Špinění 2.-3. den po transferu

60
12.3.22 09:31

Spineni 2.-3.den po transferu

Ahoj holky, chci se zeptat, jestli nemáte některá podobnou zkušenost.

Mám za sebou 3 neúspěšné vklady embryjek, 2× se mi stalo, že jsem začala hned 2.-3.den po transferu blastocysty spinit. Ustalo to a za týden došla naplno MS. Na testu nikdy nebyl ani dušík. Dr neví, co to může způsobovat.

Trombofilii nemám, imunita vyšetřena-ok (az na NK buňky v děloze, ty nevím), genetika v pořádku ale geneticky vyšetřena embryjka nebyly. Stery taky vzdy v pořádku, ale napadá mě treba ten chronický zánět v děloze..

Setkali jste se některá s tímto a zjistili příčinu? Děkuji za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
382
12.3.22 09:55

Měla jsem 4 neúspěšně vklady než jsem přešla do Heliosu. Vždycky jsem měla trochu krve druhý den a ve zprávě bylo - komplikovaný transfer, krvavý transfer atd. V Heliosu mi udělali hysteroskopii a šlo to jak po másle. Měla jsem podezření na polyp, ale při hsk mi zjistili vysokou nehomogenní sliznici, kterou odstranili a měsíc na to jsem otěhotněla (šestý vklad). Takže dost možná tam můžeš mít nějakou překážku, doporučuji tu hsk před dalším transferem jestli ti ji ještě nedělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
13.3.22 17:50
@Veronika1886 píše:
Měla jsem 4 neúspěšně vklady než jsem přešla do Heliosu. Vždycky jsem měla trochu krve druhý den a ve zprávě bylo - komplikovaný transfer, krvavý transfer atd. V Heliosu mi udělali hysteroskopii a šlo to jak po másle. Měla jsem podezření na polyp, ale při hsk mi zjistili vysokou nehomogenní sliznici, kterou odstranili a měsíc na to jsem otěhotněla (šestý vklad). Takže dost možná tam můžeš mít nějakou překážku, doporučuji tu hsk před dalším transferem jestli ti ji ještě nedělali.

Moc děkuji za názor, na tu hysteroskopii se chystám co nejdřív teď, tak třeba něco objevi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí