Společné bydlení - priority

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.5.19 12:22
@Anonymní píše:
Mám možnost bydlet se sestrou. Našli jsme dům který je rozděleny na 2 bytové jednotky. Jediná společná je zahrada. A asi do toho půjdu. Ono je rozdíl dát každá 2 miliony než jedna aby si postavila za 4.Nemame nikoho aby nám finančně pomohl tím myslím rodiče moje i tchanovce. A tím pádem bych se vlastního bydlení nedočkala. Hypotéku na byt by jsme zvládli ale do bytu nejdu. V paneláku teď bydlí sestra a strašný. Nad ní bydlí mladí lidé kteri plánuji co víkend party pod ní důchodci kteří si pořád stěžují že chtějí mít klid. To už mi přijde lepší bydlet v baráku s rodinou. Samozřejmě člověk se musí umět domluvit popřípadě ustoupit.

se sestrou je tontrichu jine nez s rodici nebo tchanovci. I kdyz i tak samozrejme muzou vznikat problemy, takze urcite si od zacatku dejte pevna pravidla souziti, povinnosti a prava k domu a zahrade, pece, investice atd. Krome toho je tu problem spoluvlastnictvi - kdyby jedna z vas chtela prodat, bude zrejme potrebovat souhlas druhe.

Jsem velmi rada, ze jsme s exmanzelem a detmi bydleli mimo nase rodice, nicmene ted jsem v zivotni etape sendvicove generace a v horizontu nekolika let zrejme budu muset spojit bydleni sve (plus deti) a mych rodicu. Ocekavam, ze to bude narocne po vsech strankach…

• Citovat
  • Upravit
53518
4.5.19 19:28
@Teres0 píše:
Mockrat vsem dekuju.. z kazdeho prispevku jsem si neco vzala a musime to zvazit. Ale 3.varianta nepripada v uvahu :)

Ja bych stavěla ve městě. Pes může být od vašeho oddělen plotem. Ale já mám vztahy s tchýní v pořádku. Moje je to sice „jen“ tchýně, ale mého partnera je to maminka. Pomáhá nám s hlídáním, nemusím říkat někomu cizímu. Do života nám nekafrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
4.5.19 21:57

Bez přemýšlení možnost druhá. Nebydlela bych takhle ani se svými rodiči a to máme jak s rodinou manžela, tak mojí krásné vztahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný