Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hodaka Máknete si, ale chaloupka je jako z pohádky
a zahrada na hraní a relax je parádní ![]()
@Lesina píše:
Vypadá to moc krásně - jako čeká Vás spousta práce - ale ta nemá nohy, tak neutečeSuper.
děkuju
my jsme fakt šťastný ![]()
@Hodaka a nejen štastný ale i dost odvážný
ale až se to povede bude to krása
akorát těch pavouku co tam ted musí bejt ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
@Hodaka a nejen štastný ale i dost odvážnýale až se to povede bude to krása
akorát těch pavouku co tam ted musí bejt
hele já tam moc nechodím, mám karavan
a mě teda pavouci nevadí ![]()
@Hodaka super, je dost podobná té našé před rekonstrukcí
akorát máme nenší pozemek před domem, zato 2 pole přez cestu ![]()
@Kamča.dalmatinka ti dal včera ten VOSAn zabrat
- jsem se dívala do encyklopedie a vypadalo to fakt jako křižák ![]()
Omlouvám se za OT
![]()
@alien5 píše:
@Kaspinka Tak to gratuluji, já stále věřím v ten svůj, snad to taky klapne. Jak dlouho jste čekali, než se splnil váš sen?
To že chcem do domku to víme od svatby (2roky) ale máme syna 18měs tak jsme to odložili a hlavně jsme pořád přemýšleli o penězích (bydlíme v nájmu) jestli budem zvládat oboje nebo se tam odstěhovat natrvalo atd:)Nakonec jsem se dohodli na tom, že domek co nejlevnější ale kdyby něco tak i pro nouzové bydlení s tím, že pokud to půjdem zůstanem v podnájmu a budem opravovat a jezdit na chaloupku:)A až děti půjdou do školy a školky tak aby šli už tam:)
@žouželka jojo i celej den sem n a to moje pavoučí trauma myslela ![]()
@Anonymní píše:
Pro vysvětlení: Neměli bychom to k trvalému bydlení, ale jako chalupuDomeček máme ve městě postavený 5 let zpátky a na něj hypotéku.
Tak to bych neváhala ani omylem. ![]()
Tak nám se náš sen rozplynul
dneska nám paní volala, že majitel dům prodal. Nechápu to jak
ale je majitel tak si může dělat co chce, že?
Proto se neradujte dřív než budete mít podpis na smlouvě a klíče v ruce. Nevyplácí se to ![]()
@Kaspinka píše:
Tak nám se náš sen rozplynuldneska nám paní volala, že majitel dům prodal. Nechápu to jak
ale je majitel tak si může dělat co chce, že?
Proto se neradujte dřív než budete mít podpis na smlouvě a klíče v ruce. Nevyplácí se to
to je mi líto ![]()
@Kaspinka to mě mrzí a moc dobře to znám. Nám dokonce dum prodali i když jsme měli rezervační smlouhu a složenou zálohu. Je to jako všude kdo dá víc..
hledala sem 3 roky a pak jsme si náš sen postavili, tak nezoufej něco se ukáže ![]()
Holky, potřebovala bych znát názor ostatních… manželovi bude 40, mě za dva roky taky. Máme dvě děti - škola a předškolní věk.
Máme vlastní koupený a zrekonstruovaný byt, auto, žádné dluhy, nejsme ničím finančně zatíženi. Vracím se z RD, plat bude cca 25tis, manžel plat cca 45tis. Teď se nám naskytla možnost koupit krásný pozemek s chatkou. Jsme z toho nadšení, ale museli by jsme si půjčit 1. 300.000,–. Možnost půjčit si od rodiny nemáme a asi bychom ani nechtěli, kdyby ta možnost byla.
Šly by jste do toho?