Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
U nás nepřichází do úvahy
Já jsem muchlací typ, všechno si nastrkám pod hlavu, mezi nohy. Manžel je zas roztahovačný a alespoň ho ta jeho peřina brzdí, kdyby byla společná, byl by roztažený přes celou postel. A když s námi spávala dcera, tak měla taky svoji peřinu, aby nám nekradla naše, je taky soukromník muchlací
.
Ja se pristehovala do USA, odkud je manzel. Tady maji jenom ty spolecne. Nejdriv jsem si musela zvykat, protoze jsem taky byla zvykla zastrkat si perinu kolem sebe. Ted uz je to ale ok a vyhovuje mi ta blizkost a intimnost.
My taky máme společnou peřinu,ale ne tu velkou,jen klasickej rozměr těch 140 cmx200cm.Myslela jsem si,že spát pod jednou peřinou nám vydrží max.půl roku ale spíme takhle už skoro 4 roky.Jen v zimě si bereme každej svojí,páč já si v noci peřinu přivlastnila a chlapovi táhlo na záda
Společnou nemáme..to bych umřela..
Musím těsnit a nedovedu si představit, že se za A, dotýkáme a za B, že se tvoří tunely, kudy uniká teplo. ![]()
O tom, že v létě házím nohu přes deku ani nemluvě..To by směrem od něj nešlo - katastrofa.
Taky nemame..Ale na zacatku jsme meli,moc nam to nevyhovovalo,pry jsem mu ji celou noc kradla a muchlala ji kolem sebe..
A me celou dobu prislo,ze mi ji spis krade on..
Tak jako tak nemame,mame kazdy svoji a spokojenost nejvesti.. ![]()
Nemáme…bysme se o ní prali navíc mezi náma spí mladší a ten peřiny nesnáší ![]()
Taky nemáme, musím ji mít kolem sebe upěchovanou. Společnou kradu a syslím, takže by to dopadlo tak že já bych měla velkou pro sebe a manžel by si musel stejně vzít druhou svojí ![]()
Strašně se mi to líbí,ale doma by mně to neprošlo.Manžel spí jen pod dekou,děsně se celou noc vrtí,deka lítá tam a sem
Já pod dekou a na ní ještě peřinu,občas musím nasadit i tlusté ponožky
,mám ráda teploučko.Ale na druhou stranu občas ráda vyhodím nohu ven a chladím se a to by šlo jen na jednu stranu,kdyby sme měli společnou.A oba si syslíme i pod hlavu..No zkrátka zůstanem u klasiky každý svoje
Jen teda malé občas kousíček ze svého pujčím,ale většinou když ji máme u sebe,dostane svoji deku ![]()
Tak my jsme si dali šít pořádnou péřovou prošívanou duchnu 220×320a stejně se mi zdá malá oba si ji stahujeme ještě pod sebe, já si navíc k manželovi strkám na ohřátí nohy
a děti když si mezi nas vlezou jsou pěkně v teplíčku
Povlečení si musím ale šít sama z nakoupené látky ![]()
my též máme společnou..jenom manža má ještě záložní..spí pořád odkrytej
![]()
Zní to pěkně být pod jednou perinou, jak si najdu nového přítele
tak bych si ji pořídila
s bývalým bych to snesla jen rok od seznámení, pak se z něho stalo čunátko
Takže by mi pod ní ani nevlezl
bylo by to nepříjemné ![]()
Holky.. ale co když chlap prdí?
Respektive smradlavě prdí celou noc pod peřinu..
![]()
Skoro všechny rozměry pro povlečení na francouzskou deku mají tady. A to jak pro bavlněné povlečení tak pro krepové povlečení
Ahojky, už tu dlouho k tomuhle tématu nebylo nic napsáno a já teď taky plánuju koupit velkou společnou peřinu, protože jsme s manželem takoví hodně kontaktní
a pořád spíme přitulení a ty dvě rozdělené deky nám to trochu komplikují, ale mám problém co se týče toho povlečení. Kde sháníte takové velké? Co jsem tak zatím našla se mi moc nelíbilo, chtěla bych mít i na výběr.
@KláraČerná171 Já kupuju všechno povlečení (i to na velkou deku pro dva) u Matějovskýho. Mají tam velký výběr všech možných vzorů i materiálů a právě i těch rozměrů. Věřím, že si tam určitě vybereš a máš to i se zárukou kvality, nikdy jsem nebyla s žádným povlečením tak spokojená jako odtud. I po mnoha vypráních vypadá stále jako nové.