Špatně provedená revize

Napsat příspěvek
Velikost písma:
83
3.9.13 15:30

Já jsem měla po té první revizi druhý den hrozný bolesti a křeče v břichu, tak jsem hned věděla, že něco není ok, ale pak to taky přestalo a po injekci jsem myslela, že to odešlo…ale ono ne :think:
tu druhou revizi už dělali šetrně s hysteroskopem, potom na kontrole bylo vše ok, doktor říkal hned se snažit, takže jsem počkala asi tři týdny po zákroku (raději kvůli možné infekci atd.) a teď už jen doufám, že se brzy zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
3.9.13 15:58

Tak přeju ať se teda zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
4.9.13 18:46

Děkuji, no hlavně, abys ty už byla v pořádku a nemusela toto pořád řešit!
můžu se zeptat kolik ti je? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
5.9.13 11:05

JO, díky moc. Po MS příští týden jdu na kontrolu, jestli už je vše ok, pokud nebude, odhaduju to na další revizi…už jen tak čekat nehodlám…Jinak je mi 29.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
7.9.13 17:19

Tak dej potom vědět, jak jsi dopadla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
16.9.13 15:54

Ha, takže po kontrole: „asi už je to pryč“ a prý otěhotnění to nevadí, klidně si můžu otěhotnět…tak příští týden jsem ještě objednaná jinam, abych to zkonzultovala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
16.9.13 18:36

@iizabela no to je teda úžasný přístup :cert: co je to za doktora? dělal ti vůbec ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
17.9.13 10:14

Že? ale jo, ultrazvuk mi dělá vždycky…on pracuje přímo v nemocnici, takže má pacientek asi milion, proto podle mě ztratil takový ten osobnější přístup..a ten já teď vyžaduju!!! :jazyk: proto chci zkusit někoho jiného..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
17.9.13 19:56

Jasně, přece nemůžeš spoléhat na „asi už je to ok“, nechápu, že doktor může něco takového říct, obzvlášť v situaci, kdy jde o otěhotnění a kdyby tam něco zůstalo, tak přece to je dost problém, úplně mě to rozčiluje :cert: :)
a jak se vůbec teď cítíš? bolí tě ještě břicho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
18.9.13 10:33

Hm..taky jsem nad tím přemýšlela..prý to mělo tak 1-2mm,..za týden jdu teda ještě jinam..tak uvidím no..zatím se cítím ok..co ty, už jsi těhotná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
18.9.13 15:47

@iizabela tak snad už budeš ok a potvrdí ti to i jiný doktor :kytka:… já těhotná bohužel nejsem, měla jsem spoždění ms a testy negativní, takže jsem dnes u dr zjistila, že mám malou cystu…achjo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
18.9.13 16:42

To je teda blbý.. :? Myslíš, že ta cysta může mít souvislost s revizí?? Ale pokud je malá, mohla by ztratit sama nebo ne? Si říkám, dokud jsem brala antikoncepci, nic mi nebylo, jednou do roka povinná kontrola u gyn a konec…a teď? jsem tam pečená vařená.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
18.9.13 17:22

@iizabela já fakt nevím, jestli to může souviset, ptala jsem se dr, ale říkal, že důvod vzniku neznámý :nevim: já doufám, že se ztratí, dostala jsem vyvolávací injekci na ms a u ms by snad měla zmizet nebo prasknout nebo co se s ní stane, no doufejme…
já to mám taky tak, kolik let jsem brala antikoncepci a všechno bez problému, jednou za rok kontrola, jak říkáš, a teď pořád něco :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
19.9.13 10:26

Vidím, že jsme tady už zůstaly samy 2 :)
Jo, pokud je malá, určitě sama zmizí..a brání cysta v těhotenství, asi ne, ne?

A chceš se pak k antikoncepci vrátit? Já právě už nevím… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
19.9.13 10:36

@iizabela to jo :) no doufám, že zmizí, jinak mě v těhotnění momentálně brání, protože jsem díky ní nedostala ms, ale dostala jsem vyvolávačku na ms a pokud by ani potom neodešla, tak nevím, asi by se otěhotnět dalo, ale dr mi říkal, že může i bránit otěhotnění, tak já nevím.. :nevim:
teď se k aniko vracet určitě nebudu, po těch letech už mám toho dost, navíc mám doporučeno otěhotnět co nejdřív, dr dokonce říkal, že hned po revizi (teda po té druhé už zdařilé :) ), že není na co čekat, tak aspoň něco :)
stejně, kdyby mi někdo před rokem řekl, co budu všechno zažívat zamklé těhu, revize, další revize, cysta, tak tomu snad ani neuvěřím :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty