Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mohla to být pořád ovulka, dozvuky, nebo se vajíčko zahnízďuje.
Počkej pár dnů a když tak si udělej tt. ![]()
Já tohle mám skoro každý cyklus asi rok a začalo to cca rok po vysazení HA
nejdřív jsem si říkala, že je to zahnizďování, po půl roce už mi to přišlo divný, tak jsem šla na gyn. a dostala Utrogestan, jenže po tom mi bylo tak blbě, že jsem ho po dvou cyklech přestala brát.
Pak jsem si vydupala hormonální profil. K výsledkům jsem se dozvěděla, že je trochu snížená hladina progestronu a dostala jsem Duphaston. Po tom mi špinění přestalo.
Ale třeba tento cyklus jsem 16dc cyklu po styku začala krvácet, nechápu proč
17dc jsem nasadila Duphaston a krvácení přešlo.
Kdyby se to opakovala tak si nech udělat hormonální profil, takhle můžeš jen spekulovat a zbytečně se těšit a pak zas trápit.
Aha ![]()
Je to pořád stejné, furt špiním.
A kdyby to byly ty hormony, jak máš ty, je možné u toho otěhotnět?
Co jsem vyčetla, tak hormon progestron je pro udržení těhotenství, nikoli k otěhotnění. Hlavně se musí nasadit až po ovulaci, jinak jí zabrání a má tedy negativní dopad.
Ahoj holky, no taky mam obdobne problemy, o mimco se snazime 5. mesic… ale muzu rict, ze tenhle cyklus je pro me zatim nejvetsi zahadou… Dnes jsem 20DC, ale 14. - 16. DC jsem mela neprijemne krece v brise a od 17. DC mam slabe spineni (17.DC to bylo nejhorsi, to bylo spineni celkem intenzivni), podle veskerych zmen usuzuji, ze jsem ovu mela prave ten 17.DC (tedy 25.3.), tak nevim, zatim se mi kuli tomu nechce moc plasit, asi pockam tech 14 dni, jestli se dostavi MS…
no ale muzu rict, ze z toho mam taky poradne hlavu jak patraci balon… ![]()
Ahoj holky. potrebuji nutne poradit.ms jsem dostala 25 trvala cca 4 dny pak cisto a ted 1.11 opet spinim tak ze musim mit vlozku. antikoncepci neberu od rijna protoze se o mimi snazime nebo spisjsme tomu dali volny prubeh. poradte mi prosim
@Sibyla0 a to si říkáš Sibyla? by jsi měla vědět v čem chce poradit ne? ![]()
Jen nevim co by to mohlo byt ms mam pravidelnou teda zatim byla 33dc ale ted spinim mimo menstruaci i kdyz kratce a kdyz minite byt takove takbude nejlepsi doktor.jen jsem se chtela poradit a uklidnit.
Ahoj, já to měla po vysazení antikoncepce. Nakonec to skončilo tak, že jsem špinila dva týdny a pak týden MS. Týden jsem měla čistý. A trvalo to rok nšž se nám zadařilo počít. Dr. to neřešil i když jsem chtěla, ale odvolával se na to, že se snažíme, že s tím nic neudělá. Byla to prostě porucha cyklu. Když to nebude přestávat a nebo se to bude opakovat, tak bych si zašla k dr a uvidíš.
@Jenda33 konecne normalni odpoved moc dekuji
nejspis k dr zajdu mam vyborneho gyndare
snad mi poradi i v pripade snazeni.je mi teprve 20
@Anonymní píše:
@Jenda33 konecne normalni odpoved moc dekujinejspis k dr zajdu mam vyborneho gyndare
snad mi poradi i v pripade snazeni.je mi teprve píše: Více
Poradit by měl, já nakonec měla dva cykly s Clostíkem, u druhého se nám zadařilo
Tak hodně štěstí ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat jestli někdo nemá zkušenost se špiněním mimo menstruaci. Omlovám se za ten popis, ale ta barva je tokova hnedo žluta mi přijde, ale jen trošku, nešpinim nějak moc. Dneska podle kalendáře mám mít ovulaci, ale hácěk je v tom, že nemám oba vejcovody tak těhotná byt nemužu tak ani nevim jestli ta ovulka má něco s tím společného nejspíš ne.Nic mě nebolí ani nepálí. Je pravda že je to tak tyden co jsem začala cvyčit a boli mě břišní svaly
jinak se mi tohle nikdy nestalo děkuji za reakce
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s něčím podobným.
Takže tento cyklus jsme se začli snažit o miminko.
MS byla 9.1. slabá, od 12. 1. silná.
Ovulace byla 23. 1.
ALE, 26. 1. bezprostředně po styku jsem začla špinit a špiním stále, tj. 8. den.
Byla jsem předevčírem u doktorky, ale nic na mě nenašla. UZ mi nedělala, bylo to vyšetření jen pohmatem.
Břicho trochu cítím, jako na MS, ale nepatrně.
Je mi to divný, že to začlo teď, když jsme se začali poprvé snažit o miminko.
Antikoncepci neberu asi 4 měsíce.
Děkuju