Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Našla jsem to na internetu. Má to klinika na stránkách.
Poslal jsem tam zatím žádost o konzultaci tak uvidíme jak to bude.
@Kaileee píše:ano existuje… Existuje to že jsou i dárci který se ženou spí aby otěhotněla takže všechno je možný i mít dítě bez partnera záleží jak to ta žena cítí sama ted snažím otěhotnět s darcem tady v Anglii je to normální
To existuje? to už tam ženská nemusí přijít s chlapem?
@Lenka1985 ahoj, nejsem teda singl, ale ze zdravotních důvodů jsme museli při IVF použít dárcovské sperma a bylo to přímo přes SpermBank International, dostala jsem na ně kontakt z CAR, oni mi zpřístupnili databázy - jsou tam popisy dárců, vzhled, někteří tam mají i něco navíc
mohla jsem si vybrat, koho upřednostníme a pak jsem jen zase zavolala, jak jsem na tom se stimulací a do kterého CAR mají dávku spermatu dopravit a na který den - potřebují přímo vědět, zda je to na inseminaci nebo IVF - asi je v tom potom nějaký rozdíl. Poplatek asi 5 nebo 6 tisíc jsem platila přímo v CAR s ostatními poplatky… no a teď jsem těhotná!
jestli je to podobné nebo stejné i u single, to nevím… můj partner musel podpsat případné otcovství ještě než začla vůbec stimulace… ![]()
@palomadorantez píše:
ano existuje… Existuje to že jsou i dárci který se ženou spí aby otěhotněla takže všechno je možný i mít dítě bez partnera záleží jak to ta žena cítí sama ted snažím otěhotnět s darcem tady v Anglii je to normální
Ahoj všem, taky by mě zajímalo jestli má někdo zkušenost, s touhle klinikou.
@Lenka1985 píše:
Našla jsem to na internetu. Má to klinika na stránkách.
Poslal jsem tam zatím žádost o konzultaci tak uvidíme jak to bude.
Jak to dopadlo?
Také budu volat o konzultaci.
Děkuji za info ![]()
@Lenka1985 píše:
Ahoj,
ráda bych se zeptala zda má někdo zkušenosti s klinikou SpermBank v oblasti těhotenství pro singl ženy.Je možné, že se touto cestou vydám a tak hledám někoho kdo má zkušenost nebo dokonce s touto klinikou došel k těhotenství
Holka, to je zoufale. To už zkus ty borce, co ti podepíší za pár tisíc papíry na klinice.
Ahoj, my tam jdeme zítra na konzultaci s partnerkou, tak jsem zvědavá. Bohužel přes dárce (přirozenou cestou) otěhotnět nemůžu, gynekolog mě ihned odeslal na IVF. Zákony jsou ale v ČR takové, že nejen singl ženy, ale ani lesbické páry nemohou legálně podstoupit umělé oplodnění. Proto budeme volit tuto cestu.
Takže dnes jsme byly na konzultaci. Pokud to ještě někoho zajímá, klidně sem hodím info. Ale předem upozorňuji, že je to pěkně složité ![]()
@Tsara
Ahoj, držím palce.
Taky bych chtěla vědět víc. Naštěstí řešíme klasické IVF s partnerem, i tak to bude docela ranče no.
toto myslím je kolem 150 a v zahraničí.
@Tsara píše:
Takže dnes jsme byly na konzultaci. Pokud to ještě někoho zajímá, klidně sem hodím info. Ale předem upozorňuji, že je to pěkně složité
Ahoj. Napiš, prosím tě, jak vše probíhalo. A jak to u vás probíhá dál? Moc děkuju!!! A držím vám všechny pěsti a palce
!!
!!!
Prosím o anonym…zatím…intimní záležitost Díky!!!
@Anonymní píše:
Ahoj. Napiš, prosím tě, jak vše probíhalo. A jak to u vás probíhá dál? Moc děkuju!!! A držím vám všechny pěsti a palce!!
!!!Prosím o anonym…zatím…intimní záležitost Díky!!!
Taky prosím o info… ![]()
Vážně uvažuji o tomtéž a budu ráda za bližší informace. Na internetu klinika moc velké info nemá…
@Anonymní píše:
Taky prosím o info…
Vážně uvažuji o tomtéž a budu ráda za bližší informace. Na internetu klinika moc velké info nemá…
A která je to kliniku? Ivf Clinic nebo FN Olomouc? Děkuji
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.