Špatně usíná

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8911
14.8.10 22:41

Dano27, to je normální. Náš taky jedl Lučinu a teď ji nechce, jedl sýry a teď s tím bojujeme, největší dřina u večeře je ho uhlídat, aby nesundával šunku a jedl ty „vozíčky celé, tzn. včetně chleba. :roll: Já bych řekla, že těm dětem se prostě mění potřeby. Malej měl taky období, kdy spával celou noc, ale teď se vrátil k 1× v noci k flašce. Vysvětluju si to tím, že víc běhá, víc vydává energii, tak chce víc zpátky. A taky se jim mění "potřeba maminky“, takže někdy se chce přitulit, jindy ne.

Třeba včera v noci ho vzbudila bouřka (máme střešní okna a mlátilo to do nich, jako kdyby byl konec světa). Vzbudil se, volal máma, když jsem tam přišla, nechtěl si lehnout, objímal mě kolem krku a volal hop. Asi 2× jsem ho položila a on s brekem vstával. Tak jsem mu řekla, že ho chvilku pochovám a pak půjde zpátky do postýlky. Vzala jsem si ho k sobě do postele a asi 10 min jsme vegetili (po tmě, jako že spinkáme). Pak jsem mu špitla do ucha, že ho dám k němu do postýlky. Zakňoural. Tak jsem ho ještě 3 min. nechala a pak znova. To už udělal hmmm, což je souhlas. Položila jsem ho do postýlky a šla jsem pryč. Úplně bez problému usnul, ani mlíko nebylo.

Jindy se vzbudí, já ho přebalím, pohladím, mlíko dostane, vypije a pak stejně stojí v postýlce a křičí hop. To ale ležím, řeknu mu, že si má lehnout a spinkat. Většinou to do 10 min vzdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
14.8.10 22:56

Tak to ti závidim, ta moje čertice začne v postýlce vyvádět, že čekám, kdy se s ní rozpadne. Dneska odpoledne, jak vstala jí řikám „ty ale zlobíš jako čert“ a ona hned vyplázla jazyk a dělala blblblb čerta, opice jedna. To by jí šlo. Asi je možný, že má teď po tom roce jiný potřeby, ale maminka je pako a než to vychytá a pozná, tak se budem asi obě trápit. Ptám se jí, chceš napít, tak natáhne ruce, tak chápu, že jo, když se zeptám, jestli chce papat, tak to je jasný, to kdybych se ptala každejch pět minut, tak bude chtít jíst, tak se s ní pak domluv. A s tim mazlenim - tak to je u nás tabu, je celá po mě, takže to vůbec nehrozní. Chci se s ní pomazlit, hned je v křeči, nechce. Pusu když dá mě nebo tátovi, vyvěšujeme prapor. Jinak je ale během dne hodná, hraje si sama, venku s dětma na písku taky, to je v poho, až na to spaní. Ách jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
14.8.10 23:05
Dana27 píše: … A s tim mazlenim - tak to je u nás tabu, je celá po mě, takže to vůbec nehrozní. Chci se s ní pomazlit, hned je v křeči, nechce. Pusu když dá mě nebo tátovi, vyvěšujeme prapor. …

Já psala „vegetili“, ne mazlili. :mrgreen: Ležíme vedle sebe, když ho chci obejmout, odstrčí mi ruku, tak si jen položím obličej k jeho vláskům. :jazyk: Pusu na vyžádání dá, ale pak hned maže dělat něco jinýho… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
14.8.10 23:09

Jé, pardon, vždyť to řikám, že jsem dneska nějaká mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
14.8.10 23:21
Dana27 píše:
Jé, pardon, vždyť to řikám, že jsem dneska nějaká mimo.

V pohodě. Já bych se ráda pomazlila a tak jsem si říkala, že jako druhý si budu přát holčičku. Ale jak to tak čtu, tak to nemusí být lepší… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí