Splnit si svůj sen?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
3.8.12 10:17

Tak pokud je to vas sen, penizky jsou…jen pozor na ty opravy.bude to potreba udrzovat porad a porad. vidim to na chalupe, na prvni pohled tam neni co opravovat a pritom to potreba je a penize litaj ven. nevim jak je to s vodou, ale pokud tam pres zimu nebudete muze to byt pruser, nasi to museli vyresit novym topenim a pres zimu drzet teplotu nad nulou, aby nezamrzla voda atd.taky zkontrolovat prohniti vseho dreva atd. zajela bych tam s nekym, kdo se v tom vyzna. jinak sen je to krany a v duchu zavidim, prijedu k vam na vikend:-DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338

Ja za sebe bych radila (z me vlastni zkusenosti) urcite do toho jdi, sny se maji plnit!! :) Jsem presvedcena o tom ze kdyz si je clovek necim naprosto jisty, tak to proste vzdycky vyjde, takze zahod obavy, jdi do toho s chuti a pozitivne a uvidis ze vsecko se dobre vyvrbi. Je normalni ze treba budou nejake problemy ale ty se vzdycky daji zmaknout kdyz clovek nepodlehne panice a jde do tohp s chuti. To jen za me :* jinak samozrejme rozhodnuti je jen na vas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Alichi Ne, ne k trvalému bydlení nikoliv - jako rekreační chaloupku :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3.8.12 10:19

Pokud to plánujete jako rekreačku, tak bych neváhala.
Jen bych pozvala nějakého odborníka, aby zjistil, jestli to není napadené nějakým dřevokazným broukem a pokud ne, hlavní a nejdůležitější investice bude střecha. Jak to bude nově zastřešené, tak už na nic spěchat nemusíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
3.8.12 10:21

Já bych do toho šla, ale chaloupku si nechala jako chatu, ne jako hlavní bydlení. Píšeš, že je tam možné dojet jen s pohonem 4×4 a jen za sucha, jak to budete denně s dětmi dělat nebo v zimě? Tohle by mě asi od trvalého bydlení dost odradilo

• Citovat
  • Upravit
2331
3.8.12 10:21

@madi však píše chalupa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
3.8.12 10:22
@Anonymní píše:
@Alichi Ne, ne k trvalému bydlení nikoliv - jako rekreační chaloupku :kytka:

tak než jsem to sesmolila, tak už jsi to vysvětlila, v tom případě bych do toho šla, ale chaloupku bych nechala prohlédnout odborníkem, aby tam nebyla nějaká velká vada :think:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
3.8.12 10:22
@LN13 píše:
@madi však píše chalupa

no jo, to už teď čtu taky :lol:

• Citovat
  • Upravit
24379
3.8.12 10:23

Hlavni je na to mit cas, chut, silu a i ty penizky…ale pises, ze mate domecek takze odpadne i nakup zahradniho vybaveni(sekacka, krovinak, pila atd),coz je super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
3.8.12 10:23
@Anonymní píše:
@Alichi Jak říkám paní se toho chce zbavit za každou cenu a hlavně levně, chce za ní 50 tis. Kč 8o. Lokalita je Klokočov/Bílá pomezí hranic ČR/SR Kysuce. :srdce:

Cena luxusní, oblast nádherná. :palec: Proč to česko-slovenské pomezí je tak kouzelné? :think: (Já vyrůstala na rozmezí Bílé Karpaty/Biele Karpaty a :srdce: tam mám pořád… )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
3.8.12 10:24
@Anonymní píše:
@Alichi Jak říkám paní se toho chce zbavit za každou cenu a hlavně levně, chce za ní 50 tis. Kč 8o. Lokalita je Klokočov/Bílá pomezí hranic ČR/SR Kysuce. :srdce:

To je skoro zadarmo, jesli je to na vlastním pozemku a vedle nebudou dělat třeba skládku či ČOVku, tak bych do toho šla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
3.8.12 10:25

@Alichi takovou :srdce: mám ke Krkonošským horám :srdce: je to tam kde vyrůstáš ..kde máš zážitky z dětství to ti nikdo nevezme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
3.8.12 10:27
@LN13 píše:
@Alichi takovou :srdce: mám ke Krkonošským horám :srdce: je to tam kde vyrůstáš ..kde máš zážitky z dětství to ti nikdo nevezme

Přesně tak. Neumím si představit bydlet na Hané… :mrgreen: (nic proti) My máme hory vůbec rádi. Ale to je OT. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
3.8.12 10:28

@Alichi já miluju Český ráj.. a tak ale prostě je to tím, že jsem tu vyrostla a žiju tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.12 10:29
@meduzza píše:
To je skoro zadarmo, jesli je to na vlastním pozemku a vedle nebudou dělat třeba skládku či ČOVku, tak bych do toho šla :palec:

Všechno je čisté, žádné břemena, nevyřešené záležitosti apo. nic takového a pozemek 1600 m2, chtěli jsme velký ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová