Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
díky,další kontrola by měla ukázat víc,snad ten hematom odejde tak rychle jak přišel ![]()
Ahoj, já,mám také jedno zamlklé za sebou v 9 týdnu (revize). Takže když jsem podruhé otěhotněla a v 6 týdnu, začla krvácet byla jsem z toho smutná, že mě čeká to samé. Měla jsem odpočívat, nic nedělat, brala jsem Utrogestan a ascorutin. Prý to buď přejde nebo ne, příroda si sama poradí, a pokud je něco špatně je lepší když to skončí co nejdřív. Teď už jsem v 17 týdnu a když jsem byla ve 13 týdnu na ultrazvuku, už tam hematon nebyl. Jinak s Tebou naprosto souhlasím, doktoři mi řekli to co píšeš Ty. Moc držím palečky.
Ahoj, omlouvam se, bude to asi trošku mimo téma. Ale pokoušíme se otěhotnět a já asi 7 den po OVU špinila, takovej růžovej výtok a nyní 1 den před očekávanou MS znova. Nemáte s tím někdo zkušenost ? tady v diskuzi ne emimino jsem se dočetla,že to může být uhnízdění vajíčka. Díky všem za rady
určitě to bylo to uhnizďování a den před ms to je normální,to mi aspoň minulá týden řekl mudr
Mám nový nick
tamten nějak zlobil
Díky za rady. V neděli jsem to dostala…takže těhotná nejsem. A to se může uhnizďovat, ikdyž nejsem tedy těhotná ?
jo variant je hodně,mohla si hned potratit ale to se už asi nedozvíš a po jak dlouhé době po špinění přišla ta ms?klidně to může být i ten hematom co mám já.proto já jsem zastánce testů.dělala sis?
první špinění 3DPO a další 9 DPO - oboje po sexu. Další 12 DPO a 2 dny před MS a to bylo přes den…
Test 1 den den před MS negativní
já ti asi neporadím,nejsem tak zkušená.nevím jestli se může mimi uhnizďovat a pak to třeba nedopadne,asi jo.špinění po sexu je taky normální,moje kamarádka to měla běžně.a špinění před ms tak to zas bylo normální u mě tak nevím ![]()