Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@musetto007 Od takových doktorů dál. Snaží se na tobě vydělat, řekla bych. Mně napsala gynekoložka doporučení pro manžela automaticky když jsme se po roce snažení nedočkali otěhotnění. V podstatě tím jsme začínali, o chlamydiích nic neříkala a nemyslím si, že by to mělo být podmínkou pro doporučení na spermiogram…určitě bych se poohlédla jinde.
@musetto007 Pokud by mne bylo 35 let, tak bych po 1,5 roce snazeni svoji plodnost nresesila s gynekologem, zvlast, kdyz je takto pochybny a sla rovnou do centra asistovane reprodukce.
@musetto007 Nedoporucoval ti nosifol co nosifolic? Tam je hlavni ucinna slozka inositol, kys. listova je vedlejsi.
@musetto007 takovýho doktora nakopat do zadnice
. Některé CARy dělají i spermiogramy bez žádanek, tak si tam zkus zavolat a optej se
. A hledej nového gynekologa.
Jj..tohle mi doporučoval, brala jsem to měsíc a měla křeče jak hrom…jsou to pytlíky ( prášek )rozpustný ve vodě..
@musetto007 Můj gynekolog mi dal pro manžela žádanku na spermiogram bez jakýchkoli námitek. Stále asi platí i to, že může jít na vyšetření i bez žádanky, ale za poplatek, který si určí CAR.
Ahoj, tak já byla včera na gyndě, dal mi žádanku a hned jsem volala tam kde spermio dělají, a řekla mi, že budem platit 150 Kč. Tak nevím:( taky jsem myslela, že přes žádanku to bude zdarma. Ještě mi doktor napsal utrogestan a clostil, po roce snažení. Ale na ultrazvuk mě nepozval..
Holky byla jste nektera na spermiogramu s partnerem v Mostu u dr., Kulovaneho? kolik jste prosim platili?? Dekuji
@misicka455 obvodní to nevím nevím. Mě psal žádanku můj gynekolog když se nám delší dobu nedařilo. ![]()
Manželovi ji napsal urolog, ale odpověď na tvoji otázku nevím
Ahoj. Obnovují diskuzi, ať nezakládám novou. Přítel chce jít jako samoplatce na spermiogram. Nevíte kde by to udělali co nejdřív a na počkání? Praha