Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak pokud je to vas sen, penizky jsou…jen pozor na ty opravy.bude to potreba udrzovat porad a porad. vidim to na chalupe, na prvni pohled tam neni co opravovat a pritom to potreba je a penize litaj ven. nevim jak je to s vodou, ale pokud tam pres zimu nebudete muze to byt pruser, nasi to museli vyresit novym topenim a pres zimu drzet teplotu nad nulou, aby nezamrzla voda atd.taky zkontrolovat prohniti vseho dreva atd. zajela bych tam s nekym, kdo se v tom vyzna. jinak sen je to krany a v duchu zavidim, prijedu k vam na vikend:-DDD
Ja za sebe bych radila (z me vlastni zkusenosti) urcite do toho jdi, sny se maji plnit!!
Jsem presvedcena o tom ze kdyz si je clovek necim naprosto jisty, tak to proste vzdycky vyjde, takze zahod obavy, jdi do toho s chuti a pozitivne a uvidis ze vsecko se dobre vyvrbi. Je normalni ze treba budou nejake problemy ale ty se vzdycky daji zmaknout kdyz clovek nepodlehne panice a jde do tohp s chuti. To jen za me
jinak samozrejme rozhodnuti je jen na vas ![]()
Pokud to plánujete jako rekreačku, tak bych neváhala.
Jen bych pozvala nějakého odborníka, aby zjistil, jestli to není napadené nějakým dřevokazným broukem a pokud ne, hlavní a nejdůležitější investice bude střecha. Jak to bude nově zastřešené, tak už na nic spěchat nemusíte.
Já bych do toho šla, ale chaloupku si nechala jako chatu, ne jako hlavní bydlení. Píšeš, že je tam možné dojet jen s pohonem 4×4 a jen za sucha, jak to budete denně s dětmi dělat nebo v zimě? Tohle by mě asi od trvalého bydlení dost odradilo
@Anonymní píše:
@Alichi Ne, ne k trvalému bydlení nikoliv - jako rekreační chaloupku
tak než jsem to sesmolila, tak už jsi to vysvětlila, v tom případě bych do toho šla, ale chaloupku bych nechala prohlédnout odborníkem, aby tam nebyla nějaká velká vada ![]()
Hlavni je na to mit cas, chut, silu a i ty penizky…ale pises, ze mate domecek takze odpadne i nakup zahradniho vybaveni(sekacka, krovinak, pila atd),coz je super!
@Anonymní píše:
@Alichi Jak říkám paní se toho chce zbavit za každou cenu a hlavně levně, chce za ní 50 tis. Kč. Lokalita je Klokočov/Bílá pomezí hranic ČR/SR Kysuce.
Cena luxusní, oblast nádherná.
Proč to česko-slovenské pomezí je tak kouzelné?
(Já vyrůstala na rozmezí Bílé Karpaty/Biele Karpaty a
tam mám pořád… )
@Anonymní píše:
@Alichi Jak říkám paní se toho chce zbavit za každou cenu a hlavně levně, chce za ní 50 tis. Kč. Lokalita je Klokočov/Bílá pomezí hranic ČR/SR Kysuce.
To je skoro zadarmo, jesli je to na vlastním pozemku a vedle nebudou dělat třeba skládku či ČOVku, tak bych do toho šla ![]()
@Alichi takovou
mám ke Krkonošským horám
je to tam kde vyrůstáš ..kde máš zážitky z dětství to ti nikdo nevezme
@LN13 píše:
@Alichi takovoumám ke Krkonošským horám
je to tam kde vyrůstáš ..kde máš zážitky z dětství to ti nikdo nevezme
Přesně tak. Neumím si představit bydlet na Hané…
(nic proti) My máme hory vůbec rádi. Ale to je OT. ![]()
@Alichi já miluju Český ráj.. a tak ale prostě je to tím, že jsem tu vyrostla a žiju tady
@meduzza píše:
To je skoro zadarmo, jesli je to na vlastním pozemku a vedle nebudou dělat třeba skládku či ČOVku, tak bych do toho šla
Všechno je čisté, žádné břemena, nevyřešené záležitosti apo. nic takového a pozemek 1600 m2, chtěli jsme velký ![]()