Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@žouželka píše:
My takhle koupili roubenku před 4 lety. Letos jsme dodělali rekonstrukci a přestěhovali se tu natrvalo.Sice jsme se zadlužili a nebylo to vždy jednoduché, ale taky jsme šli za svým snem
![]()
![]()
![]()
a nelutuju
tak to je paráda
my to musíme ve městě vydržet ještě minimálně 3 roky, než kluk dostuduje a holka dodělá ZŠ, a potom asi půjdem taky tam, i když ve městě si byt asi necháme ![]()
Holky, já závidím, ale fest. Já bych taky moc chtěla, dívala jsem se i na projekty, ale nová je vážně drahá
No budu stále doufám a věřit. Nic jiného nezbude ![]()
@alien5 píše:
Holky, já závidím, ale fest. Já bych taky moc chtěla, dívala jsem se i na projekty, ale nová je vážně draháNo budu stále doufám a věřit. Nic jiného nezbude
my o tom snily skoro 20 let ![]()
Jinak holky ja mam vyhlidlou taky jednu, je uplne perfektni vevnitr spravene ale ve starem stylu, je tam i koupelna, velikanska zahrada, rybnik hospodarska budova, dokonce drevene okapy.No luxus
Zatim neni k prodeji, ale kdo si pocka, ten se docka
Treba muj pritel je zasadne proti kupovat stare chalupy, jenze ja nesnasim novostavby, mam rada kdyz z chalupy neco dycha, proste asi nostalgie nebo co ![]()
@Hodaka píše:
Zakladatelko asi před 2 měsíci jsme koupili roubenkupo něčem takové jsme toužili asi milion let
obyvatelná není, takže opravujem
no a aby jsme tam mohly já a děti trávit čas, tak mi manžel koupil karavan, ten mi šoupl na zahradu a já vegetím
zrovna dneska jsem se vrátila, vyhnal mě déšť
máme úžasný pozemek, moc se nám tam líbí. Pokud ta vaše je obyvatelná, splňte si sen
teď čtu 50 tisíc, ber to! my daly daleko víc a bydlet se v tom nedá
Ale vím že časem tak max do dvou let budem mít krásnou chalupu
Tak mě by stačil i stan, kdyby se nedala prozatím obývat
Můžu se zeptat, rekonstrujete svépomocí a na kolik cca Vás vyšla rekonstrukce ![]()
Nooo, holky přesvědčili jste mě, sny jsou od toho, aby se plnili ![]()
@Anonymní píše:
Tak mě by stačil i stan, kdyby se nedala prozatím obývatMůžu se zeptat, rekonstrujete svépomocí a na kolik cca Vás vyšla rekonstrukce
Nooo, holky přesvědčili jste mě, sny jsou od toho, aby se plnili
Bezte do tohooooooooo
![]()
Podívej, za tu samou cenu máte ojeté staré auto. Takže i kdyby tam byla nějaká zádrhel, nepřijdete o víc než o starý křáp
A minimálně pozemek Vám zůstane ![]()
@Lesina Tak, tak, to už jsem si taky říkala, že kdyby nám chalupa spadla na hlavu, že budeme mít velký pozemek a tam můžeme stanovat ![]()
Za 50 tisíc fakt není důvod do toho nejít. Jasně, že to bude stát spoustu oprav, času a dalších investic, ale už jen za pozemek se to vyplatí
![]()
JDI DO TOHO A NEVÁHEJ ![]()
@Anonymní píše:
Tak mě by stačil i stan, kdyby se nedala prozatím obývatMůžu se zeptat, rekonstrujete svépomocí a na kolik cca Vás vyšla rekonstrukce
Nooo, holky přesvědčili jste mě, sny jsou od toho, aby se plnili
nj, svépomocí
hele jen než jsme vysekali zahradu
no teď děláme drenáž kolem baráku, a v jedné místnosti už je vybráno půl metru do hloubky, ještě zbývají dvě
taky se bourá jedna krátká zeď byla prasklá, tam bude koupelna. Podkroví atd. zatím neřešíme. No myslím si, můj odhad že do toho dáme tak 200 aby se dal užívat spodek, je to poloroubenka, část je zděná.
Můj muž je vrchní chrťák, takže ten než koupí trám, obvolá několik pil, kde jsou levnější(volání má zadarmo)
a můžu ti říct že rozdíly jsou veliké, tak to si hlídejte ![]()
Na chvilku to sem dám, pak smažu
ještě chci říct že máme kolem celé spodní části zahrady potůček
jako práce tam je habaděj, ale pozemek úžasný, klid, nikdo na nás nekouká, a přitom jsme ve středu obce
kupovali jsme to hlavně kvůli pozemku, jinak se dají chalupy koupit nádherné ale blbé místo(pro nás) a taky jsme chtěli slušnou dojezdovou vzdálenost od bytu, tohle je 26 km.
Jsem moc šťastná že to máme ![]()
@Hodaka píše:
Na chvilku to sem dám, pak smažuještě chci říct že máme kolem celé spodní části zahrady potůček
jako práce tam je habaděj, ale pozemek úžasný, klid, nikdo na nás nekouká, a přitom jsme ve středu obce
kupovali jsme to hlavně kvůli pozemku, jinak se dají chalupy koupit nádherné ale blbé místo(pro nás) a taky jsme chtěli slušnou dojezdovou vzdálenost od bytu, tohle je 26 km.
Jsem moc šťastná že to máme
Vypadá to moc krásně - jako čeká Vás spousta práce - ale ta nemá nohy, tak neuteče
Super.
vykrmit manžela?