Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak jelikož už jsi to snědla, tak už nic nezmužeš. Maximálně si vzít nějaké probiotikum (vhodné pro těhotné). A doufat, že z toho nic nebude.
Každopádně se moc nehlídej, psychika udělá své a příznaky si přivodíš ![]()
Každopádně přeji ať je vše v pořádku 🍀 a hodně sil a zdraví tobě, partnerovi i miminku 🍀
Tak, když vám není špatně, tak se snad tak moc nestalo, ale nevím teda proč to jíte, když se vám to ani jednomu nezdá v pořádku.
@alun-ka píše: Více
přesně, také nechápu tyhle diskuse - mu se to zdá hnusné, jí se to zdá hnusné, ale oba dlabají a ona potom vyšiluje
není to tu prvně,
zkažené hnusné jídlo nejím ani jako netěhotná, fakt nechápu
Abych to uvedla na pravou míru jedla sem to jako první měla sem pocit že se mi to jen zdá a že zase cítím něco co není, pak to zkusil přítel jak se vrátil z práce a potvrdil mi to.. často mi vše smrdí, nebo se mi zdá vše zkažené nedodělané vše moc zkoumám apod. proto už nevím zda se mi to jen zdá nebo to tak je. Hormony semnou dosti třískají..
@Anonymní píše: Více
oki, tak ponaučení pro příště - když se ti jakékoli jídlo nezdá, raději to vyhoď, než riskovat salmonelu nebo blití nebo průjem, nejen za těhotna,
a plodu se nic nestalo, to se nemusíš bát
Zdravím, prosím Vás chtěla bych se zeptat. Jsem v 7tt těhu, dnes sem snědla asi menší půlku špatně upraveného kuřecího řízku, nebo možná bylo i lehce zkažené? Vážně nevím chutnalo divně, přítel říkal že mu taky divně chutnalo a připadalo mu jakoby jedl syrové maso.. mám strach o plod.. zatím mi nic nebylo je to už pár hodin jen mě trochu bolelo břicho toť vše. Děkuji za odpověď, případnou radu.