Reakce na očkování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.8.11 16:31

Ahoj! Bílé cucky ve stolici by prý měl být tuk - takže to je vpoho. My jsme měli při očkování synflorix + hexa dohromady taky teploty kolem 38 a dávala jsem po 2hodinách Belladonu po 4kuličkách rozpuštěných ve vodě a to fakt pomáhalo. Jak jsem přestala dávat teplota šup nahoru a pak jsem dávala a teplota šup dolů :lol:
Příště jsem pak ty očkování nechala už rozdělit a oboje se obešlo bez teplot :palec:
Po očkování děti bývají spavější a určitě jim to jen prospěje, vždyt spánek posiluje. Tak to dobře zvládněte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
26.8.11 16:59

Díky oběma, ženy… :-)
Tak už má jen 37, naposled se vyspala, a vyloupla se zase zpátky ta naše rošťačka, hned začala mordovat pana Uzlíka a brebentit, tak to snad je za námi… uuuuf… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25059
27.4.17 11:53

Tvl, extrakt kurkumy za 369 kc, tak takhle se ryzuji penize na naivnich duverivych rodicich. V oddeleni koreni si koupite sacek kurkumy asi tak za 15 kc, tak prosim Vas premyslejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
21.6.17 10:05

Já bych se obávala toho, že pokud to má zamezit než. účinkům očkování (tzn. zklidnit tělo, aby nereagovalo tak bouřlivě), že to zase ale na druhou stranu může způsobit sníženou reakci na vakcínu, horší tvorbu protilátek. Protože tak malý organismus s nedovyvinutou imunitou, aby na vakcínu adekvátně reagoval, se musí nadopovat látkami ve vakcíně obsaženými, např. hliníkem, to vlastně vyvolá zánětlivou reakci a tělo je uměle vybuzené k reakci na vakcínu a tvorbě protilátek. Pokud tento děj ztlumíme, tak sice dítě může být v poho, ale je otázkou, zda vakcínu nedostane defacto zbytečně. Protilátky se u dětí po očkování standartně nezjišťují. Je něco u toho Vakcinalu (nebo Provakcinalu) napsané, že by proběhly nějaké testy protilátek po použití očkovací látky společně s tímhle přípravkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
21.6.17 10:14

Jinak je na přípravku napsáno, že není určen pro děti do 3 let. Je sice pravda, že toto se píše skoro na všem, často jen kvůli legislativě, ne že by to mladší dítě nemohlo, nicméně kurkumu bych dítěti do 1 roku života (v kterém dostane právě nejvíc očkování) asi nedávala, možná ani do dvou let. Od dvou let už možná jo. Ale kdy se dává hexa, Prevenar nebo Synflorix a MMR? Do 18 měsíců má toto vše dítě naočkováno a tento přípravek já osobně bych tak malému dítěti nedala. Takže to je určeno tak možná až na 5leté a 10leté přeočkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
11.7.17 12:51
@Dorotta01 píše:
Já vakcinal mám už také a ted jsme ho poprvé vyzkoušeli. Konečně byl klid po očkování :) žádné negat. reakce.
No právě, že toto má tlumit nežádoucí účinky po očkování a zároven podporovat vakcínu. Je to přírdoní, takže se není čeho bát. A paní v lékárně mi říkala, že to mohou i děti mladší 3 let, ale poloviční dávku.
Dystak maji i webovky vakcinal cz :mavam:

Po použití Vakcinalu společně s očkováním bych pak za nějaký čas nechala pro jistotu změřit protilátky.
To, aby to současně tlumilo nežádoucí účinky a podporovalo vakcínu, není podle mě vůbec možné, když vakcína reaguje právě na základě zánětlivé reakce, kterou v těle vytvoří..
Dcera po druhé hexe také neměla žádnou viditelnou reakci - tlumili jsme tehdy vitaminem C, Omega 3 a homeopatiky, ale bylo mi předem řečeno, že když se utlumí než. reakce, současně se může utlumit i reakce na vakcínu..Já dceři tu prevenci dala i přesto, že jsem stála o to, aby vakcína účinkovala, ale na druhou stranu po špatné zkušenosti s první hexavakcínou a v té době ještě nerozhodným postojem k očkování jsem cítila, že když už budeme tu druhou dávku dávat, radši se budu snažit tělo aspoň nějak ochránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek