Špinění po ms - ovulace, těhu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.12.12 12:55

špinění po ms - ovulace?

Ahoj :mavam: jsem ted docela zmatená a tak píšu vám třeba s tím má některá z vás zkušenost. MS jsem měla od 9.-15.12. tím skončila pak další den 16.12. proběhl styk druhý den po styku ni a od 18.12. lehce špiním nebo jak to nazvat spíš hnědorůžové špinění ne jasné ale spíš dohněda, první den jen tak slabounce, pak druhý den až na večer a dnes zatím od rána ale jen po utření jinak pořádně ne, co to je? nemůže to být ovulace? nevím přesně kdy ji mám ale vzhledem k nechuti a pobolívání podbřišku bych tipovala pár dní po MS ale to jsem měla vždy jen hustý výtok ale ne tohle. poradíte co by to bylo? :nevim: při styku se nijak nechráníme, přerušujeme a pak pokračujeme dál po setření, těhotná být snad nemůžu takhle to praktikujeme už asi rok a zatím dobrý, a to bych musela přibírat a ne hunbnout za poslední týden vůbec skoro nejím jen málo nemám chut vubec a navíc pořád piju :? holky prosím vás z čeho je to špinění? :zed: (omlouvám se za anonymitu)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.12.12 13:01

MS jsem měla tento měsíc slabší než předešlé měsíce ale jinak byla normální a kratší, jinak 30.11. možná kapka stekla a 2. a 6.12. jsme pokračovali 2× umyli a pokračovali dál, to na to snad vliv mít nemůže? to bych nedostala MS nebo se mýlím? :nevim: takhle je to už delší dobu a vždy MS dorazila a nic se nestalo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.12.12 13:05

Byla bych ráda kdyby jste mi někdo z vás poradila jsem z toho dost nervozní jestli je něco špatně nebo je to ovulace či co to je poprvé co se mi to stalo vždy předtím jen výtok :(

• Citovat
  • Upravit
660
20.12.12 13:25

To ti nikdo nepovi nejsme vestci.tak zkus udelat test a nebo jdi na gyndu. prerusovana souloz neni antikoncepce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.12 13:25

špinění po ms-těhu?

Ahoj :mavam: jsem ted docela zmatená a tak píšu vám třeba s tím má některá z vás zkušenost. MS jsem měla od 9.-15.12. tím skončila pak další den 16.12. proběhl styk druhý den po styku ni a od 18.12. lehce špiním nebo jak to nazvat spíš hnědorůžové špinění ne jasné ale spíš dohněda, první den jen tak slabounce, pak druhý den až na večer a dnes zatím od rána ale jen po utření jinak pořádně ne, co to je? nemůže to být ovulace? nevím přesně kdy ji mám ale vzhledem k nechuti a pobolívání podbřišku bych tipovala pár dní po MS ale to jsem měla vždy jen hustý výtok ale ne tohle. poradíte co by to bylo? :nevim: při styku se nijak nechráníme, přerušujeme a pak pokračujeme dál po setření, těhotná být snad nemůžu takhle to praktikujeme už asi rok a zatím dobrý, a to bych musela přibírat a ne hunbnout za poslední týden vůbec skoro nejím jen málo nemám chut vubec a navíc pořád piju :? holky prosím vás z čeho je to špinění? :zed:
MS jsem měla tento měsíc slabší než předešlé měsíce ale jinak byla normální a kratší, jinak 30.11. možná kapka stekla a 2. a 6.12. jsme pokračovali 2× umyli a pokračovali dál, to na to snad vliv mít nemůže? to bych nedostala MS nebo se mýlím? :nevim: takhle je to už delší dobu a vždy MS dorazila a nic se nestalo

Byla bych ráda kdyby jste mi někdo z vás poradila jsem z toho dost nervozní jestli je něco špatně nebo je to ovulace či co to je poprvé co se mi to stalo vždy předtím jen výtok :(

(omlouvám se za anonymitu)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.12.12 13:26

Děkuji za reakci, mě spíš zajímá to špinění z ničeho nic zda nevíte nebo nemáte zkušenosti z čeho to je?

• Citovat
  • Upravit
18223
20.12.12 13:28

Jenkvůli špinění bych se těhotenství nebála. Jestli jako antikoncepci berete přerušovanou soulož, tak být těhotná můžeš, to je jasné.
Každopádně udělej za pár dní test, nic jiného nezbyde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
20.12.12 13:28

Dlzka ms nie je dolezita, dolezita je dlzka cyklu :D tento udaj si vynechala.

spinenie po ms po styku moze mat vela pricin, tehotenstvo by som radila az na koniec zoznamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
20.12.12 13:29

Ja to spineni mam prave pri ovulaci a boli me v podbrisku takze mozne to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
20.12.12 13:30

My Ti do vaginy nevidime.

netreba zakladat dve diskusie na tu istu temu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.12 13:34

Já jsem jen chtěla poradit nebo slyšet váš názor nemusíte mi hned nadávat že nejste věštkyně to vím taky :(

• Citovat
  • Upravit
17359
20.12.12 13:46

Mozeme Ti poradit dvesto veci, ale nebude to na nic, ked nebude ani jedna pravdiva.

moze to byt polyp, prekrveny krcok maternice (cipok), poraneny krcok maternice, prasknuta cysta, infekcia, ovulacia, tehotenstvo, atd…

pomohlo Ti to nejako? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.12 13:50

Mně se to po druhém porodu stává skoro při každém cyklu - trvá cca pět dní, pak skončí a až tak po dvou dnech přijde asi dvoudenní špinění, jen jemné, ale podbříšek pobolívá. Řešila jsem to s doktorem, prý je to běžné, že se tam zbylá krev nahromadí a až je jí po těch dvou dnech víc, tak ještě odchází… určitě vím, že ovulaci mám jindy, až o dost později. I když ani ovulace samozřejmě u tebe vyloučená není.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.12.12 14:10

Anonymní děkuji za reakci takže to bude asi jak píšeš, to je škoda začínali sme si s přítelem myslet že by to mohlo být mimi bylo by to pěkné ted na vánoce :) tak snad to vyjde příště :(

• Citovat
  • Upravit
1287
13.1.14 12:06

AHOJDA, ČTU TADY TUTO DISKUZI A ZAJÍMALO BY MĚ JAK TO TEDY DOPADLO? TĚHU NEBO OVULACE? NEBO SNAD NĚCO JINÉHO? JA MAM TEĎ STEJNÝ PROBLÉMEČEK :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí