Šperk z internetu od Diamantových svíček. Jsem zklamaná

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
183
24.10.25 19:26

šperk z internetu

Máte někdo stříbrné šperky z Diamantových svíček? Za mě zklamání, je to šperk, který musíte sundávat, nenamáčet, jinak zčerná. Ani zapínání není na klasickou karabinku, jaké by mělo u stříbra být. Za tu cenu mám silný řetízek s přívěškem, který nosím stále na krku, koupu se s ním a je krásný i po letech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35696
24.10.25 19:58

Tak ho vrať :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75920
24.10.25 20:33

Ale vypadá hezky,
já mám spíš zkušenost, že na obrazovce to vypadá krásně a pak přijde něco úplně jiného, nebo jako je to stejné, ale je vidět, že je to šmuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
24.10.25 20:36

Však toto máš prostě bižuterii. Nečekala bych od toho nic jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1978
24.10.25 23:20

Mně se líbí. S takovým typem šperku bych se nesprchovala ani nespala, abych ho nezničila, ať už je v návodu cokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
25.10.25 01:24

Mě se tedy nelíbí, ale určitě bych se sním nekoupala ani v něm nespala. Šperky s většími kameny bych vždy sundala před koupelí i spánkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15572
25.10.25 02:21
@Marie244 píše: Více

Hmm, chápu že si asi zklamaná, ale možná bude lepší, přece jen, kupovat jakékoliv šperky spíš přímo ve zlatnictví. :P :pankac:
Okoukneš, vyzkoušíš a optáš se na to, co tě zajímá…
Ale jinak si myslím, že tvůj problém bude asi v tom, že to nebylo rhodiované stříbro oproti tomu, co už máš. A pak je zapotřebí, dávat si pozor na jakékoliv šperky, kde jsou třeba zirkony nebo různé imitace ozdobných kamínků.
Ať už je to i ze zlata. :P
Fakt na to pozor a hlavně se s tím nekoupat. :cert:
A ani ta sprcha není zrovna moc vhodná. Nejepší je, to raději pro jistotu sundat. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15572
25.10.25 03:01
@Ta1983 píše: Více
… právě hlavně s těmi malými „kamínky”, které úplně snadno vypadnou. A zdaleka nemusí jít ani o tu koupel. Stačí jen nevhodná nebo spíš nešetrná manipulace, třeba v rámci čištění atp.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
25.10.25 06:36

@Černá Madonna přesně tak, využívali, že je to v té svíčce a tak jako dárek to působí skutečně dobře, mnoho lidí to kupovalo, tak mě právě zajímá názor ostatních, kdo od nich měl a jak je spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
25.10.25 06:38

@stinga právě psali stříbro 925, tak jsem myslela, že je pravé…no, není, jinak by nečernalo při koupání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21469
25.10.25 06:52

@Marie244 ale stříbro úplně přirozeně černá, pokud není dále upraveno. Nečerná rhodiované stříbro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2625
25.10.25 07:03

Kupuji jen zlato a mám klid 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
25.10.25 14:23

@nozu Ano, to jsem myslela, že právě je, za ty peníze by mělo být…no, už se nedá nic dělat, raději opravdu takové věci kupovat ve zlatnictví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15572
25.10.25 18:51
@Yasmen píše: Více

Taky jsem si většinou kupovala bílé zlato, samozřejmě že jen ve zlatnictví. :D
No a po čase jsem zjistila, že úplně ty stejné náušnice mají i v rhodiovaném stříbru.
Od té doby kupuju už jen takové šperky. Laik to stejně nepozná, jestli máš zlato nebo stříbro, protože na první pohled to vypadá stejně luxusně a ještě přitom i ušetříš. :P :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák