Špatně provedená revize

Napsat příspěvek
Velikost písma:
802
19.9.13 10:56

Já myslela, jestli se k ní budeš chtít vrátit až po dítěti.. :P
Jojo, kdo by to byl řekl, co se může stát, mě by to taky nikdy nenapadlo, ještě před rokem jsem ani netušila, že něco jako zamlklé těhotenství existuje..
Hele, ještě mě zajímá, když jsem brala antikoncepci, o dítěti jsem nechtěla ani slyšet, prostě mi to „netikalo“, pak jsem ji vysadila a už mi ta myšlenka nepřišla tak děsná…a teď po tom všem - bych i bejby chtěla..je to s těma hormonama zajímavý, haha…mělas to taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
19.9.13 11:51

@iizabela no po dítěti, jestli nějaké bude :), tak uvidím, možná jo, švagrová si po dvou dětech dávala tělísko, ale to možná až pak někdy…
jinak jsem to měla úplně stejně :mrgreen:, o dětech jsem dlouho ani neuvažovala, užívali jsme si mládí :lol:, a jak jsem vysadila HA asi před rokem, tak od té doby mi ty biologické hodiny asi taky začaly tikat a taky jsem si řekla, že už je nejvyšší čas, třicítka na krku :) jo a taky jsem o zamlklém těhotenství předtím ani neslyšela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
19.9.13 12:56

Já myslela že ti je 23 - podle podpisu :lol: mně taky bude 30, peklo, mám z toho docela depres, letošní narozky NESLAVÍM, hodlám někam zdrhnout, nejlíp na dovolenou nebo tak..
Zas nevím, co bych s dítětem mít ho dřív dělala, takže si nehodlám vyčítat, že bych byla stará..hele, pokud jsi už jednou těhotná byla, tak to půjde i podruhé..uvidíš..uvidíme :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
19.9.13 14:25

Ahoj holky, tak jsem po delší době zabrouzdala do diskuse. Já jsem tento měsíc úspěšně dostala menstruaci, takže se těhotenství odkládá. Taky mi „táhne“ na třicet (čeká mě příští rok) a teda myslela jsem že to první dítě do tý doby stihnu. Když jsme se s manželem začali snažit, tak jsem si říkala, že to určitě vyjde hned a čekali jsme nakonec 11 měsíců a pak to dopadlo, jak to dopadlo…

Taky jsem si nikdy nepředstavovala, že to bude všechno tak komplikovaný. Ale říkám si, že napodruhý to prostě musí vyjít!
Občas si říkám, že kdyby s tím snažením začal člověk dřív, ale to nešlo - nejdřív jsem chtěla dodělat vysokou, pak aspoň na rok jít někam pracovat, zařídit si bydlení a najednou je člověku skoro 30. děs běs…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
19.9.13 15:54

Holky, já myslím, že pokud jsme otěhotněly jednou, tak se podaří i podruhé a bude to snad už v pořádku!
jinak mně už 30 letos bylo, na krku jsem měla třicítku, jak jsem vysazovala antikoncepci :) taky mě občas napadá, že jsme mohli začít rychleji, z druhé strany, jak píše iizabela, taky bych na to dřív nebyla připravená a ani moje polovička, jsme stejně staří :) takže to přišlo tak nějak samo nenuceně a taky jsem to měla tak, že dostudovat, pak chvilku práce a je to, člověku táhne na čtyřicítku :lol:
ale co staré ještě nejsme :mrgreen: nejmladší už taky ne, to je pravda :mrgreen:, ale že bychom už měly z toho věku divočet si nemyslím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
19.9.13 15:55

@iizabela já už si teď říkam, že 30 je v pohodě, ale co 31 :evil: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
19.9.13 23:27

Haha, máte pravdu holky…a co je na tom věku, když před pár nadávnem po mně chtěli občanku v restauraci kdyz jsem chtěla dvojku vina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
20.9.13 08:28

Je fakt, že v dnešní době mít dítě po třicítce není nic zvláštního. Mám okolo sebe ještě dost stejně starých (i starších) holek, které dítě ještě ani neplánují.
Ale tak určitě se nám brzy zadaří znovu. Jsem někde četla, že po revizi se otěhotňuje lépe, takže se tím uklidňuji. Uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
20.9.13 09:57

Jo, kdybych měla už dítě, ani nevím, s kým bych s ním chodila ven, moje kamarádky ještě děti taky nemají…vždyť proto jsme musela vlízt sem, abych se o těhotenství a dětech něco dozvěděla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
20.9.13 10:55

:) já to mám podobně, polovina kamarádek už děti mají a ty ostatní zatím ještě ani neplánují, takže to taková katastrofa snad nebude :) já myslím, že pokud studuješ, pracuješ, cestuješ apod., tak se to ani dřív stihnout nedá :mrgreen:
jinak taky jsem četla, že po revizi ti jde rychleji, kdy jsi byla na revizi ty @kaca-mal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
20.9.13 14:05

Jo a taky chvíli trvá najít MANŽELA… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
22.9.13 10:28

Je, fakt, že teď mám okolo sebe spíš lidi, co teď budou rodit, nebo už mají děti nebo ty, co se nesnaží… No uvidíme. Právě jsme se přestěhovali a když jsem pak otěhotněla, tak sousedka naproti z baráku byla už asi v šestém měsíci, tak jsem si říkala, jak to bude super, že aspoň budeme stejně na mateřské, že budeme mít podobně staré děti… bohužel to nevyšlo, což mě celkem mrzí.

Já jsem byla na revizi 4.7. Docela to letí, už to je přes dva měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
23.9.13 08:13

No já jsem byla 18.6. a pak ještě jednou o měsíc později…letí to a zatím těhotné nejsme :( ale určitě se nám to podaří… někdy :)
no a co se týká manžela, já jsem s mým manželem od 19ti, v 26ti jsem se brali, ale nějak se nám do těch dětí dlouho nechtělo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
25.9.13 16:38

Tak jsem dnes byla u nové doktorky, podle ní už jsem taky „čistá“ :) vezme mi ještě krev a zkontroluje zánět, hcg a nechá mi udělat testy na nějaké ty poruchy srážlivosti - trombofilní mutace nebo co?…jo a doporučila mi Inofolic…Tak teda ten přístup je lepší, nějaká snaha o to pro mě něco udělat ;)

Jinak mě zas dost bolí břicho, takovej tlak, jakobych měla dostat každou chvíli menstruaci…ale to je blbost, ta má být až za 2 týdny…? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
26.9.13 08:19

Tak super, konečně nějaký zájem ze strany doktora :) a na co je ten Inofolic? a už tomu necháváte volný průběh nebo ještě budeš čekat na výsledky?

co se týká ms, tak já zase naopak už bych dávno měla mít, dostala jsem minulou středu už i vyvolávačku a stále nic :( nevím, jestli to stále blokuje ta cysta, chjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty