Co děláte, když máte den blbec?

Anonymní
12.12.18 13:57

špatně začatý den

Holky od rána mám hodně blbý den, mám náladu na bodu mrazu a večer mám jít na vánoční malou párty. Nechce se mi nikam, nejradši bych šla spát a probudila se zítra :zed: co děláte, když máte den blbec? Ráno mi jeden člověk zkazil náladu, přidalo se pár dalších věcí a teď se to se mnou vleče

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1605
12.12.18 14:02

Co nejaky dobry caj, vem si oblibenou knizku nebo mrkni na nejaky film. Jdi se podivat do oblibeneho obchodu, treba najdes nejaky zajimavy novy model. No a jestli jsi v praci, tak se pust do noveho projektu, presentace, nebo vytahni kolegynku na kavu do kuchynky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
12.12.18 14:07

Taky mám den na nic, ale kvůli dítěti, který dnes vstalo zadkem napřed.. období vzdoru v plném proudu. Jen se snažím přežít do večera, až usne. Nic jinýho se asi dělat nedá. A taky se upínám k tomu, že je to jen období a jednoho krásného dne skončí. Tak si řekni, že je to jen jeden blbej den a ten taky skončí. Nenech si zkazit večírek, ber ho jako odměnu za ten špatnej start.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
12.12.18 14:10

Většinou když se mi někam hrozně nechce, tak je to nakonec fajn a možná by to ten den příjemně zakoncilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.12.18 14:11

A na just bych šla. Mě by udělalo radost koupel, udělat si vlasy, hezky se nalíčit, dát si oblíbený parfém a hodit se do gala. Na večírku si zobnout nějakou dobrotu, dát si skleničku, pokecat… Když se nepovedl začátek tak aspoň konec dne ať je hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malone.v
12.12.18 14:38

Urcite bych sla, protoze kde jinde prijit na jine myslenky nez tam :-) Lide ti zvednou naladu :-)

• Citovat
  • Upravit
10244
12.12.18 14:57
@Anonymní píše:
Holky od rána mám hodně blbý den, mám náladu na bodu mrazu a večer mám jít na vánoční malou párty. Nechce se mi nikam, nejradši bych šla spát a probudila se zítra :zed: co děláte, když máte den blbec? Ráno mi jeden člověk zkazil náladu, přidalo se pár dalších věcí a teď se to se mnou vleče

Ahoj,
to znám. Ale nakonec je jen na nás, jaký si uděláme den. Kolikrát se mi stane, že na nějakou oslavu se mi nechce, a dost často to pak jsou mnohem lepší akce, než ty, na které se dlouho těším.
Udělej si pár radostí. Dobrý čaj nebo kávu, kousek čokolády, hezky se obleč, nalič, abys sama sobě do zrcadla mohla říct, že ti to sluší, a vyjdi s úsměvem vstříc zábavě.
Uvidíš, že když se budeš na lidi smát, nakonec to nevydrží a vrátí ti to.
Dobře se bav!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová