Splnit si svůj sen?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
3.8.12 10:37
@Anonymní píše:
Všechno je čisté, žádné břemena, nevyřešené záležitosti apo. nic takového a pozemek 1600 m2, chtěli jsme velký ;)

jeeeje, tak co řešíte, za takový peníz. Do toho!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
3.8.12 10:46

Neřeš kraviny a kup toooooooooo!!! :lol: Fakt je to skvělá příležitost!!! :palec: :palec: :palec: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.12 10:47
@hledvpred píše:
jeeeje, tak co řešíte, za takový peníz. Do toho!!

Taková ta zdravá opatrnost 8),jeden nikdy neví :kytka:
Ale děkuji všem moc za příspěvky, v neděli tam jedeme a rozhodneme ;)

• Citovat
  • Upravit
8566
3.8.12 10:50

Ahoj, ač jsem k takovým věcem skeptická, zadlužování atd. nesnáším, ve vašem případě bych do toho šla ;). Peníze píšeš máš v hotovosti, bude to sloužit jako chata, takže není nutné do toho cpát miliony, můžete opravovat za pochodu, pokud je to váš sen, jdi do toho ;). Když je cena nízká, asi bude chaloupka v né moc dobrém stavu, ale je to za pakatel, takže kdyby se měla třeba za tři roky rozpadnout na padrť asi by mi nebylo peněz líto a byla bych ráda, že jsem si alespoň na chvíli splnila sen :oops: (jsem střelená vím :lol: ). Btw. krásné místo 8) :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
3.8.12 10:56

Za 50.000,– bys nepořídila ani pozemek - a ještě ke všemu takový flák :-) Šla bych do toho určitě, hypoška je splacená „cobydup“ a to se pak hned volnějí dýchá :-) Přeji šťastný kup :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
3.8.12 10:59

Roubenka pravděpodobně stojí už roky - ona ještě s opravou počká do splacení hypotéky. Šla bych do toho.
Hele, to je osud, ber to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.12 11:02
@AdelQa píše:
Za 50.000,– bys nepořídila ani pozemek - a ještě ke všemu takový flák :-) Šla bych do toho určitě, hypoška je splacená „cobydup“ a to se pak hned volnějí dýchá :-) Přeji šťastný kup :palec:
Právě, že ani pozemek ;)
@Kallkapa píše:
Ahoj, ač jsem k takovým věcem skeptická, zadlužování atd. nesnáším, ve vašem případě bych do toho šla ;). Peníze píšeš máš v hotovosti, bude to sloužit jako chata, takže není nutné do toho cpát miliony, můžete opravovat za pochodu, pokud je to váš sen, jdi do toho ;). Když je cena nízká, asi bude chaloupka v né moc dobrém stavu, ale je to za pakatel, takže kdyby se měla třeba za tři roky rozpadnout na padrť asi by mi nebylo peněz líto a byla bych ráda, že jsem si alespoň na chvíli splnila sen :oops: (jsem střelená vím :lol: ). Btw. krásné místo 8) :mavam:.

Tak v TOP stavu určitě není :mrgreen:, s tím do toho jdeme, ale je k užívání vnitřní pokoje jsou OK, jak říkám je k obývání min. 1 místnost ihned. A doufám, že vydrží déle jak 3 roky, aspoň 10 :mrgreen: A taky to tak beru, i kdyby to mělo být jen na pár let splněný sen :*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.12 11:04
@Lesina píše:
Roubenka pravděpodobně stojí už roky - ona ještě s opravou počká do splacení hypotéky. Šla bych do toho.
Hele, to je osud, ber to tak.

Však to jako osud beru ;), pomalu 5 roků se díváme, hledáme, sníme…a teď najednou taková náhoda. Asi je už ta pravá chvíle :palec:

• Citovat
  • Upravit
10141
3.8.12 11:06
@Anonymní píše:
Všechno je čisté, žádné břemena, nevyřešené záležitosti apo. nic takového a pozemek 1600 m2, chtěli jsme velký ;)

Tak to bych neváhala :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2369
3.8.12 11:07

Ahoj,

za ty peníze bych do toho určitě šla, ale já bych spis viděla problem v tom, ze budete mít možna pozdeji problem se zlodejema, kdyz to nebude trvale obývané. Kamarad mel chatu ve stejne oblasti a nezvane návštěvníky tam mel porad. Jednou jsme tam přijeli i my s nim, dveře vypacene, tehdy tuším vzali jenom nejake flašky alkoholu a hodiny. Taky úžasné místo na samotě a i kdyz tam nemáš nic cenného, tak to hrozne vytočí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
3.8.12 11:20

Teda mít 1600 m2 pozemku za takovou cenu je fakt sen. :lol: Jasně, že je to dáno lokalitou (kdysi nám říkala kamarád, že u nich se prodává metr čtvereční parcely za asi 20,– :lol: ).

Tak to v neděli rozhodněte ke své spokojenosti. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
3.8.12 11:31

Takovy pozemek za 50tis, to je zadarmo, to bych koupila i kdybych k tomu zadny vztah nemela a pozdeji vyhodne prodala

ale vy to tam milujete, pokud do toho nepujdete, budes se tim uzirat, ze jsi promarnila sanci, urcite to kupte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
3.8.12 11:35
@Anonymní píše:
@Alichi Jak říkám paní se toho chce zbavit za každou cenu a hlavně levně, chce za ní 50 tis. Kč 8o. Lokalita je Klokočov/Bílá pomezí hranic ČR/SR Kysuce. :srdce:

sla bych s odbornikem. Je to fakt smesna castka. Kdyztak dej echo, ja bych se na ni rada taky koukla. Ale taky verim na znameni:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.12 11:39

V neděli nafotím a vložím nějakou fotečku, právě bereme s sebou známého stavaře a stolaře, který poradí, co a jak.

• Citovat
  • Upravit
9265
3.8.12 11:52

Nádhera 8o. Takhle bychom si to s manželem taky představovali, máme stejný sen jako vy :). Roubenka v Bílých Karpatech. Jdi do toho, to je prostě osud. Jak jste na takový poklad přišli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová