Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Teres0 Dům za městem ideál, za prací, do školy a na nákupy dojíždí kde kdo a v pohodě. Věř tomu že budeš radši dojíždět a mít klid, než mít vše u nosu ale pořád něco řešit ![]()
Rozhodně B, s tchyni nikdy ani s vlastnimi rodici, byt vztahy mame krasne.
@Teres0 píše:
Hezky den holky. Mam obrovske zivotni dilema. Chceme s pritelem zalozit rodinu, postavit dum. Jsou dve moznosti. Bud postavit dum ve meste( v parku-vyziti pro deti, blizkost obchodu, skolky, skoly, krouzky atd) ALE mit spolecnou zahradu s tchyni, tchanem a jejich velkym psem ( my mame maleho, ktery se moc nesnese s ostatnimi- tudiz problem by byl..) nebo postavit dum na kopci za mestem.. kde nic krome krasne prirody a vyhledu v podstste neni.. to znamena kazdodenni dopravu deti, do prace, na nakup appd.
Muj sen byl odjakziva mit vlastni baracek i zahradu daleko od rusneho zivota mesta. Nyni vsak nevim, co se vyplati vice. Navic bydlenim dole bychom usetrili spousta financi ( vytvorena zahrada s bazenem, pripraveny rovny teren na stavbu)
Nemohl by mi prosim nekdo poradit jeho nazor (+,–) dekuju
Raději stavte bez tchánovců. Nedělá to dobrotu, starší lidi mívají svoje mouchy a mají sklony mladým do všeho kecat. Jestli chcete pohodu a klid, uvaž sama, jací tchánovci sami o sobě jsou. Přeju správnou volbu
.
Já jako romantická duše bych vám doporučil bydlení v přírodě.
@Teres0 Dole pouze za předpokladu, ze by tchanovci souhlasili s rozdelenim zahrady a to včetně plotu.
Společnou zahradu ani tchyni ani s vlastní matkou, prostě ne. Za chvíli bys tady psala, že už nevíš, jak dál, že se ti do všeho pletou, ale že máte hypotéku a jinam nemůžete. Jestli nechceš na kopec, tak hledejte jiný pozemek.
S tchyní ani omylem, ani kdyby dovolili přepůlil pozemek betonovou zdí s ostnatým drátem na 380V… Radši denně dojíždět.
Já bych nešla ani do jednoho a hledala 3.variantu. S tchýní nikdy a za městem, kde není žádné spojení a pořád jen řešit, kdy a kam musím odvézt děti na kroužky, do školy a za kamarády, až budou starší, to taky ne.
Záleží na spoustě věcí. Na vašich prioritách, životním stylu, práci… Jak daleko je to „za městem“. Jaká je tchyně? Budeš po ní chtít hlídání? Bídou děti chodit 4× týdne do krouzku? Budou mít v okolí kamarády, spolužáky? Já bych s tchyni bydlet nechtěla, ale ani tam kde by děti neměli kamarády.
@Aduš8 píše:
Já bych nešla ani do jednoho a hledala 3.variantu. S tchýní nikdy a za městem, kde není žádné spojení a pořád jen řešit, kdy a kam musím odvézt děti na kroužky, do školy a za kamarády, až budou starší, to taky ne.
Taky bych hledala 3.variantu. ![]()
Ani jedno. S tchýní určitě ne, to nebude dělat dobrotu a za město na kopec bych taky nešla. Všude dojíždět, vozit děti, navíc na kopci to bude pořád foukat jak na vidrholci. Buď bych našla jiný pozemek nebo bych šla do bytu.
S tchýní ne a na samotu taky ne. My sice na samotě úplně nebydlíme, ale kamkoli potřebuješ, musíš autem. Taxikaříš a na MD jseš doma bez většího kontaktu, pokud muž hodně pracuje. Protože ne všichni mají čas a možnosti tě jezdit navštěvovat…