že ses objednala jinam…já jsem byla nakonec ráda, že jsem už šla na další revizi, aspoň byl klid už :) a pak už jsem žádné problémy neměla a vše i menses ok.
jinak díky a přeju ať jsi co nejdřív taky ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
3.9.13 08:41

To je fakt. Taky nechápu, že tě s tím nechávají tak dlouho. To já každý týden volala na gyndu, jestli jsem ok, jestli mi nic není a nemám teplotu. Rovnou mi dr říkal, že jestli to bude po první ms špatné, tak mě vezme hned znovu.

Já osobně bych to teda asi i dost špatně psychicky snášela, už těch 7týdnů, co jsem čekala na potvrzení, že to je ok mi přišlo jako věčnost!

To jsem zvědavá, co ti řeknou jinde. Tak hodně štěstí a ať už to máš co nejdřív za sebou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
3.9.13 11:13

Děkuju moc za názory! :D Já jsem v tomto byla fakt nezkušená, stalo se mi to poprvé a nikdo mě neupozornil, že můžou být nějaké další komplikace, věřila jsem doktorovi, když řekl, že to bude ok..až po tom všem jsem se začala víc zajímat na netu..tak další dobrá zkušenost no..samozřejmě mě to dost deptá, znovu se mi to vrací, i když jsem myslela, že po takové době budu už třeba znova těhotná (od revize to budou už 4 měsíce! )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
3.9.13 11:14

Jo a Dani, kontryhel jsem si naordinovala sama už po revizi…ale asi nepomohlo, bohužel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
3.9.13 14:38

Já jsem si kontryhel taky naordinovala sama :), mě pomohl, myslím si, k pravidelnější ms…
je to hrozné, že musíme protrpět tu revizi a pak máme ještě problémy, já jsem si říkala, že to snad ani není možné :x a taky jsem v té době začala pátrat na netu :) jinak já jsem měla první revizi v červnu, druhou v červenci, takže to budou tři měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
3.9.13 14:47

Jo, je to na houby :,( Hele, ale já mám i přes ty zbytky MS pravidelnou..vlastně krom toho že mě občas i mimo MS bolí břicho, žádný problém…nebýt toho, nepřišla bych na to. Vlastně jsem si ze začátku myslela, že jsem snad znovu těhotná! Ale přišla MS a bolesti neodešly…A po té druhé revizi teda zase opět 6ti nedělí a podobný věci, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty