Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Syn prvni mesic, muj vek 32, dcera prvni mesic, muj vek 36, dvojcata prvni mesic (pocata 6 mesicu po porodu dcery), muj vek 37.
Je mi 28 let.. V životě sem nebrala prášky. V listopadu jsme se snažily v prosinci sem si nesla domu foto s fazolkou a teď sem. 22tt 😊 🍀hodně štěstí
10r jediná ochrana prerušovaná súlož, po začatí snaženia sa podarilo 2. mesiac. V 31.
Jo, obě děti hned. Třetí neplánovaně, taky si jen dával pozor. Ale to neznamena, ze to budete mít stejně.
S byvalym partnerem to nevyslo ani pres dva roky snazeni.
Se soucasnym partnerem jsem otehotnela hned jakmile jsme chteli.
Je to hodne individualni. Nekomu se podari hned, nekomu se nedari i x let.
Tady v těch diskusích to vždycky vypadá, že existují jen 2 skupiny lidí - buď ti, kdo počali hned, nebo ti, kterým to nejde roky… A pak se divte těm hromadám diskusí, kam píšou zoufalé ubrečené slečny „už se snažíme tři měsíce a pořád nic, co mám dělat, pomozte, jsem zoufalá“…
Každopádně statistiky praví, že průměr jsou 3 měsíce.
Nám to trvalo 10 měsíců (mně je 27 let, muži 30 let).
3 roky
… nevim, k cemu ti takova diskuze je, je jasny, ze kazden to ma jinak a nekdo se proste naceka a nekdo to ma hned
Dcera po dvou letech, bylo mi 26, druhé těhotenství po třech měsících a je mi 31.
První těhotenství na první pokus
Bohužel následoval potrat v druhem trimestru
Teď se snažíme už 7 cyklus a zatím nic…
Držím palce
My skoro 4 roky, oba zdravi, stejne to neslo. Nakonec jsme sli na IVF.
Ahoj. Mam otázku na telo. S priateľom by chceli vlastne bábätko nakoľko sme už niekoľko rokov spolu. Chcela by som sa opýtať ako dlho vám trvalo splodenie na bábätká? Neberiem žiadnu antikoncepciu a keď sexujeme tak si priateľ dáva pozor. Zaujímalo by ma ci sa podarilo hneď na prvý krát alebo ste sa snažili dlhšie. Pekný deň