Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@pikola to vypadá, jak kdyby to bylo jen zamáznuté nějakým amatérem. Já bílou plombu na zubu nemám vůbec vidět.
To vypadá, jako preparovaný amalgám rádoby kompozitní vyplni.. melas tam předtím najekou výplň? Kazdop odstíny obou výplní jsou úplně mimo. Pokud to teda není nějaká provizorka a i tak děs..
@Jolynka píše:
@pikola to vypadá, jak kdyby to bylo jen zamáznuté nějakým amatérem. Já bílou plombu na zubu nemám vůbec vidět.
No právě a na amalgán to taky nevypadá
to je jak žvýkačka přes dva zuby ![]()
Příspěvek upraven 10.07.23 v 17:14
Co to je za mazanici? To má doktor deset dioptrií a vystudoval Zubařinu přes víkend?
To černé prosvitajici bude dřeň, to je normalni. Plomba bude zřejmě provizorni.
@pikola no nevím, zubař je už starej (urcite je uz v důchodu), hodne lidi si na nej stěžuje, ale najit zubaře je těžké.. a já když k němu jdu, tak akorat ty zuby domrtvi. @Tajemnadama
@K82 předtím ne a provizorní neni, uz to takhle necha. Nicmene zacnu shánět nového zubaře, ten ke kterému chodim je strasnej. V 18ti mam takto znicene zuby a to jen kvuli nemu, protoze to neumi asi
@Anonymní píše:
@pikola no nevím, zubař je už starej (urcite je uz v důchodu), hodne lidi si na nej stěžuje, ale najit zubaře je těžké.. a já když k němu jdu, tak akorat ty zuby domrtvi. @Tajemnadama
Moje švagrová takto chodila také k jednomu, co byl už nad hrobem a špatně viděl. Opakovaně jí to pak opravovali na stomatochirurgii. Měla to ale zadarmo.
@Kipa22 já mam tohoto zubaře zadarmo, vse dela pres projistovnu, ale nevyplatí se to, to si radsi najdu nového placeného co to udela aspon kvalitne a dobre. Navic ten muj nenosí ani roušku, rukavice, brýle nema nic.
@Anonymní píše:
@Kipa22 já mam tohoto zubaře zadarmo, vse dela pres projistovnu, ale nevyplatí se to, to si radsi najdu nového placeného co to udela aspon kvalitne a dobre. Navic ten muj nenosí ani roušku, rukavice, brýle nema nic.
prevencia je najlacnejsia a najzdravsia. mas to aj vo svojich rukach
@Mkmkz ja si zuby čistím 2× denne.. bohuzel mam jen spatne zuby od malička
Dobrý den, je to prosím dobře vyvrtaný zub? Měla jsem tam kaz jak 🐄, zubař mi to vyvrtal a dal mi tam výplň a úplně se mi to nezdá.
Jedná se o ten úplně poslední, je tam černý flek
(Ta bila výplň u tech dvou zubu je provizorní, je to hojiva hmota, ale ta u teho posledního zubu provizorní neni)
Příspěvek upraven 10.07.23 v 17:51