Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem měla po té první revizi druhý den hrozný bolesti a křeče v břichu, tak jsem hned věděla, že něco není ok, ale pak to taky přestalo a po injekci jsem myslela, že to odešlo…ale ono ne ![]()
tu druhou revizi už dělali šetrně s hysteroskopem, potom na kontrole bylo vše ok, doktor říkal hned se snažit, takže jsem počkala asi tři týdny po zákroku (raději kvůli možné infekci atd.) a teď už jen doufám, že se brzy zadaří ![]()
Děkuji, no hlavně, abys ty už byla v pořádku a nemusela toto pořád řešit!
můžu se zeptat kolik ti je? ![]()
JO, díky moc. Po MS příští týden jdu na kontrolu, jestli už je vše ok, pokud nebude, odhaduju to na další revizi…už jen tak čekat nehodlám…Jinak je mi 29.
Ha, takže po kontrole: „asi už je to pryč“ a prý otěhotnění to nevadí, klidně si můžu otěhotnět…tak příští týden jsem ještě objednaná jinam, abych to zkonzultovala… ![]()
@iizabela no to je teda úžasný přístup
co je to za doktora? dělal ti vůbec ultrazvuk?
Že? ale jo, ultrazvuk mi dělá vždycky…on pracuje přímo v nemocnici, takže má pacientek asi milion, proto podle mě ztratil takový ten osobnější přístup..a ten já teď vyžaduju!!!
proto chci zkusit někoho jiného..
Jasně, přece nemůžeš spoléhat na „asi už je to ok“, nechápu, že doktor může něco takového říct, obzvlášť v situaci, kdy jde o otěhotnění a kdyby tam něco zůstalo, tak přece to je dost problém, úplně mě to rozčiluje
![]()
a jak se vůbec teď cítíš? bolí tě ještě břicho?
Hm..taky jsem nad tím přemýšlela..prý to mělo tak 1-2mm,..za týden jdu teda ještě jinam..tak uvidím no..zatím se cítím ok..co ty, už jsi těhotná ![]()
@iizabela tak snad už budeš ok a potvrdí ti to i jiný doktor
… já těhotná bohužel nejsem, měla jsem spoždění ms a testy negativní, takže jsem dnes u dr zjistila, že mám malou cystu…achjo ![]()
To je teda blbý..
Myslíš, že ta cysta může mít souvislost s revizí?? Ale pokud je malá, mohla by ztratit sama nebo ne? Si říkám, dokud jsem brala antikoncepci, nic mi nebylo, jednou do roka povinná kontrola u gyn a konec…a teď? jsem tam pečená vařená.. ![]()
@iizabela já fakt nevím, jestli to může souviset, ptala jsem se dr, ale říkal, že důvod vzniku neznámý
já doufám, že se ztratí, dostala jsem vyvolávací injekci na ms a u ms by snad měla zmizet nebo prasknout nebo co se s ní stane, no doufejme…
já to mám taky tak, kolik let jsem brala antikoncepci a všechno bez problému, jednou za rok kontrola, jak říkáš, a teď pořád něco ![]()
Vidím, že jsme tady už zůstaly samy 2 ![]()
Jo, pokud je malá, určitě sama zmizí..a brání cysta v těhotenství, asi ne, ne?
A chceš se pak k antikoncepci vrátit? Já právě už nevím… ![]()
@iizabela to jo
no doufám, že zmizí, jinak mě v těhotnění momentálně brání, protože jsem díky ní nedostala ms, ale dostala jsem vyvolávačku na ms a pokud by ani potom neodešla, tak nevím, asi by se otěhotnět dalo, ale dr mi říkal, že může i bránit otěhotnění, tak já nevím.. ![]()
teď se k aniko vracet určitě nebudu, po těch letech už mám toho dost, navíc mám doporučeno otěhotnět co nejdřív, dr dokonce říkal, že hned po revizi (teda po té druhé už zdařilé
), že není na co čekat, tak aspoň něco ![]()
stejně, kdyby mi někdo před rokem řekl, co budu všechno zažívat zamklé těhu, revize, další revize, cysta, tak tomu snad ani neuvěřím ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.