Špatně vyvrtaný zub

Anonymní
10.7.23 16:50

Špatně vyvrtaný zub

Dobrý den, je to prosím dobře vyvrtaný zub? Měla jsem tam kaz jak 🐄, zubař mi to vyvrtal a dal mi tam výplň a úplně se mi to nezdá.
Jedná se o ten úplně poslední, je tam černý flek
(Ta bila výplň u tech dvou zubu je provizorní, je to hojiva hmota, ale ta u teho posledního zubu provizorní neni)

Příspěvek upraven 10.07.23 v 17:51

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35861
10.7.23 17:10

Co to máš za výplň, to má být bílá? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
10.7.23 17:11

@pikola to vypadá, jak kdyby to bylo jen zamáznuté nějakým amatérem. Já bílou plombu na zubu nemám vůbec vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
10.7.23 17:12

To vypadá, jako preparovaný amalgám rádoby kompozitní vyplni.. melas tam předtím najekou výplň? Kazdop odstíny obou výplní jsou úplně mimo. Pokud to teda není nějaká provizorka a i tak děs..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35861
10.7.23 17:12
@Jolynka píše:
@pikola to vypadá, jak kdyby to bylo jen zamáznuté nějakým amatérem. Já bílou plombu na zubu nemám vůbec vidět.

No právě a na amalgán to taky nevypadá :think: to je jak žvýkačka přes dva zuby :lol:

Příspěvek upraven 10.07.23 v 17:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
10.7.23 17:13

Co to je za mazanici? To má doktor deset dioptrií a vystudoval Zubařinu přes víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
10.7.23 17:24

To černé prosvitajici bude dřeň, to je normalni. Plomba bude zřejmě provizorni.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.23 17:41

@pikola no nevím, zubař je už starej (urcite je uz v důchodu), hodne lidi si na nej stěžuje, ale najit zubaře je těžké.. a já když k němu jdu, tak akorat ty zuby domrtvi. @Tajemnadama

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.23 17:43

@K82 předtím ne a provizorní neni, uz to takhle necha. Nicmene zacnu shánět nového zubaře, ten ke kterému chodim je strasnej. V 18ti mam takto znicene zuby a to jen kvuli nemu, protoze to neumi asi

• Citovat
  • Upravit
5969
10.7.23 17:43
@Anonymní píše:
@pikola no nevím, zubař je už starej (urcite je uz v důchodu), hodne lidi si na nej stěžuje, ale najit zubaře je těžké.. a já když k němu jdu, tak akorat ty zuby domrtvi. @Tajemnadama

Moje švagrová takto chodila také k jednomu, co byl už nad hrobem a špatně viděl. Opakovaně jí to pak opravovali na stomatochirurgii. Měla to ale zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.23 17:48

@Kipa22 já mam tohoto zubaře zadarmo, vse dela pres projistovnu, ale nevyplatí se to, to si radsi najdu nového placeného co to udela aspon kvalitne a dobre. Navic ten muj nenosí ani roušku, rukavice, brýle nema nic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.23 17:49

@Kipa22 zubař v důchodu 👍

• Citovat
  • Upravit
6246
10.7.23 17:50
@Anonymní píše:
@Kipa22 já mam tohoto zubaře zadarmo, vse dela pres projistovnu, ale nevyplatí se to, to si radsi najdu nového placeného co to udela aspon kvalitne a dobre. Navic ten muj nenosí ani roušku, rukavice, brýle nema nic.

prevencia je najlacnejsia a najzdravsia. mas to aj vo svojich rukach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
10.7.23 17:52

@Mkmkz no ale neni to samospasny, kazivost je dedicna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.23 17:52

@Mkmkz ja si zuby čistím 2× denne.. bohuzel mam jen spatne zuby od malička

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat