Spolecenska akce pred KET

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.6.24 12:32

spolecenska akce pred KET

Mam takovy problem… mam pred sebou KET a akorat jsem to dnes dostala, takze kdyz KET byva 19 DC (uz mam jeden za sebou a takhle to vychazelo), uz ted vidim, ze to vychazi na 25.6.. Nicmene 4 dni pred KET mam mit jednu spolecenskou akci, ktera je celkem dulezita pro moji praci, a nevim jak se k tomu postavit. Tou dobou budu predpokaldam uz jist leky…? Nejsem si jsita zda to je kazdy KET stejne - moc si nepamatuji ktery den co bylo minule, ale proste se vas ptam na nazor jak byste se zachovaly. Neni to o tom, ze si chci uzit party a opit se tam do bezvedomi, ale jde mi o to, ze tam potrebuji navazat nejake pracovni kontakty a s dzusem v ruce nebo nedej boze pri neucasti to dost dobre nepujde, jestli mi rozumite… :( jak to mam udelat? :nevim: Samozrejme tohle je pro me priorita, ale jsem hlavni zivitel rodiny a tuto akci uplne vynechat nemohu, a zaroven nechci cely embryotransfer kvuli tomu o dalsi mesic odlozit :zed:

pomooooc - nesudte ale poradte prosim :srdce: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4882
7.6.24 13:05

A jde o to, že nechceš pít vůbec nebo…? Nabízí se varianta nealko Bohemka nebo nealko koktejl, jestli to jde. Na pohled k nerozeznání. Ale záleží, kde se akce koná, jaké jsou tam možnosti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
7.6.24 14:05

Tak si do sklenicky na sampus nech nalit perlivou mattonku, nebo do sklenky na vino trochu jablecneho dzusu a vodu a mas to barevne jak to vino :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.24 15:40

Často čtu, že holky si jako přípravu před KET dávají červené víno kvůli růstu sliznice. Alkohol asi v umírněné míře nevadí, zvlášť čtyři dny před. Jaké léky budeš jíst? Jen progesteron zavádět, ne? Zkrátka pokud se úplně nezboříš, tak bych to jako problém neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8429
7.6.24 19:07

Tak ono stačí říct, že jsi řidič a tak nemusíš nic vysvětlovat a ani pít alkohol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
7.6.24 20:11

Proc to nejde s dzusem v ruce? Ja jsem treba abstinent, jde to normalne. Ne kazdej pije alkohol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.24 21:34
@izabe píše: Více

To je pravda. Já alkohol moc nemusím, proto se často dobrovolně nabídnu, že budu řídit. Výhoda je, že mě potom nikdo k pití ani nepřemlouvá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.24 22:09
@DandátkoP píše: Více

No tak ono je rozdil, kdyz jste odjakziva abstinent, tak uz to vase okoli neresi… ale ja abstinent nejsem, takze pokud budu cely vecer krouzit se sklenickou dzusu misto Prosecca, tak to vetsinu lidi minimalne prasti do oci :lol:

• Citovat
  • Upravit
76303
8.6.24 22:12
@Anonymní píše: Více

budeš si muset ujasnit priority

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8429
8.6.24 22:19

A co se stane? Nebudou se s tebou bavit? Budou se ti smát? Nebo? Můžeš se vymluvit na řízení, léky apod.
Jestli je pro tebe klíčové to, že ten alkohol tam potřebuješ, aby okolí nevím co, tak sis vybrala, co má pro tebe přednost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
8.6.24 22:32

No, tak reknes ze mas antibiotika? Ze me se stal abstinent az v ramci snahy o dite. Nekolik let IVF a uz mi to i prestalo chutnat. Priorita byla jasna a to bylo dite. A co si myslelo okoli mi bylo docela fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí