špinění - růžové cucky

43039
30.1.09 11:42

špinění - růžové cucky

Ahoj, nemla jste některá podobné potíže?

Jsem ve 12 TT a od poddělka špiním, hnědá krev, pak hlen a sraženiny
byla jsem na kontrole, hematom jsem neměla, ale našli mi krev v hrdle děložním, nebylo jasné odkud, dítě i placenta OK.

Nyní se špinění změnilo na světlounce růžové cucky, bojím se, aby to nebyly kousky sliznice, nebo něco.

podobné jsem totiž měla na začátku těhotenství, pak z tho bylo krvácení a hematom.

Mám utrogestan a ascorutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
40
30.1.09 12:17

Nemůžeš mít nějakou infekci? Dělali ti stěry a kontrolu moči?

Jinak moc držím palce, aby to nic moc nebylo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
30.1.09 12:29

Nejsem si 100% jista, ale mozna bys mela jit na hematologicke vysetreni - na trombofilni mutace, konkretne tyhle potize byvaji u Leidenske mutace. Ale tim te nechci strasit, jestli si to najdes treba na googlu, jenom ze ty priznaky byvaji podobne.
Ale ja bych to urcite resila.
Ted nevim odkud jsi, a dneska je navic patek, pokud by to nemelo ustupujici tendenci, ja osobne bych moc nevahala a jela treba do Motola na gyndu, vysledky tohohle vysetreni budou mit na klinikach nejrychleji.
Pokud by se ti tohle potvrdilo, lecba je pomerne jednoducha a spolehliva.

Jsi tehotna poprve, nemas za sebou uz nejake potraty s cuckama krve?

Drzim moc palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
30.1.09 12:34

Ahoj Pudli,
já jsem měla něco podobného při prvním těhu asi ve 23tt. Jak jsem zašpinila, tak jsem mazala do nemocnice na kontrolu a nic nezjistili, udělali stěry a infekce žádná, prostě se žádný důvod nenašel :nevim: . Můj dr. nakonec řekl, že může prasknout nějaká žilka v čípku, který se v těhu překrvuje.
Ohledně těch růžových cucků - nedostala jsi nějaké čípky? Já jsem po nich měla takový růžový výtok (docela silný). Bohužel už nevím, co to bylo za čípky.
Přeju, aby to nic nebylo! A myslím si, že kdyby to byla sliznice, tak bys hodně krvácela a neměla jen růžový výtok.
 Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
30.1.09 12:43

trombofilní mutace mám vyšetřené, to je ok. nic nezavádím. Vypadá to jako drobné krevní sraženinky při špinění, akorát vybledly na růžovou.
Když jsem špinila po hematomu, tak to skončilo ráz naráz.
snad jsem jen hysterka. klid, utrous a scorutin mám, nic víc se stejně dělat nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
30.1.09 12:49

Já bych teda radši jela nebo aspoň zavolala, už jen pro klid. Já špinila od rána, do odpoledne se to nezhoršilo, ale pro jistotu jsem jela. Doktor mi vynadal, že jsem nepřijela hned ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
30.1.09 12:51

Tak to je dobře, že máš trombofilní mutace v pořádku, toho bych se bála nejvíc.
Já zakrvácela taky, sice už v 6+3, a taky nic nebylo nikde vidět, a pak už jsem jen špinila tmavou krví… Prý se prcík asi víc zavrtával…
no u tebe už by měl být asi zavrtaný, ale je pravda, že v těhu je celý spodek překrvený a může prasknout na čípku nějaká cévička, třeba i při styku…
Dej si klídek v posteli a k tomu co máš ještě hořčík a věř, že to bude ok!
Podbříšek tě nebolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
30.1.09 13:27

Pudli ty si taky holka vyžereš úplně všechno, ale já osobně (být ve tvé situaci), bych si vzala průkazku a naklusala na gyndu, nebo do nemocnice. Jistota je jistota… Přeji aby si byla brzy OK a posílám prosbičku za vaše miminko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
30.1.09 13:32

Ale já na kontrole byla, v úterý. Od té doby se to spíš zlepšuje, akorát teď řešim, proč mam ty cucky růžový. Vlastně jsem doufala že uslyšim, že je to na konci špinění normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
30.1.09 13:38

Podle mě je na konci špinění normalní hněda - stará krev. Růžová nevím. Tak někam zavolej, jestli je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.1.09 15:25

Ahoj, smiruju na emiminu jiz par let a tebe jsem si nejak zapamatovala… 8) Preji ti, aby uz bylo vse vporadku a mela jsi konecne mimko u sebe. Z vlastni zkusenosti: pri jakekoliv nejistote ci strachu ci abnormalite klidne stresuj, prehanej, telefonuj nebo nejlepe - seber se a jed na kontrolu! Nic za to nedas, doktori pochopi a ty (samozrejme i miminko a manzel) budes alespon v klidu. Preji jen to nejlepsi.

• Citovat
  • Upravit
687
30.1.09 17:23

špinění-růžové cucky

Pudli,možná píšu s křžkem po funuse nebo nesmysl,ale napadlo mě to už v pondělí,když jsi psala,že zase špiníš.Kolem 12.týdne nebo tak nějak přebírá placenta naplno horm.funkci těhot.tělíska,nemohlo to krvácení být ze spádu?I když to by ti asi na kontrole řekli…To růžové mi přijde jen jako doznívání,nevím.Zdálo by se mi to lepší než tmavá krev a cucky.Popravdě nemám teď čas zjišťovat,jak to s tou placentou přesně je,když tak pohledej sama.Možná je to mimo,jen jsem chtěla zkusit pomoct.Držím moc palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
30.1.09 17:34

Pudli - taky si myslím, že růžová je lepší než červená :wink:, ale hlavně jsem chtěla napsat, že vždycky, když jsem měla nějakou specifickou otázku, tak jsem se něco relevatntního dozvěděla spíše na neplodnosti, než tady :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
30.1.09 17:41

na to řeč nepřišla, já se ptala na ms při těhotenstvi a on rikal, ze kdyz to v 8 TT nebylo, tak to je neco jineho. Radeji mi jeste nechal utrous.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
31.1.09 08:10

tak rano se to zda upne dobre, ale u me to chodi narazove, uvidime behem dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí