Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj dneska jsem dělala přítele pusou a když jsme skončily tak jsme se mazlili. Přítel si byl umýt penis, ale otíral si penis o moje kalhotky. Já si ruce nebyla umýt a dělala jsem přítele rukou než jsme se mazlili. Mohu takhle otěhotnět nebo plaším? Děkuji
Ježíš to jsou otázky ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj dneska jsem dělala přítele pusou a když jsme skončily tak jsme se mazlili. Přítel si byl umýt penis, ale otíral si penis o moje kalhotky. Já si ruce nebyla umýt a dělala jsem přítele rukou než jsme se mazlili. Mohu takhle otěhotnět nebo plaším? Děkuji
Gratuji. Budou to dvojčata.
Skončily a mazlili. Kdybyste s přítelem se radši učili češtinu.
@Anonymní píše:
@Russet já opravdu potřebuji poradit
Nekonej sexuální praktiky, dokud nebudeš způsobilá se postarat o dítě. To je moje rada.
@Anonymní píše:
@Russet já opravdu potřebuji poradit
Tak tohle nepovažuji, očividně na to nejsi zralá
A otíral si penis o kalhotky nebo o pipinu, než začneš se sexem přečti si biologii.Tak se také mimo jiné píše že spermie na vzduchu rychle hynou. Vřele doporučuji, nebo nám tady budeš zakládat diskuze po každém sexu.
@Anonymní píše:
Nemůžeš
@Anonymní píše:
@mamule42 nee ja si jen nejsem jistá.
Tyhle věci dělejte až vám bude víc než 15 let ![]()