Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj minulé pondělí jsem si po 9 dením zpoždění a dneska teda v pondělí to bude už 14 dní a při včereším dělámí TT se mi to celé zvrtlo a polila jsem si celý test a zítra zkusím koupit podud budou mít ve štěrboholech otevříno a udělat nový a chtěla jsem se zeptat zda je možné takhle špinit takovou dobu po ascorutinu???děkuji za jakýkoliv příspěvek
dost dobre nechapem otazke. neskusis to napisat este raz a zrozumitelne?
Taky moc nechápu smysl otázky. Ale jinak se špiněním- brala jsem ascorutin a utrogestan a špinila jsem občasně cca 3 týdny. Záleží na intenzitě špinění.
asi tak že jsem MS měla dostat 13. prosince a zatím jsem MS nedostala ale od minulého týdne po vyvolávačce jsem začala sšpinit a to do ted ale ne nějak intenzivně a chtěla bych se jen zeptat zda s tím nemáte někdo zkušenost????
a ako s tym suvisi ascorutin? a tehotensky test bol pozitivny, ci nie?
ak nie, tak spinenie mohla sposobit aj vyvolavacka, ze ms sa nevie rozbehnut, v tom pripade by som ascorutin urcite nedavala.
ak si mala pozitivny tehotensky test a spinis, chod radsej za dok. mohol by to byt zacinajuci potrat, oslabene cievy, hematom, hocico.
měla by to být vyvolávací injekce na MS jenže já pozitivní test neměla ale čekala jsem že se ms rozjede normálně jenže zatím se nic nekoná a to špinění nemusí nutně znamenat hrozící potrat ne ????
ak si nemala pozitivny test, tak tehotna nie si- na 90%
takze to nemoze byt hroziaci potrat ![]()
dalsia moznost je, ze si mala ovulaciu neskor, takze Ti hladinu drzi Tvoj vlastny progesteron. na ms mas od vyvolavacky cas cca dva tyzdne. to spinenie je neprijemne, ale stava sa to.
a Ty si myslela agolutin, nie ascorutin, vsak?
agolutin je vyvolavacka, ascorutin sluzi na spevnenie ciev.
to jedině že byla ovulace později je pravda že jsem jí nesledovala takže moudřejší budu asi v pondělí
to jedině že byla ovulace později je pravda že jsem jí nesledovala takže moudřejší budu asi v pondělí