SpermBank - singl ženy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
23.1.20 11:35

Jasně, tak to je koukám podobný i jako oplodnění bez CAR, kamarád si dělal sám testy na všechny pohlavní nemoci a plánoval i genetiku (odkud má předky a tak) a úplně všechno měl v pohodě, takže tohle vím. Peníze jsou jasné, myslím že chtěl 25 000, takže oproti těm 40 to je furt ještě lepší, to se skoro divím. I když ono asi ta olomoucká klinika to stejně nedělá u nich, takže jak na to tak koukám tak mi přijde, že mít kontakt na někoho zdravého je pořád velká výhoda 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.1.20 11:47
@Tsara píše:
Děkuji za uklidnění ☺️️ ona je objednaná v březnu na gynekologii a tam jí určitě řeknou i co s tou krví. A tvoje děti tu mutaci zdědily? Prý se to dědí jen z matky na dceru, ale nevím, co je na tom pravdy…

Není zač :-)
Leidenskou mutaci může mít i kluk. Syn má 9 let a testuje se to z krve v pubertě, nejdřív ve 12 letech. Mě, když to zjistili na genetice, tak řekli, ze je dobre to zjisit, po kom jsem zdědila, máma se nechala testovat a nemá, takže jsem Leidena zdědila po otci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
23.1.20 12:00
@xjuliet píše:
Není zač :-)
Leidenskou mutaci může mít i kluk. Syn má 9 let a testuje se to z krve v pubertě, nejdřív ve 12 letech. Mě, když to zjistili na genetice, tak řekli, ze je dobre to zjisit, po kom jsem zdědila, máma se nechala testovat a nemá, takže jsem Leidena zdědila po otci…

Aha, tak ona právě po mámě, ani jeden z bráchů to nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.1.20 13:38
@Tsara píše:
Aha, tak ona právě po mámě, ani jeden z bráchů to nemá.

Ono, když to víš, tak to nebi nic hrozného… Jen si před delší cestou letadlem nebo busem pichnes do břicha lék na ředění krve. A u holky navíc to, ze nesmí brát hormonální antikoncepci a v těhotenství a sestinedeli si píchá léky na ředění krve (když ne, tak můžou hrozit potraty). Já měla blbé, ze jsem nevěděla, ze Leidena mám a brala antikoncepci a jela busem do Chorvatska. A antikoncepce a dlouhé sezení - v lytku se mi udělala tromboza a ta krevní sraženina (tromb) se utrhla a z lýtka doputovala až do plic a ucpala obě plíce, naštěstí ne úplně, to bych se na místě udusila, ale i tak se mi špatně dýchalo a skončila v nemocnici, kde se rozjel kolotoč vyšetření a přišlo se na toho Leidena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.20 11:01

Konzultace Olomouc

Ahoj, tak jsem za měsíc objednána na konzultaci, tak uvidím, co mi poví a kdyžtak vám dam info…

• Citovat
  • Upravit
10
9.3.20 15:43
@Anonymní píše:
Ahoj, tak jsem za měsíc objednána na konzultaci, tak uvidím, co mi poví a kdyžtak vám dam info…

Konzultace proběhla, paní doktorka moc milá, vše mi vysvětlila, odpověděla na dotazy, vyšetřila mě, vzali krev. Jen bohužel ten věk…, je mi 38 a nikdy bych nevěřila, že ti bude důležité… Na utz málo vajíček a jaká je jejich kvalita nevím… Tak se uvidí, jak dopadnou testy,… Já určitě nechci IVF (hlavně ze zdravotních důvodů), jen IUI… Jsem ráda, že už dítě mám, protože tohle slyšet bezdětná, tak mě to asi zamrzí daleko… Takhle to zkusím a uvidím… Jen vám snažitelky chci říct, že věk není jen číslo, po té 35 tojde dolů :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
9.3.20 19:48

...

Fakt nevím, proč takhle super zařízení není normálně v Praze.

• Citovat
  • Upravit
10
10.3.20 01:23
@kveta112 píše:
Fakt nevím, proč takhle super zařízení není normálně v Praze.

Nj, ale Olomouc není na konci světa, dojela jsem vláčkem 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.22 14:50

@Agusagus
Kamaradka se na to informovala a na klinice info, ze si muze sehnat jen chlapa na podpis a, spermie dodaji oni jako ze je muz neplodny.

A kde? Na které klinice? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.1.24 21:29

Spermbank

Obnovuji téma 🙂 Má prosím někdo již osvědčenou kliniku a může poskytnout bližší informace? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.3.24 21:59

Ahoj zdravím a připojuji se s dotazem na olomouckou spermbank. Je možné že už tam ten program nefunguje? Případně kdo by měl jakékoliv informace jaké služby poskytují a jaká je finanční náročnost jejich produktů? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.3.24 19:12

Tak už jsem informace zjistila pro případné další zájemce jsou to podvodníci a poté co se dostavíte na osobní konzultaci ohledně jejich exkluzivní nabídky pro single ženy dělají že nic takového neexistuje, tak případně zvažte dlouhou cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.8.25 17:47

Ahoj.
Má někdo zkušenost, jestli to jde být singl?
Co se týče umělého oplodnění lze jen s partnerem dle legislativy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.