Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Všechno je čisté, žádné břemena, nevyřešené záležitosti apo. nic takového a pozemek 1600 m2, chtěli jsme velký
jeeeje, tak co řešíte, za takový peníz. Do toho!!
Neřeš kraviny a kup toooooooooo!!!
Fakt je to skvělá příležitost!!!
![]()
@hledvpred píše:
jeeeje, tak co řešíte, za takový peníz. Do toho!!
Taková ta zdravá opatrnost
,jeden nikdy neví ![]()
Ale děkuji všem moc za příspěvky, v neděli tam jedeme a rozhodneme ![]()
Ahoj, ač jsem k takovým věcem skeptická, zadlužování atd. nesnáším, ve vašem případě bych do toho šla
. Peníze píšeš máš v hotovosti, bude to sloužit jako chata, takže není nutné do toho cpát miliony, můžete opravovat za pochodu, pokud je to váš sen, jdi do toho
. Když je cena nízká, asi bude chaloupka v né moc dobrém stavu, ale je to za pakatel, takže kdyby se měla třeba za tři roky rozpadnout na padrť asi by mi nebylo peněz líto a byla bych ráda, že jsem si alespoň na chvíli splnila sen
(jsem střelená vím
). Btw. krásné místo
.
Za 50.000,– bys nepořídila ani pozemek - a ještě ke všemu takový flák
Šla bych do toho určitě, hypoška je splacená „cobydup“ a to se pak hned volnějí dýchá
Přeji šťastný kup ![]()
Roubenka pravděpodobně stojí už roky - ona ještě s opravou počká do splacení hypotéky. Šla bych do toho.
Hele, to je osud, ber to tak.
@AdelQa píše:Právě, že ani pozemek
Za 50.000,– bys nepořídila ani pozemek - a ještě ke všemu takový flákŠla bych do toho určitě, hypoška je splacená „cobydup“ a to se pak hned volnějí dýchá
Přeji šťastný kup
@Kallkapa píše:
Ahoj, ač jsem k takovým věcem skeptická, zadlužování atd. nesnáším, ve vašem případě bych do toho šla. Peníze píšeš máš v hotovosti, bude to sloužit jako chata, takže není nutné do toho cpát miliony, můžete opravovat za pochodu, pokud je to váš sen, jdi do toho
. Když je cena nízká, asi bude chaloupka v né moc dobrém stavu, ale je to za pakatel, takže kdyby se měla třeba za tři roky rozpadnout na padrť asi by mi nebylo peněz líto a byla bych ráda, že jsem si alespoň na chvíli splnila sen
(jsem střelená vím
). Btw. krásné místo
![]()
.
Tak v TOP stavu určitě není
, s tím do toho jdeme, ale je k užívání vnitřní pokoje jsou OK, jak říkám je k obývání min. 1 místnost ihned. A doufám, že vydrží déle jak 3 roky, aspoň 10
A taky to tak beru, i kdyby to mělo být jen na pár let splněný sen ![]()
@Lesina píše:
Roubenka pravděpodobně stojí už roky - ona ještě s opravou počká do splacení hypotéky. Šla bych do toho.
Hele, to je osud, ber to tak.
Však to jako osud beru
, pomalu 5 roků se díváme, hledáme, sníme…a teď najednou taková náhoda. Asi je už ta pravá chvíle ![]()
@Anonymní píše:
Všechno je čisté, žádné břemena, nevyřešené záležitosti apo. nic takového a pozemek 1600 m2, chtěli jsme velký
Tak to bych neváhala ![]()
Ahoj,
za ty peníze bych do toho určitě šla, ale já bych spis viděla problem v tom, ze budete mít možna pozdeji problem se zlodejema, kdyz to nebude trvale obývané. Kamarad mel chatu ve stejne oblasti a nezvane návštěvníky tam mel porad. Jednou jsme tam přijeli i my s nim, dveře vypacene, tehdy tuším vzali jenom nejake flašky alkoholu a hodiny. Taky úžasné místo na samotě a i kdyz tam nemáš nic cenného, tak to hrozne vytočí…
Teda mít 1600 m2 pozemku za takovou cenu je fakt sen.
Jasně, že je to dáno lokalitou (kdysi nám říkala kamarád, že u nich se prodává metr čtvereční parcely za asi 20,–
).
Tak to v neděli rozhodněte ke své spokojenosti. ![]()
Takovy pozemek za 50tis, to je zadarmo, to bych koupila i kdybych k tomu zadny vztah nemela a pozdeji vyhodne prodala
ale vy to tam milujete, pokud do toho nepujdete, budes se tim uzirat, ze jsi promarnila sanci, urcite to kupte ![]()
@Anonymní píše:
@Alichi Jak říkám paní se toho chce zbavit za každou cenu a hlavně levně, chce za ní 50 tis. Kč. Lokalita je Klokočov/Bílá pomezí hranic ČR/SR Kysuce.
sla bych s odbornikem. Je to fakt smesna castka. Kdyztak dej echo, ja bych se na ni rada taky koukla. Ale taky verim na znameni:)
V neděli nafotím a vložím nějakou fotečku, právě bereme s sebou známého stavaře a stolaře, který poradí, co a jak.
Nádhera
. Takhle bychom si to s manželem taky představovali, máme stejný sen jako vy
. Roubenka v Bílých Karpatech. Jdi do toho, to je prostě osud. Jak jste na takový poklad přišli?