“Špatně” udělaný inzerát na práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
“Špatně” udělaný inzerát na práci
Zdravím všechny. Chtěla bych se zeptat zda někdo nemáte zkušenost s inzeráty na práci. Hledám si nějakou práci a viděla jsem na nějaké webové stránce práci o kterou bych měla zájem, poslala jsem životopis a vše potřebné co ode mě požadovali a neozvali se. Poté jsem na ten samý inzerát narazila na jiné stránce kde chtěli abych jim poslala životopis přímo na jejich mail a poté jsem dostala zpětnou zprávu že mě zařadili do výběrového řízení. Mezitím co čekám na nějakou zpětnou mambu tak se i přesto koukám po jiné práci A všimla jsem si že ten inzerát na práci na kterou jsem odepisovala neustále všelijak mění. Na inzerát jsem dorazila cca před měsícem kde na stránce bylo datum zveřejnění někdy na konci řijna, Poté tam bylo napsáno někdy na začátku listopadu nějaké datum ( už si přesně nepamatuji) Snad mě chápete, prostě pořád jsem viděla jiné datum zveřejnění toho jednoho a samého inzerátu. Poté ten inzerát dokonce nějak úplně změnili v požadavcích (myslím že trochu polevili s požadavky) zatím od nich čekám na odpověď jen týden, ale i tak nevím co si o tom mám myslet. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nemyslela bych si o tom vubec nic. Proste inzeruji na ruznych mistech, inzerat aktualizuji a slevili z pozadavku
Jestli te zajima, jak je na tom tvoje zadost, tak jim zavolej. Mozna ses jim proste nehodila a oni te vyradili, aniz by ti napsali, nebo maji mozna zajemcu vic a zpracovavaji to postupne. Zalezi, jak to ma HR nastaveno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak asi nenašli vhodného adepta a tak inzerát upravují. Pokud budou chtít tebe, ozvou se. Nebaví tě čekat? Zavolej jim a zeptej se. A hlavně neupinej se jen na tuto práci a hledej i jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pozreti jim zivotopis neposilej, nechteji te…
Nebo pro srandu posli taky poupraveny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi se jim na původní inzerát nepřihlásili vhodni kandidáti nebo se změnily požadavky uvnitř firmy.
Každopádně pokud se chtějí potkat, určitě se ozvou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zařadili jsme Vás do VŘ je automatická odpověď na jobsech. To nic neznamená.
Naše společnost má koupený nějaký balíček a všechny pozice se inzerují a obnovují na linkedinu. Jsou pozice, které se ani po obsazení neuzavírají, protože se hledá větší množství lidí a nemají na to omezený Head count.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit